Certificat de microbiologie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Obțineți expertiza de care aveți nevoie pentru a vă accelera cariera în domeniul științei de laborator cu certificatul post-bacalaureat online din Microbiologie pentru Știința Medicală a Laboratorului de la Universitatea George Washington (GW). Acest certificat de microbiologie vă pregătește cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a evalua rezultatele testului pacientului, pentru a descoperi cauzele bolii într-un cadru de laborator și pentru a vă deplasa la examenul de certificare ASCP Board. Acest certificat este ideal pentru cei care și-au terminat deja diploma de licență și doresc să intre în domeniul științelor de laborator fără a-și încheia oa doua diplomă de licență.

La GW, am conceput certificatul nostru de microbiologie pentru a vă pregăti cu abilitățile critice și competențele practice pentru a recomanda metode de testare, a investiga tehnologii inovatoare și a conduce într-un cadru de laborator.

Microbiologie Certificat Curriculum

Certificatul în Microbiologie cuprinde 20 de ore de credit și poate fi finalizat într-un an.

Proba de probă include: aplicarea principiilor procedurilor de laborator moleculare și tradiționale pentru efectuarea analizelor de diagnosticare, menținerea unui mediu de lucru sigur, analizarea rezultatelor testelor pacienților și aplicarea principiilor științifice ale laboratorului pentru diagnosticarea bolilor umane.

Acreditare

Acreditat de Agenția Națională de Acreditare pentru Știința Clinică de Laborator (NAACLS)

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Citeste mai mult

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Citește mai puţin