Certificat comunitar pentru plante medicinale

Generalități

Programul de descriere

Erborizator certificat comunitar

Programul Erborizator comunitatea este un program unic de 4 luni, care introduce pe elevi în lumea incredibil de plante medicinale și utilizările lor în conformitate cu diferite culturi. Acest program explorează istoria de terapii pe baza de plante si cum sa identifice si sa cultive plante, utilizarea produselor alimentare pe baza de plante pentru a menține sănătatea, și de a face și de a aplica remedii din plante pentru a restabili sănătatea.

Absolventii acestui program pot folosi cunoștințele și experiența acumulată pentru a stabili o clinica pe baza de plante bazate pe comunitate pentru a ajuta familia și prietenii, locul de muncă în sectorul comerțului cu amănuntul de sănătate și wellness, să crească și să mențină grădini de plante, de a crea preparate pe bază de plante sau înmatricula în Diploma de program de Fitoterapie la RPC.

Pentru a facilita o tranziție ușoară în Diploma de Fitoterapie, 4 cursuri (Materia Medica, Western Nutriție, practic plante farmaceutice și naturale medicina de urgenta) în cadrul programului de cogenerare sunt direct transferabile în programul de diplomă de 3 ani.

Opțiuni de studiu

Programul Erborizator comunitatea este oferit de două ori pe an, cu programe care încep în luna ianuarie și septembrie. Clasele sunt programate joi și vineri seara și sâmbătă și duminică zile.

Admitere

Introducerea studenții în program comunitar în plante la Pacific Rim College trebuie să aibă o diplomă de liceu sau învățământ post-secundar satisfăcătoare, fie de un caracter moral bun și au un interes în medicamente din plante. În plus, toate engleză solicitanții non-nativi de limbă trebuie să demonstreze o măiestrie de scris si vorbit limba engleză. Orice solicitant străin se poate cere să prezinte un raport oficial scor de la un examen de competență limba engleză, cum ar fi TOEFL (Test de limba engleza ca limba straina) sau IELTS (International English Language sistem de testare).

Ultima actualizare Dec 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college w ... Citeste mai mult

Pacific Rim College is a government (PCTIA) accredited academic institution of complementary and integrative medicine located on Vancouver Island in beautiful Victoria, British Columbia. The college was founded to provide world-class education, modern research opportunities and premier clinical services in a variety of medical modalities. Citește mai puţin