Certificat de Medicină Științifică Medicală

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Diferiti-va rapid cu un certificat on-line de absolvire in Medical Laboratory Science de la Universitatea George Washington (GW). Acest program vă va învăța cele mai recente tehnici de diagnostic molecular prin cursuri online asociate cu hands-on practiceum clinic. Veți învăța să înțelegeți și să analizați specimene ale corpului, cum ar fi sânge, urină și țesut, pentru a detecta, a diagnostica și a trata boala.

Școala GW de Medicină și Științe ale Sănătății este a 11-a cea mai veche școală medicală din țară și prima din capitala națiunii. Suntem în fruntea învățământului medical și continuăm să ne dezvoltăm programele noastre în domeniul sănătății și științelor biomedicale.

Curriculum pentru certificatul științific al laboratorului medical

Certificatul în Științe Medicale Medicale este format din 48 de ore de credit și poate fi finalizat în 20 de luni și, după finalizarea certificatului, puteți participa la examenul de certificare ASCP (Rută 1).

Cursul de probă include: principii de înțelegere a microbiologiei clinice și a procedurilor de laborator; efectuarea testelor analitice ale fluidelor și celulelor; învățarea procedurilor de diagnostic parazitar, fungic sau viral; stabilirea de întreținere preventivă a echipamentelor și instrumentelor; și demonstrează comportamentul profesional și abilitățile interpersonale cu pacienții și colegii.

Acreditare

Acreditat de Agenția Națională de Acreditare pentru Știința Clinică de Laborator (NAACLS)

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Citeste mai mult

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Citește mai puţin