Certificat Specialist al Biroului Medical

Generalități

Programul de descriere

Un specialist în Biroul Medical, la care se face referire și în calitate de Secretar al Biroului Medical sau de Asistent Medical Office, va efectua sarcini administrative de rutină pentru a ajuta birourile medicilor și clinicile să funcționeze eficient. Aflați mai multe despre formarea noastră de Birou Medical de mai jos sau sunați-ne direct la 800.354.1254 pentru mai multe informații.

Ce este un specialist în Biroul Medical?


Se estimează că industria serviciilor de sănătate va continua să crească. În consecință, va crește și necesitatea specialiștilor din cabinetele medicale. Există oportunități în orice mediu medical./>

Cu pregătirea pentru Biroul Medical de la Brighton College , veți obține competențele și instrumentele specifice de care aveți nevoie pentru a continua cu succes această carieră. Veți învăța terminologia medicală, o piatră de temelie a cabinetului medical, precum și o înțelegere a Anatomiei și Fiziologiei, a Codării etc. Învățământul dvs. online specializat în Biroul Medical vă va pune în fața celorlalți candidați, oferindu-vă abilități de lucru, te face imediat angajat!

Ce să studiez în programul de formare specializată pentru Biroul Medical Brighton?


Prin formarea specializată de specialiști în Biroul Medical Brighton, veți învăța abilitățile necesare pentru a deveni un funcționar medical de succes sau un recepționer. Aceste abilități includ:/>

 • Revizuirea și răspunsul la corespondența în practică
 • Sisteme informatice de operare sau alte tipuri de tehnologie pentru a îndeplini sarcinile de birou
 • Răspunderea la apeluri, programarea întâlnirilor, salutarea pacienților și menținerea fișierelor
 • Cum să actualizați și să mențineți informațiile pacientului și alte informații specifice practicii
 • Învățarea de a coordona colectarea și pregătirea rapoartelor operaționale, cum ar fi timpul și frecventarea

Cursul de curs


O carieră ca specialist medical la birou!/>

Programul Biroului nostru medical a fost conceput cu dvs. în minte. Modelul nostru flexibil de învățare vă permite să finalizați studiile conform propriului program. Puteți examina lecțiile ori de câte ori doriți, consolidând materialul până când aveți o înțelegere solidă a acestuia.

Odată ce te-ai înscris, poți începe corect! Cursurile medicale Office sunt eliberate unul câte unul pentru a vă asigura că păstrați în mod corespunzător informațiile.


Ce cursuri se află în programul Specialistului Biroului Medical?/>

Următoarele cursuri sunt incluse în programul specializat al Biroului Medical Specialist. Cursurile sunt lansate unul câte unul pentru a maximiza învățarea. Programul Specialist al Biroului Medical are un total de 20 de ore de credit. Fiecare curs trebuie completat în 8 săptămâni.

ID-ul cursului


Perspectiva carierei/>


Unde pot lucra ca medic specialist în medicină sau la biroul medical?/>

Programul nostru Office Medical vă permite să obțineți locuri de muncă într-o varietate de setări, inclusiv:

 • Cabinetele medicilor
 • Clinici medicale
 • spitale
 • Servicii de îngrijire la domiciliu

învățământ


Prețul total pentru programul Brighton College Medical Specialist este de 4.250 de dolari./>

Total școlarizare


Plățile de plată/>

 • Plan de plată complet: Plătiți integral pentru un preț total de programare de 3.950 USD. Salvați 300 $!
 • Student de împrumut privat: Finanțați-vă educația cu plăți reduse în jos și condiții personalizate!

Toate obligațiile academice și financiare față de școală trebuie să fie făcute înainte de eliberarea transcrierilor finale și a diplomei. Pentru cerințele complete de admitere vizitați: Procedurile de admitere.


Asistență financiară/>

Programele de la Brighton College sunt aprobate pentru folosirea beneficiilor lui Veteran. Brighton College colaborează, de asemenea, cu numeroase programe de angajare pentru rambursarea angajaților, precum și cu diferite programe de dezvoltare a forței de muncă și de reabilitare profesională.

Servicii de carieră


Brighton College este dedicat asistenței dvs. în căutarea de locuri de muncă. Lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă ajuta cu orice scopuri de post-absolvire. Mai jos sunt câteva dintre avantajele pe care le veți primi ca absolvent al Brighton College ./>


Curs de carieră specializat/>

Toți studenții Brighton College au opțiunea de a vă urma cursul de Explorare a carierei. În acest curs, veți învăța abilități importante cum ar fi crearea de rețele, gestionarea carierei și construirea relațiilor interpersonale. Veți avea, de asemenea, ajutor scris scris CV-ul. Obiectivul cursului și manualul acestuia sunt de a vă ajuta să obțineți un loc de muncă mai bun și să reduceți timpul pe care îl veți petrece.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... Citeste mai mult

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Citește mai puţin