Read the Official Description

Informații despre curs

 • Titlul cursului: Certificat pentru absolvenții programelor de asistență medicală din afara UE / SEE
 • Codul cursului: UCGNENURFT
 • Nivel de calificare: Nu se aplică
 • Nivelul Cadrului Național al Calificărilor: Nivelul 5
 • Durata: 1 Semestru
 • Mod de participare: Full-time
 • Total credite ECTS: 30
 • Coordonator: Trevor Abela Fiorentino
 • Livrat de: Facultatea de Științe ale Sănătății

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program de studiu este, de asemenea, oferit pe bază de fracțiune de normă. Consultați site-ul web al Registratorului pentru mai multe informații referitoare la cursurile oferite de Universitatea.

Scopul acestui program de certificare este de a aborda decalajele dintre pregătirea de licență a asistentelor medicale calificate în țările din afara UE / SEE și cerințele pentru instruirea asistenților medicali prevăzute de reglementările UE. Printr-o combinație de unități de studiu, programul este adaptat pentru a satisface nevoile diferitelor solicitanți, după evaluarea calificărilor fiecărui candidat. Programul este împărțit în mod egal între o componentă teoretică și o plasare clinică, care se desfășoară simultan.

Subiectele acoperite de-a lungul întregului program acoperă mai multe fațete ale livrărilor de îngrijire medicală. Acestea cuprind atât aspecte legate de sănătate și de asistență socială, cât și în ceea ce privește setările de asistență medicală primară, secundară și terțiară. Componentele principale ale programului abordează cerințele generale ale directivei UE și îi vor permite studenților să își consolideze competențele clinice, să înțeleagă diferitele sisteme de asistență medicală și să lucreze ca asistenți medicali în sistemele de sănătate dintr-un stat membru al UE. În plus, alături de unitățile de studiu de bază, studenții vor urmări un set de unități teoretice de studiu selectate după cum este necesar dintr-o gamă largă de unități de studiu care abordează o serie de specialități clinice și concepte de asistență medicală / sănătate.

Cerințele de admitere și progresie

Cursul este deschis solicitanților care dețin:

(a) o calificare în asistență medicală considerată adecvată de către Consiliul de studii și recunoscută cel puțin la Nivelul 5 privind Cadrul de Calificare și Malta și

(b) o calificare profesională considerată de Senat ca fiind comparabilă cu calificarea indicată la litera (a).

Numărul de studenți va fi limitat la 50 de elevi. Limitarea se aplică atât pentru modurile full-time, cât și pentru cele cu timp parțial. 50 de studenți vor fi acceptați la curs, independent de faptul dacă optează pentru modul de studiu cu normă întreagă sau cu frecvență redusă. Solicitanții calificați vor fi acceptați pe baza unui prim-venit-primul-servit (în ordinea primirii cererii și a documentației complete) până la un număr maxim de elevi aprobați de Senat.

Înainte de înscrierea la curs, solicitanții eligibili trebuie, de asemenea, să efectueze un test de aptitudine medicală, conform instrucțiunilor Consiliului, pentru a se asigura că sunt apți pentru îndatoririle legate de studiile propuse.

Informații pentru solicitanții cu calificări internaționale

În prezent, UM găzduiește peste 1000 de studenți internaționali și peste 450 de studenți vizitați. În ultimii ani, studenții internaționali din ce în ce mai mulți, provenind din diferite țări, au transformat această instituție veche de 400 de ani într-un campus internațional.

Studenții noștri internaționali descriu în general Malta ca un loc sigur, bucurându-se de o vreme excelentă și de un program cultural variat pe tot parcursul anului. Malta este considerat locul ideal pentru studenți.

Biroul Internațional de la UM oferă informații despre admitere, cerințele de limba engleză și comparabilitatea calificărilor. Personalul specializat acordă asistență studenților străini cu viză, teste de sănătate, cazare și alte aspecte conexe.

Taxe și finanțare

Solicitanți locali / UE / SEE:

 • Nu se aplică taxe

Candidații din afara UE / non-SEE:

 • Total taxe de școlarizare: 5.400 Euro

Aceste taxe de școlarizare sunt oferite doar pentru scopuri indicative deoarece se bazează pe programul de studii din 2018/9.

Rezultatele învățării

 • Demonstrează capacitatea de a lucra în orice mediu de sănătate și asistență socială într-o manieră culturală competentă, care să permită înțelegerea cadrelor juridice și de reglementare a unui cadru, a unei țări și a unei populații
 • Demonstrați cunoștințe adecvate despre principalele preocupări privind sănătatea populațiilor din întreaga regiune europeană și tendințele predominante de gestionare a condițiilor și bolilor comune de sănătate
 • Gândiți-vă și evaluați critic în cursul asimilării și aplicării cunoștințelor și aptitudinilor pentru orice tip de îngrijire sau tip de pacient / client
 • Oferiți îngrijiri ca practicanți independenți în siguranță în toate domeniile furnizării de îngrijiri pe care le identifică directiva UE, și anume medicațiile chirurgicale și medicale, sănătatea comunitară și primară, copilul și maternitatea, sănătatea mintală și setările geriatrice.

Curs destinat

Acest program vizează asistenții calificați care au absolvit un program de formare a asistenților medicali în afara UE și încearcă să-și alinieze calificarea în asistență medicală la cele mai recente cerințe ale UE în materie de educație pentru asistenți medicali.

Oportunități de carieră și acces la studii ulterioare

Asistentele care completează cu succes acest program pot solicita înregistrarea ca asistentă medicală la Consiliul Maltez de asistente medicale și moașe. Asistenții care finalizează cu succes acest program pot urmări CPD și alte oportunități de educație disponibile pentru asistenții medicali înregistrați.

Program taught in:
Engleză

See 4 more programs offered by University of Malta »

Last updated February 12, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
1 semestru
Part time
La zi
Price
5,400 EUR
Solicitanți locali / UE / SEE: Nu se aplică taxe; Solicitanți non-UE / non-SEE: Total taxe de școlarizare: 5.400 Euro
By locations
By date
Start Date
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
End Date