Certificat absolvent în domeniul serviciilor de sănătate și al cercetării rezultatelor

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Construiți-vă experiența în domeniul sănătății și avansați-vă cariera cu Diploma de Absolvent în Servicii de Sănătate și Cercetare a rezultatelor de la Universitatea George Washington (GW). La GW, am conceput certificatul nostru privind serviciile de sănătate și certificatul de rezultate, pentru a vă încuraja designul experimentat și abilitățile de luare a deciziilor pentru a transforma rezultatele cercetărilor în îmbunătățiri tangibile și de îngrijire a pacienților. Acest certificat este ideal pentru profesioniștii din domeniul sănătății actuale - clinicieni, medici, asistente medicale și altele - care doresc să conducă echipe de cercetare și să sporească calitatea rezultatelor.

Servicii de Sănătate și Curriculum Cercetare Cercetare Rezultate

Certificatul de absolvent în domeniul serviciilor de sănătate și rezultatele cercetării constă în 18 ore de credit și poate fi finalizat în nouă până la 18 luni.

Studiul de probă include: analizarea studiilor de cercetare în domeniul serviciilor de sănătate, evaluarea modelelor de cercetare, comunicarea metodelor de studiu și a rezultatelor cercetării și efectuarea unei analize calitative.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Citeste mai mult

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Citește mai puţin