Certificat de studii de invaliditate

Generalități

Programul de descriere

Handicap Studii Certificat

Dintre toate rolurile din servicii umane, aceasta este una dintre cele mai plină de satisfacții. Vei face o diferenta reala pentru persoanele care au nevoie de ea. Veți învăța cum să sprijini bunăstarea copiilor și adulților cu dizabilități, în timp ce lua un rol activ în crearea de comunități incluzive și diverse.

Acest de 8 luni (2 semestre) program se pregătește să lucreze unu la unu; cu copii și adulți într-o varietate de programe de copilarie si școlar timpuriu, precum și opțiuni de zi și servicii de ocupare, servicii rezidentiale si direct cu familiile. Un program Diploma de 16 luni (4 semestru) este de asemenea disponibil.

dis

MUNCĂ

Cererea pentru o forță de muncă bine educată în acest domeniu este în creștere, deoarece școli, companii și comunități devin mai incluzive în programele și serviciile lor și căutați pentru tine, ca un membru al echipei de valoare. crearea de comunități inclusive și diverse.

PROGRAM LUNGIME

8 luni (2 semestre)

Cerințe de admitere

  • Creditele în limba engleză 30-1 sau 60% în limba engleză 30-2 sau echivalent

SAU:

  • Finalizarea cu succes a testului echivalență general de dezvoltare (GED), cu un scor standard de 520 în Arte Limba: Lectură și scriere

SAU:

  • Rezultate satisfăcătoare pe Test Admitere BVC

SAU:

  • Finalizarea cu succes a noua-un credit sprijini strategiile Cursuri, urmate de șase credite de lucru desigur programului pentru un total de 15 credite.

Limba engleză Proficiency Cerința

  • Vezi Cerinte Limba engleză Proficiency pentru detalii.

EXPERIENȚĂ DE MUNCĂ

Elevii vor fi necesare pentru a călători în diverse locații, în scopul de a finaliza plasare de Practică. Fiecare efort nu este precupețit pentru a găzdui elevii din plasamentele în intervalul de timp al programului, cu toate acestea, în cazuri rare poate exista o întârziere în finalizarea programului până pot fi aranjate o destinație de plasare. Un curent de informații de Poliție Verificarea (PIC) cu vulnerabil Cauta Sectorul (VSS) trebuie să fie prezentate înainte de Practică de plasare.

TRANSFERABILITATEA

Bow Valley College are un număr de acorduri de transfer în loc cu alte colegii canadiene de conducere și universități.

Ultima actualizare Aug 2015

Despre facultate

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be.

We have reached the top tier of two-year schools in North America by helping students contribute to the full range of their ability, becoming the best that they can be. Citește mai puţin