Certificat de absolvire în controlul tutunului la nivel mondial

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Certificatul în controlul tutunului global este un program complet absolvent, cu frecvență redusă, oferit de Școala de Sănătate Publică Johns Hopkins Bloomberg.

Utilizarea tutunului este cauza numărul de moarte care poate fi prevenită în lume și se estimează că va ucide un miliard de oameni în secolul XXI, cu excepția cazului în care sunt puse în aplicare măsuri eficiente de control al tutunului. Pentru a reduce și a pune capăt, în cele din urmă, povara globală a morții și a bolilor cauzate de tutun, cercetătorii și profesioniștii din domeniul sănătății publice trebuie să fie echipați cu abilitățile tehnice necesare pentru a sprijini dezvoltarea și punerea în aplicare eficientă a politicilor.

Scopul general al programului de certificare în Global Tobacco Control este de a oferi educație formală cercetătorilor și profesioniștilor din domeniul sănătății publice care le echipează cu abilitățile tehnice necesare pentru a dezvolta și a comunica efectiv dovezile necesare pentru a sprijini dezvoltarea eficace a politicii de control al tutunului și punerea în aplicare.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health offers fully online, part-time master’s degree and certificate programs, designed for working professionals. The Online Programs for Applied Learnin ... Citeste mai mult

The Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health offers fully online, part-time master’s degree and certificate programs, designed for working professionals. The Online Programs for Applied Learning (OPAL) focus on emergent industry sectors that have a resounding need for highly skilled professionals. Citește mai puţin