Certificat de absolvire on-line în sănătate și wellness integrative

Generalități

Programul de descriere

Acest program unic de absolvire a unui certificat de 12 credite este în întregime online și poate contribui la avansarea carierei dumneavoastră în domeniul sănătății integratoare și al sănătății.

Sănătatea integrată este o industrie globală de 40 de miliarde de dolari, care modelează viitorul asistenței medicale. Pentru a fi o parte a acestei mișcări, furnizorii de servicii medicale au nevoie de o rapidă, orientate Pathway la cunoștințele și abilitățile care îi va ajuta să prospere. Proiectat special pentru profesioniștii ocupați care caută să dezvolte o fluență în domeniul sănătății integrative și o abordare holistică a practicilor lor clinice, programul nostru certificat on-line Integrative Health and Wellness este predat de cercetători și clinicieni specializați în domeniu. Prin studiul științific și învățarea experiențială, veți învăța instrumente practice de vindecare care vor permite clienților dvs. să experimenteze imediat beneficiile sănătății integrative.

Beneficiile programului

 • Aflați cele mai valoroase tendințe în domeniul sănătății integrative și cum le puteți evalua științific.
 • Experimentați medicina minte-corp și efectele sale puternice de la prima vedere.
 • Practicați abilitățile de coaching care vă ajută clienții să urmărească schimbările de stil de viață și să-și îmbunătățească radical starea de sănătate.
 • Integrați teoria, știința și practica în planurile de evaluare clinică și de tratament, care pot oferi rezultate reale pentru clienții dumneavoastră.

Structura programului

Integrative Health and Wellness este un program de certificat de 12 cursuri, cu patru cursuri, oferit într-un mediu asincron, 100% on-line. Aceasta înseamnă că oferim flexibilitate maximă pentru a satisface nevoile profesioniștilor care lucrează. Nu există întâlniri online sau setări de timp când va trebui să vă conectați; trimiteți-vă cursurile înainte de termenul limită și verificați din nou feedback-ul de la instructorii și colegii de clasă.

Ca student în acest program, veți dobândi expertiză în domeniul sănătății integrative și wellness. Colegii dvs. de clasă vor fi cel mai probabil practici profesioniști cu experiență în domeniul sănătății, științifice sau academice care sunt angajați sau care caută un loc de muncă în posturi care necesită această specializare.

Este un curs online perfect pentru tine?Programul de completare a programului

 • Toate cele patru cursuri vor fi oferite cel puțin o dată pe an pentru a vă permite să finalizați programul în decurs de un an.
 • Deși majoritatea studenților completează programul în decurs de un an, vi se va permite să finalizați programul până la trei ani.

Admitere

Admiterea la acest program de certificate online este selectivă. Este necesară o diplomă de licență americană sau echivalentul acesteia dintr-o instituție de învățământ din afara SUA. Nu este necesar sau recomandat niciun curs de studiu specific.

Programul de certificat poate fi luat cu titlu full-time sau part-time. Pentru participanții internaționali, nu sunt necesare vize deoarece programul este oferit online.

Materiale de cerere necesare

Toate materialele de înscriere trebuie să fie depuse electronic, cu excepția transcrierii dvs., care va fi livrată direct la Școala Universitară.

 1. Formularul online de candidatură completat.
 2. Transcrieri din toate colegiile / universitățile anterioare. Trimiteți documente oficiale la Școala Universitară (vezi adresa de mai jos) la momentul depunerii cererii. Persoanele care vor primi admiterea vor fi obligate să furnizeze documente oficiale (după cum se indică mai jos pentru participanții naționali și internaționali) înainte de înscrierea pentru verificare înainte ca oferta noastră să fie considerată oficială.
  1. Transcrierile interne: Transcrierile oficiale trebuie să sosească în plicuri sigilate de instituțiile emitente care certifică acordarea gradului specificat. Copii, plicuri deschise sau neasigurate, imprimate neoficiale sau faxuri nu vor fi acceptate ca documente oficiale. Procesul de solicitare a transcrierilor de la universități poate dura mai multe săptămâni, deci vă rugăm să planificați în consecință.
  2. Interpretări internaționale: Solicitanții internaționali trebuie să furnizeze câte o transcriere oficială în limba engleză și una (1) transcriere oficială a limbii materne sau foaie de marcă de la fiecare colegiu sau universitate la care au participat.
 3. Curriculum Vitae sau Reluare - Trimiteți împreună cu aplicația online.
 4. Declarația privind obiectivele academice și interesele profesionale - Trimiteți împreună cu aplicația online o declarație cu scop academic (300-500 de cuvinte) adresată: a) scopului dvs. în realizarea acestui grad de certificat și b) modul în care programul de diplomă se încadrează în obiectivele dvs. profesionale generale.
 5. Pentru rezidenții din Maryland: Completați formularul de rezidență aici: http://www.umaryland.edu/registrar/residency/application/
 6. Pentru candidații internaționali: Rapoartele oficiale TOEFL sau IELTS: Solicitanții internaționali trebuie să demonstreze că limba engleză trebuie să fie trimisă direct de la agențiile TOEFL (Testul limbii engleze ca limbă străină) sau IELTS (International Language Testing System). Scorurile minim necesare sunt de 80 pe TOEFL bazate pe Internet, iar 7.0 pe IELTS.
  Toate scorurile oficiale trebuie trimise direct de la TOEFL (vă rugăm să folosiți codul instituției # 5848) sau IELTS la Școala Universitară.
 7. Taxă de recuperare nerambursabilă 75 USD (SUA): plătiți online sau trimiteți direct la Școala Universitară.

Notă: nu sunt necesare scoruri GRE pentru admiterea în acest program de certificate. Poate fi solicitat un interviu de admitere (prin telefon sau prin Skype).

Perspectiva carierei

Potrivit Departamentului Muncii al SUA , ocuparea forței de muncă în domeniul sănătății este proiectată să crească cu 19% în 2014 până în 2024. Cunoștințele și instruirea pe care le veți primi în Programul de Certificare Integrativă pentru Sănătate și Wellness vă va pregăti să vă începeți cariera într- numărul de domenii în creștere rapidă, inclusiv:

 • Sănătate holistică
 • Îngrijirea pacientului
 • Bunastare
 • Cercetare
 • Educaţie

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

U.M.B. is Maryland's only public health, law, and human services university. Six professional schools and a Graduate School confer the majority of health care, human services, and law professional deg ... Citeste mai mult

U.M.B. is Maryland's only public health, law, and human services university. Six professional schools and a Graduate School confer the majority of health care, human services, and law professional degrees in Maryland each year. Citește mai puţin