Certificat Licențiat în Managementul Serviciilor de Sănătate

Generalități

Programul de descriere

Certificatul de Licențiat în Managementul Serviciilor de Sănătate (GCHSM) este oferit în comun de către Școala de Afaceri Dhillon și Facultatea de Științe ale Sănătății. Acest certificat este conceput în primul rând pentru persoanele cu diplomă de licență în domeniul sănătății sau management, care lucrează cu normă întreagă și care doresc să se implice (sau au fost recent promovate) într-un rol de conducere.

Acest program oferă cunoștințe manageriale de bază pentru practicieni și manageri de nivel inițial în sectorul sănătății. Accentul se pune pe furnizarea de cunoștințe necesare studenților pentru a intra într-o poziție de conducere în sistemul sanitar canadian. GCHSM este disponibil pentru studenții care doresc să-și mărească nivelul de cunoștințe, dar nu pot sau nu sunt atenți să se angajeze la o diplomă de masterat completă.

GCHSM este un program bazat pe cohorta, part-time, oferit la campusul din Calgary al University of Lethbridge . Programul va fi livrat într-un format comprimat, în weekend, folosind o combinație de tehnici de învățare combinată, livrare la distanță și sesiuni rezidențiale (față în față). Modelul de difuzare permite studenților să frecventeze școala în timp ce continuă să lucreze. Aceasta este o caracteristică deosebit de importantă pentru studenții care trebuie să păstreze acreditările de practică.

Acest program este disponibil în fiecare an.

Cerințele de admitere

Gradul de admitere la bacalaureat

În mod normal, solicitanții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime:

  • Țineți o diplomă de licență în asistență medicală, științe medicale sau management sau într-o disciplină strâns legată
  • Au o medie minimă de punctaj de 3,00 (bazată pe scara uLethbridge 4,00) pe ultimele 20 de cursuri de nivel universitar
  • Dovada experienței de succes în domeniul sănătății este, în mod normal, necesară. Preferința este acordată solicitanților care au doi sau mai mulți ani de experiență profesională
  • Demonstrarea competenței de limba engleză (ELP) pentru absolvent

Licențiat în Management / Licențiat în Științe ale Sănătății

Solicitanții, care au absolvit University of Lethbridge 's Bachelor of Management / Bachelor of Science Științe combinate grad, în mod normal, trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime:

  • O medie de punctaj de grade de 3,00 (bazată pe o scară de 4,00) în ultimele 20 de cursuri la nivel universitar.

Criterii de admitere

Deoarece capacitatea programului este limitată, nu toți studenții care îndeplinesc cerințele generale de admitere pot fi admiși.

Criteriile utilizate pentru admitere includ:

  • înregistrările solicitantului, scorurile testului ELP, dacă este cazul, și referințele;
  • relevanța gradului de licență;
  • amplu de cursuri de licență;
  • experiența de lucru relevantă, dacă este cazul;
  • și rezultatele interviului, dacă este cazul.

Rezultatele învățării

Programul GCHSM este conceput pentru a oferi cunoștințe interdisciplinare și experiență pentru practicienii din domeniul sănătății și managerii de nivel inițial din sectorul sănătății care doresc să se mute în mai multe poziții de conducere. Accentul este, așadar, pe furnizarea de cunoștințe necesare studenților pentru a deveni manageri eficienți în sistemul sanitar canadian. GCHSM furnizează un nucleu esențial de cunoștințe de management pentru studenții care explorează funcții de conducere, dar sunt nesiguri în ceea ce privește managementul ca o alegere de carieră sau nu sunt capabili să se angajeze la o diplomă de masterat completă.

Programul GCHSM oferă o introducere în subiectele principale de gestionare a serviciilor de sănătate. Aceasta oferă cunoștințe esențiale care pot deschide oportunități pentru pozițiile de conducere la nivel de intrare. În plus, GCHSM va ajuta absolvenții în luarea deciziilor cu privire la opțiunile de carieră și urmărirea acreditărilor postuniversitare suplimentare.

GCHSM este conceput pentru a furniza cunoștințe interdisciplinare esențiale pentru practicienii din domeniul sănătății și managerii de nivel inițial din sectorul sănătății care au în vedere o mutare în poziții de conducere sau de conducere. Accentul este, prin urmare, pe furnizarea de elevi cu o introducere a informațiilor esențiale care le vor fi necesare pentru a deveni manageri eficienți în sistemul de sănătate din Canada. Dezvoltarea gândirii critice și abilităților de luare a deciziilor este inclusă în cursurile care încep să pregătească absolvenții să funcționeze eficient ca manageri / administratori într-o gamă largă de medii publice și private de îngrijire a sănătății.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of Lethbridge was built on a commitment to students and the student experience, small classes and the liberal arts. Those founding principles are still at the forefront of what we do. T ... Citeste mai mult

The University of Lethbridge was built on a commitment to students and the student experience, small classes and the liberal arts. Those founding principles are still at the forefront of what we do. Today the U of L is respected around the globe and is recognized as a research-intensive, comprehensive university. Citește mai puţin