Certificat de nutriție holistică

Generalități

Programul de descriere

Programul holistică Nutritie Certificat (HNCP) este un program unic de 4 luni care introduce pe elevi la Whole Foods nutriție și utilizările medicinale de produse alimentare în conformitate cu diferite culturi.

Absolventii acestui program pot folosi cunoștințele și experiența acumulată pentru a pleda pentru alegeri mai sanatoase alimente și mai durabile. Ei pot lucra în sectorul comerțului cu amănuntul sănătate și wellness, să crească și să mențină grădini urbane și rurale, asistență familia și prietenii în a face alegeri mai sanatoase alimente, sau înmatricula în Diploma de program de nutritie holistica la RPC.

Opțiuni de studiu

Nutriție Certificat Programul holistică este oferit de două ori pe an, cu programe care încep în ianuarie și septembrie. Clasele sunt programate joi și vineri seara și sâmbătă și duminică zile.

Cerințe de absolvire

Studenții care finalizează cu succes 90% din toate cursuri și creditele necesare sunt eligibile pentru absolvire și vor primi un certificat de la finalizarea programului. Studenții care nu reușesc să finalizeze cu succes 90% din toate cursuri și creditele necesare, dar s-au finalizat cu succes cel puțin 80% sunt eligibile pentru a relua componente ale programului, în scopul de a atinge pragul de 90% și se trece, prin urmare, programul, cu condiția ca acestea să facă acest lucru în unui an calendaristic. Studenții care aleg să susțină din nou componente trebuie să facă aranjamente cu directorul de program și vor fi supuse unor taxe de școlarizare pentru componentele. Studenții care nu finalizează cu succes cel puțin 80% din toate cursuri necesare și credite în prima lor încercare de program nu sunt eligibile pentru a susține din nou componente sau absolvent.

Dupa absolvire

Absolventii acestui program pot folosi cunoștințele și experiența acumulată pentru a pleda pentru alegeri mai sanatoase alimente și mai durabile. Ei pot lucra în sectorul comerțului cu amănuntul de sănătate și wellness, să crească și să mențină grădini urbane și rurale, să ajute familia și prietenii în a face alegeri mai sanatoase alimente, sau în Diploma înmatricula programului Nutriție holistica la RPC.

Pentru a facilita o tranziție ușoară în Diploma de Nutriție holistică, următoarele credite de cursuri în cadrul HNCP sunt direct transferabile în programul diplomă de 3 ani:

 • NU101 holistică Nutriție - 3 cr
 • NU203 Evoluția Dietele culturale - 3 cr
 • NU221 Materia Medica de produse alimentare - 3 cr
 • WHS121 curte Gradinarit - 2 cr

Admitere

Studenții care intră în program holistică Nutriție Certificat la Pacific Rim College trebuie să aibă o diplomă de liceu sau studii post-secundar satisfăcător. În plus, toate engleză solicitanții non-nativi de limbă trebuie să demonstreze o măiestrie de scris si vorbit limba engleză. Orice solicitant străin se poate cere să prezinte un raport oficial scor de la un examen de competență limba engleză, cum ar fi TOEFL (Test de limba engleza ca limba straina) sau IELTS (International English Language sistem de testare).

Să se înregistreze pentru Nutriție Certificat Programul holistică, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos. Este recomandabil să se înregistreze cel puțin 6 săptămâni înainte de data de începere a semestrului. cererile de înregistrare vor fi în continuare acceptate dincolo de acest punct, și vor fi evaluate, dar spațiul de înscriere poate să nu fie disponibilă până la semestrul următor. Pentru toți solicitanții, spațiul în program nu va fi rezervat până când taxa de înregistrare necesară (a se vedea de scolarizare si taxele de mai jos) a fost achitată.

International Students

studenții internaționali sunt binevenite pentru a participa la Pacific Rim College și sunt încurajate să se aplice. legea canadiană cere studenților străini de a avea un permis de studiu valabil pentru a studia în Canada. Pacific Rim College oferă studenților internaționali cu documentația necesară pentru a primi un permis de studiu valabil. În unele cazuri, elevii pot solicita și să obțină un permis de la intrarea în Canada.

Noile modificări la Programul Internațional Studențesc, eficace o iunie 2014, permite full-time studenții internaționali înscriși la instituții desemnate în anumite programe pentru a lucra part-time off campus și full-time în timpul pauzelor școlare programate, fără un permis de muncă. Conform reglementărilor, studenții internaționali sunt 1) eligibile pentru a lucra în afara campusului, fără un permis de muncă; 2) a permis să lucreze în afara campusului timp de până la 20 de ore pe săptămână, în timpul unei sesiuni academice regulate și full-time în timpul pauzelor programate regulat; și 3) capabil să lucreze în afara campusului imediat, mai degrabă decât să aștepte 6 luni. Vă rugăm să vizitați site-ul web Guvernul Canadei pentru mai multe informații.

De școlarizare și Taxe

Taxele de școlarizare și pentru Nutriție Certificat holistică totală $ 3950 și sunt defalcate după cum urmează:

Studenții canadieni

 • O taxă de $ 250 nerambursabil de înregistrare și un contract semnat de student este necesară pentru a fi acceptat în acest program.

 • O plată de școlarizare $ 3700 datorează pe 22 august pentru programul de toamna 2016 și 26 decembrie pentru programul de iarnă 2017.

International Students

 • O taxă de 500 $ nerambursabilă de înregistrare și un contract semnat de student este necesară pentru a fi acceptat în acest program.

 • O plată de școlarizare $ 3450 datorează pe 22 august pentru programul de toamna 2016 și 26 decembrie pentru programul de iarnă 2017.

  Ajutorul financiar

  Acest program este aprobat pentru Canada Student împrumuturi. rezidenți British Columbia se pot aplica pentru împrumuturi student on-line prin intermediul StudentAid BC. Elevii pot, de asemenea, ridica o cerere de hârtie din RPC sau orice altă instituție academică înregistrată cu Canada Student împrumuturi. Pentru non-rezidenți British Columbia, vă rugăm să vizitați hrsdc.gc.ca pentru informații despre Canada Student împrumuturi.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college w ... Citeste mai mult

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college was founded to provide world-class education, modern research opportunities and premier clinical services in a variety of medical modalities. Citește mai puţin