Certificat de inginerie biomedicala

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Industria biomedicală în plină expansiune necesită specialiști calificați, a căror expertiză poate depăși limitele tradiționale ale științei și ingineriei. Companiile caută inginerii electrici care înțeleg utilizările medicale ale aparatelor de diagnosticare a imaginilor, profesioniștilor în biotehnologie cu pregătire în ingineria țesuturilor pentru a dezvolta implanturi de țesut și inginerii mecanici care sunt bine pregătiți în biomateriale pentru a crea îmbinări artificiale.

Certificatul de inginerie biomedicală abordează această necesitate printr-un curs de studiu foarte interdisciplinar, care permite studenților să se concentreze pe instrumente biomedicale, optică biomedicală, biomateriale / biotehnologie și inginerie tisulară sau alte domenii conexe de studiu. Cursurile sunt predate de către facultate în inginerie, precum și profesioniști cu experiență clinică de la Tufts de renume mondial școli de științe de sănătate.

Cine ar trebui să aplice?

Programul este deschis pentru studenții cu cel puțin o diplomă de licență în inginerie, știință, sau știința sănătății.

Cu acest certificat, inginerii pot lansa cariere în proiectarea biomedicala. Practicanții clinici și tehnicienii pot schimba carierele la vânzările de echipamente biomedicale. Este, de asemenea, un complement tehnologic util pentru directori, profesioniști în domeniul medical și factori de decizie interesați în aplicarea tehnologiei în domeniul medical, de afaceri sau de profesie juridică.

Elevii interesați să obțină o diplomă de absolvent pot aplica de multe ori cursurile de certificat spre o diplomă de master Tufts în inginerie biomedicală.

Programul de studiu

Certificatul necesită patru cursuri.

Un curs introductiv de inginerie biomedicală:

 • BME 250 directori de inginerie biomedicala sau
 • BME 162 Biotehnologie moleculară (aspecte cheie ale biologiei moleculare și aspecte ingineriale ale biotehnologiei).

Un curs de fiziologie:

 • BME 121/122 Fiziologie cantitativă I

O inginerie electivă în Instrumente biomedicale, optică biomedicală, biomateriale, biotehnologie sau inginerie tisulară.

Un curs de capstone:

 • BME 100 Design de instrumente medicale sau
 • BME 153 Biomateriale și medicina regenerativă.

Acest certificat este oferit în colaborare cu Departamentul Tufts de Inginerie Biomedicală și Tufts Tissue Engineering Centre de Resurse.

Centrul de Resurse pentru Ingineria Tesutului Tufts integrează programe puternice de cercetare în biotehnologie, biomateriale și inginerie tisulară, instrumente biomedicale, optică biomedicală și descoperirea de droguri într-un mega-centru de colaborare nou, oferind opțiuni unice pentru studii post-universitare.

Cerințe de aplicare

 • Taxă de aplicare
 • Rezuma CV
 • Declarație personală
 • Oficiul TOEFL sau IELTS, dacă este cazul
 • transcrieri
 • O scrisoare de recomandare
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university ... Citeste mai mult

The Tufts University School of Engineering offers a rigorous engineering education in a unique environment that blends the intellectual and technological resources of a world-class research university with the strengths of a top-ranked liberal arts college. Citește mai puţin