Certificat absolvent în Administrația de Sănătate Correcțională

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Advance cariera ta si imbunatati abilitatile de management al sanatatii cu certificatul de absolvent in Administratia de Sanatate Correctional de la Universitatea George Washington (GW). Acest certificat de absolvire a certificatului de sănătate vă oferă încrederea și competențele necesare pentru a administra un sistem de sănătate bazat pe dovezi, etic și constituțional. Acest certificat este ideal pentru cei care au experiență în îngrijirea medicală corecțională sau care au trei sau mai mulți ani de experiență în alt domeniu de îngrijire a sănătății.

La GW, am conceput certificatul nostru de administrare a sănătății pentru a vă pregăti cu abilitățile de planificare, personal, de gestionare a riscurilor, de gestionare a riscurilor și de relații publice pentru a administra eficient și eficient o instalație medicală corecțională.

Curriculum pentru certificatul de administrare a sănătății corecte

Certificatul de Absolvent în Administrarea Sanitarului Correcțional este format din 15 ore de credit și poate fi finalizat în 1 an.

Proba de probă include: proiectarea planurilor de servicii de îngrijire a sănătății pentru populațiile încarcerate, crearea de strategii pentru îmbunătățirea rezultatelor clinice, în timp ce atenuarea riscurilor și conducerea unei echipe de îngrijire medicală corecțională prin angajarea părților interesate interne și externe.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Citeste mai mult

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Citește mai puţin