Certificat postuniversitar de sănătate și producție intensivă a animalelor

Generalități

Programul de descriere

Certificat postuniversitar de sănătate și producție intensivă a animalelor

Cererea mondială de produse porcine și de păsări continuă să crească, oferind oportunități interesante pentru profesioniștii din aceste sectoare. Marea Britanie are un echilibru comercial negativ la porcine și păsări de curte, în ciuda unei industrii eficiente. Îmbunătățirea productivității trebuie să rămână competitivă, să răspundă cererii globale, să asigure securitatea alimentară în Marea Britanie și să reducă impactul asupra mediului.

Acest program este oferit de una dintre școlile veterinare de conducere din Marea Britanie, susținută de un parteneriat BBSRC Advanced Training care a fost acordat RVC în colaborare cu universitățile din Edinburgh, Newcastle și Cambridge. Programul are relevanță la nivel mondial și se bazează pe expertiza Colegiului în medicina veterinară și afaceri, economia sănătății animalelor, sănătatea publică, bunăstarea animalelor și predarea și învățarea.

Cursul nostru unic este disponibil prin învățarea la distanță, cu jumătate de normă. Această livrare le permite elevilor să studieze pentru gradul lor alături de responsabilitățile de muncă și de familie. Cursul va fi de interes pentru cei care lucrează în sectorul agroalimentar și va promova dezvoltarea abilităților avansate la porci și păsări de curte. Este de așteptat ca absolvenții să contribuie în continuare la industriile intensive de creștere a animalelor în sectorul veterinar, al sănătății publice sau al producției.

Ultima actualizare Dec 2017

Despre facultate

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Citeste mai mult

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Citește mai puţin