Certificat executiv în administrarea sănătății

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Certificatul executiv în administrarea sănătății oferă un set de instrumente strategice pentru cei care doresc să aibă un impact imediat în domeniile asistenței medicale și aliate.

Pe măsură ce populația SUA îmbătrânește și mai mulți oameni au acces la îngrijiri medicale datorită Legii accesibile pentru îngrijire, industria are nevoie de manageri cu abilități de specialitate pentru a organiza înregistrări medicale și date. Curriculum-ul certificatului subliniază responsabilitățile de conducere și de luare a deciziilor etice în acest mediu rapid, prin competențe relevante și prin misiunea și principiile de la Universitatea din Scranton.

Acest program de cinci cursuri pune accentul pe abilitățile de bază pentru a sprijini o abordare strategică și agitativă a unei industrii rapide. Toate cursurile sunt selectate de la CAHME-acreditat Master în Administrarea Sănătății și sunt predate de către aceeași facultate de experți și practicieni experți din industrie.

Certificatul în Administrarea Sănătății poate fi finalizat în doar 10 luni. În plus, puteți aplica studiile spre gradul complet MHA (dacă gradul este finalizat în termen de șase ani de la începerea certificatului).

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Scranton has grounded its education in Catholic and Jesuit principles based on intellectual growth and integrity, all of which shape the online master’s and certificate programs. You ... Citeste mai mult

The University of Scranton has grounded its education in Catholic and Jesuit principles based on intellectual growth and integrity, all of which shape the online master’s and certificate programs. You can choose one of five degree programs from a selective institution ranked among the top 10 master’s universities in the North by U.S. News & World Report. Citește mai puţin