Certificat post-master în analiza secvențelor și genomică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Certificatul de licență postuniversitară a lui Johns Hopkins în analiza secvențelor și genomică a fost conceput pentru oamenii de știință care au deja o bază extinsă în biochimie, biologie moleculară și biologie celulară, dar au nevoie de abilitățile bioinformatice pentru a proiecta experimente și a analiza date.

Programul introduce studenții la bazele de bioinformatică prin intermediul cursurilor de bază bioinformatică și apoi elevii să ia cursuri de nivel superior, care sunt necesare pentru înțelegerea și efectuarea analizei secvențiale și genomice.

Revoluția în tehnologia de secvențiere a dus la cantități mari de date care necesită stocare și analiză. Analiza datelor privind acidul nucleic și proteine ​​necesită instrumente bioinformatice specializate și o înțelegere a genomicii. Tehnologiile emergente de secvențiere și instrumentele de bioinformatică însoțitoare vor promova medicina personalizată, farmacogenomica și metodele de diagnostic molecular. Ca urmare, avansarea acestor instrumente va deschide noi căi de cercetare pe mai multe fronturi - împreună cu un șir de oportunități de locuri de muncă în domeniu.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capac ... Citeste mai mult

Founded in 1876, Johns Hopkins University, a top-tier research university with campus locations in Maryland and Washington, DC, has been dedicated to educating its students and cultivating their capacity for life-long learning, to foster independent and original research, and to bring the benefits of discovery to the world. Citește mai puţin