Certificat de absolvire în domeniul informaticii în domeniul sănătății și al analizei datelor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Online Master of Science în informatică în sănătate - CAHIIM-Accredited

Certificat absolvent disponibil de asemenea

Aflați la intersecția dintre îngrijirea sănătății, tehnologia și știința datelor cu Masteratul științific online din domeniul informaticii în domeniul sănătății al Universității George Mason, CAHIIM, acreditat online. Oferit prin Colegiul de Sănătate și Servicii Umane, programul pregătește studenții să se specializeze în analiza datelor de sănătate.

Programele cu experiență și proiectele imersive îi familiarizează pe studenți cu noile tehnologii și le pregătește să analizeze, să proiecteze și să gestioneze evoluția sistemelor de informare în domeniul sănătății pentru o gamă largă de scopuri clinice, administrative și de cercetare. Absolvenții intră pe o piață de muncă în curs de dezvoltare cu o înțelegere aprofundată a sistemelor de sănătate, a datelor de sănătate, a informațiilor și a politicilor. Programul se concentrează asupra abilităților de analiză a datelor care se aplică direct asistenței medicale.

Curriculumul nostru bazat pe dovezi este conceput pentru a vă dezvolta competența în competențele necesare pentru succesul în domeniul informaticii în domeniul sănătății și al analizei datelor privind sănătatea. Ca răspuns la domeniile în continuă schimbare în domeniul sănătății și al tehnologiei, conținutul este evaluat în mod curent și ajustat în funcție de:

  • Demonstrarea competenței studenților,
  • Dovada succesului în cariera absolvenților,
  • Direcția de orientare a angajatorilor,
  • Facultatea renumita prin experienta in domeniul tehnologiei executive in domeniul sanatatii, cercetare si consultanta.

Certificat Certificat Online disponibil

În doar șase cursuri, certificatul de informatică pentru sănătate și datele analitice pregătesc medici, medici de îngrijire a sănătății și specialiști în tehnologia informației (IT) să dezvolte și să gestioneze sistemele de tehnologia informației în domeniul sănătății. Cursurile se concentrează pe impactul tehnologiei asupra rezultatelor pacientului și asupra calității asistenței medicale. Toate creditele pot fi aplicate la gradul MS mai târziu.

De ce să alegeți MS din Mason în domeniul informaticii în domeniul sănătății?

  • Unul dintre puținele programe online din țară acreditate de Comisia pentru Acreditare pentru Educație în Informatică și Informatică în Sănătate (CAHIIM).
  • Formatul de livrare online oferă flexibilitate și accesibilitate profesioniștilor din întreaga lume.
  • Facultatea de înaltă calitate, cu experiență profundă atât în ​​cercetare, cât și în industrie.
  • Un program orientat spre rezultate care include o educație bazată pe competențe.
  • Preț școlarizabil.
  • De asemenea, disponibil: Certificatul absolvent pentru acest program vă pregătește să dezvoltați și să gestionați sistemele IT și subliniază impactul tehnologiei asupra rezultatelor și serviciilor.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia.

Located in Fairfax, Virginia, George Mason University is the largest public research university in the Commonwealth of Virginia. Citește mai puţin