Certificat Certificat Online în Global Health Systems and Services

Generalități

Programul de descriere

Acest program unic de absolvire a unui certificat de 12 credite este în întregime online și vă poate ajuta să vă avansați oportunitățile de carieră în sănătatea globală.

Scopul acestui program de certificare de 12 credite și de patru cursuri este de a ajuta elevii să își dezvolte abilitățile de sănătate pe plan intern și să ofere instruire în diferitele abilități manageriale de sănătate și sistemele naționale de livrare a sănătății trebuie să funcționeze în arena globală.

Cererile de admitere în toamnă se datorează până la 15 iulie.

Perspectiva carierei

O analiză recentă a industriei de la The Economist prevede o creștere cu 24% a cheltuielilor globale în domeniul sănătății între 2015 și 2020. Cunoștințele și instruirea pe care le veți primi în Programul de certificare a sănătății globale vă va pregăti să vă începeți cariera într-o serie de creștere rapidă domenii, inclusiv:

 • Consultanți de teren și organizații de ajutor în caz de dezastre
 • Organizații de sănătate pentru imigranți și refugiați
 • Cercetare și instituții academice
 • Agenții internaționale și neguvernamentale
 • Agenții de caritate și împrumuturi care lucrează în țările în curs de dezvoltare
 • Agenții multi-laterale, cum ar fi OMS
 • Agenții guvernamentale
 • Sănătate publică
 • Politici publice

112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Structura programului

Global Health Systems and Services este un program de 12 credite, cu patru cursuri de licență absolvent oferit într-un mediu asincron, 100% on-line. Aceasta înseamnă că oferim flexibilitate maximă pentru a satisface nevoile profesioniștilor care lucrează. Nu există întâlniri online sau setări de timp când va trebui să vă conectați; trimiteți-vă cursurile înainte de termenul limită și verificați din nou feedback-ul de la instructorii și colegii de clasă.

Ca student în acest program, veți dobândi expertiză în sistemele și serviciile de sănătate globale. Colegii de clasă vor fi cel mai probabil practici profesioniști cu un statut de sănătate care sunt angajați sau care caută un loc de muncă în posturi care necesită această specializare.

Este un curs online perfect pentru tine?

Este un curs online potrivit pentru dvs.? Iată câteva avertismente despre învățarea online înainte de a lua plonjorul.

Cursurile online pot necesita mai mult timp decât orele din campus.

 • Dacă sunteți interesat de un curs online, deoarece credeți că va fi mai puțin de muncă decât un curs tradițional față-în-față, atunci acest stil de învățare poate să nu fie potrivit pentru dvs. Credeți-vă sau nu, puteți petrece mai mult timp studiind și terminând misiuni în mediul online decât veți obține într-un curs pe campus. Cum poate fi asta? Mediul online este bazat pe text și activitate. Pentru a comunica cu instructorul și cu alți participanți, trebuie să introduceți mesaje, să postați răspunsuri și să încărcați sarcini scrise care s-ar putea întâmpla mai des decât în cursurile tradiționale. De asemenea, citirea materialelor de predare și implicarea în activități de învățare poate dura mai mult timp decât ascultarea unui instructor care dă o prelegere. Mulți participanți consideră că un curs online este cel puțin la fel de mult ca un curs pe campus; unii spun că cursul lor online implică mai multă muncă. Cu toate acestea, majoritatea participanților consideră că acest volum suplimentar de muncă este mai mult decât compensat prin faptul că au putut "merge la clasă" ori de câte ori au avut timp, indiferent dacă este vorba de ora 2 dimineața sau de ora 6:00. De asemenea, participanții preferă faptul că cursurile online implică multe activități creative și experiențe de învățare. În loc să vă predați, sunteți un participant activ la procesul de învățare. Mulți participanți cred că acest lucru este mai plăcut și le sporește capacitatea de a aplica ceea ce învață în viața reală.

Cursurile online necesită abilități bune de gestionare a timpului.

 • Unul dintre multele avantaje ale cursurilor on-line este că veți putea lucra la cursuri atunci când doriți și unde doriți. Cu toate acestea, cursurile online nu sunt cursuri de auto-paced. Există termene de atribuire la fel ca un curs pe campus. Poate fi foarte ușor să pierzi aceste termene și să rămâi în urmă în cursul lor. Nerespectarea termenelor limită este principalul motiv pentru care participanții online nu reușesc. Este ușor să amânați și să dezactivați citirea, să întârziați postarea mesajelor pe forumul de discuții și să uitați să încărcați sarcini scrise. Ca și în majoritatea cazurilor, dacă nu vă gestionați timpul în mod corespunzător, vă veți găsi îngropați într-un munte de cursuri aparent insurmontabile. Cursurile online necesită auto-disciplina pentru a pune deoparte bucăți de timp pentru a finaliza studiile. Aceasta înseamnă că trebuie să faceți studiul online o prioritate și să nu lăsați alte activități să interfereze.
 • Aceasta înseamnă că o calitate pe care va trebui să o faci este "disciplina". În timp ce veți face parte dintr-o comunitate online și veți colabora online cu alții, este responsabilitatea dvs. să vă conectați și să participați. Poate fi prea ușor să renunțați la logare când nu vă spuneți să o faceți la un moment dat în fiecare zi. Depinde de dvs. să vă creați un program pentru a vă asigura că participați la cursul dvs. și că vă acordați suficient timp pentru a-și îndeplini sarcinile.

Un curs online poate crea un sentiment de izolare de la colegii dumneavoastră.

 • Studiind singuri numai cu computerul ca partenerul dvs. poate fi nesatisfăcător pentru cineva care are nevoie de niveluri înalte de activitate socială ca parte a experienței de învățare. Mediul online este o atmosferă foarte diferită, care ia ceva obișnuit. Ar trebui să fiți conștienți de astfel de sentimente de izolare și să fiți gata să căutați ajutor dacă încep să vă împiedice studiile. Un e-mail rapid către un coleg de clasă sau instructor vă poate ajuta să vă simțiți mai bine conectați dacă simțul comunității pe care îl căutați lipsește. Acest lucru nu înseamnă că nu veți avea interacțiune cu colegii de clasă într-un curs online. Într-adevăr, mulți participanți online atestă că cursurile online tind să ofere o mai mare interacțiune cu colegii și instructorii dvs. De fapt, mulți dintre participanții noștri spun că au cunoscut mai bine colegii de clasă în acest tip de mediu de învățare.

Feedback-ul pentru postările dvs. și de la instructori ar putea fi limitat și întârziat.

 • Într-un cadru tradițional de clasă, participanții vor primi feedback imediat de la colegii lor. O astfel de imediată va lipsi în mediul online. Dacă aveți nevoie de mai multe comentarii imediate la comentariile dvs. de discuție, dacă aveți nevoie să puneți o mulțime de întrebări înainte de a putea înțelege un concept sau o sarcină, dacă aveți nevoie de beneficiile gesturilor sau expresiilor faciale pentru a obține punctul dvs. de vedere sau pentru a înțelege comentariile de alții, atunci educația online ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru dvs. chiar acum.
 • De asemenea, feedbackul din partea instructorului dvs. va fi exclusiv sub formă de comentarii scrise, nu de comentarii orale. În cursurile tradiționale, instructorii fac aranjamente pentru orele de lucru în persoană sau fac aranjamente speciale pentru a se întâlni cu participanții. Într-un curs online, de obicei, nu există nici un contact direct cu instructorul dvs. Dacă simțiți că trebuie să vă vedeți frecvent instructorul pentru a reuși, atunci învățarea online poate să nu fie potrivită pentru dvs. Cu toate acestea, ar trebui să planificați marea majoritate a contactului dvs. cu instructorul dvs. prin e-mail sau prin alte comunicări electronice. De asemenea, astfel de comunicări vor consta într-un feedback întârziat, deși majoritatea instructorilor online sunt buni în ceea ce privește reacția la comunicațiile electronice într-o perioadă scurtă de timp.

Cursurile online necesită să fiți un cursant activ.

 • Cursurile online depind de faptul că participanții sunt cursanți activi, în sensul că se așteaptă ca elevii să caute informații suplimentare de pe internet (de ex., Articole și pagini web) care vor fi inserate pe posturi și în scris. Cele mai multe cursuri tradiționale constau în învățarea pasivă prin transmiterea de informații prin intermediul cursurilor din sala de clasă, ceea ce îndepărtează timpul de la discuție. În mediul online, vor exista cursuri audio scurte pentru a fi descărcate, dar cea mai mare parte a clasei virtuale va consta în activități de învățare activă, de exemplu, forum de discuții, activități de grup online, sarcini scrise.
 • Deci, pentru a face bine într-un curs online, trebuie să fii (sau să devii) un cursant independent. Există, de asemenea, avantaje pentru acest lucru. Educația online oferă oportunitatea de a fi un student independent, este exact ceea ce unii oameni le plac. Mulți participanți se bucură de discuții online mai mult decât discuții față în față. Unii participanți sunt intimidați vorbind în fața unui grup sau sunt reticenți în a răspunde la o întrebare dacă nu știu că au dreptate. Discuțiile online le dau timp să reflecteze și să compună comentarii de discuție, precum și să citească și să recite comentariile celorlalți înainte de a sari singuri în conversație. De asemenea, participanții pentru care engleza este oa doua limbă se simt adesea mai confortabil cu timpul suplimentar de a înțelege și de a reflecta, deoarece poate fi ușor să pierdeți puțin într-o discuție rapidă în clasă.
 • Unul dintre avantajele majore ale învățării on-line este centrul unui stil de învățare activ și al învățării de la colegii dumneavoastră. Deci, dacă puteți gestiona munca suplimentară pe care o implică învățarea online, puteți dezvolta abilități bune de management, vă puteți obișnui cu lipsa de interacțiune față în față și puteți tolera feedback-ul întârziat, apoi fiți pregătit să profitați de avantajele învățării online!

Programul de completare a programului

 • Toate cele patru cursuri vor fi oferite cel puțin o dată pe an pentru a vă permite să finalizați programul în decurs de un an.
 • Participanții pot începe programul la începutul oricărui termen.
 • Deși majoritatea studenților completează programul în decurs de un an, vi se va permite să finalizați programul până la trei ani.

Cursuri

Perspective asupra sănătății globale

 • O prezentare generală a domeniului sănătății globale.

Abordări naționale și internaționale privind furnizarea de asistență medicală

 • Aplică conceptele, teoriile și principiile domeniului sănătății globale prezentate în primul rând provocărilor practice cu care se confruntă profesioniștii din domeniul sănătății globale.

Aspecte critice în sănătatea femeilor și a copiilor globali

 • O examinare complexă multidisciplinară a problemelor complexe legate de sănătatea femeilor și a copiilor pe tot globul.

Implicațiile asupra sănătății ale violenței în masă și dezastrelor

 • Sporește cunoștințele studenților cu privire la modul de aplicare a diferitelor teorii și strategii de intervenție pentru evaluarea sănătății și răspunsul la violența în masă și dezastru.

Legea și etica în domeniul sănătății globale

 • Explorați cadrele juridice și sistemele de guvernanță globală care au un rol normativ și normativ în sănătatea globală și examinați cadrul etic pentru practicile de sănătate globală.

Epidemiologia bolii infecțioase: o perspectivă globală

 • În urma introducerii în principiile de bază ale epidemiologiei bolilor infecțioase, subiectele vor fi acoperite în funcție de mecanismele de transmisie: contact aer, vehicul și vector.

Interesat de un masterat?

Certificatul Global de Sisteme și Servicii de Sănătate este un certificat care se poate pune în stadiu, care poate fi aplicat spre un Master of Science în Științele Sănătății. Programul de 30 de credite MS Health Science este disponibil în întregime on-line și poate fi completat de un profesionist care lucrează la doar 18 luni. După finalizarea cu succes a certificatului, toate cele 12 credite sunt complet transferabile la programul MS Health Science, iar cerința GRE este renunțată. Aceasta înseamnă că, atunci când îți termini certificatul, vei avea 18 credite de la un masterat!

Dacă preferați să completați cursurile de masterat și de certificat în același timp, vă rugăm să trimiteți cererea pentru programul de Master. În acest caz, cerința GRE nu va fi renunțată.

Admitere

Admiterea la acest program de certificate online este selectivă. Este necesară o diplomă de licență americană sau echivalentul acesteia dintr-o instituție de învățământ din afara SUA. Nu este necesar sau recomandat niciun curs de studiu specific.

Programul de certificat poate fi luat cu titlu full-time sau part-time. Pentru participanții internaționali, nu sunt necesare vize deoarece programul este oferit online.

Materiale de cerere necesare

Toate materialele de înscriere trebuie să fie depuse electronic, cu excepția transcrierii dvs., care va fi livrată direct la Școala Universitară.

 • Formularul online de candidatură completat. Pentru tipul de aplicație, alegeți: "GRAD - GLOBAL HEALTH CERT"
 • Transcrieri din toate colegiile / universitățile anterioare. Trimiteți documente oficiale la Școala Universitară (vezi adresa de mai jos) la momentul depunerii cererii. Persoanele care vor primi admiterea vor fi obligate să furnizeze documente oficiale (după cum se indică mai jos pentru participanții naționali și internaționali) înainte de înscrierea pentru verificare înainte ca oferta noastră să fie considerată oficială.
  • Transcrierile interne: Transcrierile oficiale trebuie să sosească în plicuri sigilate de instituțiile emitente care certifică acordarea gradului specificat. Copii, plicuri deschise sau neasigurate, imprimate neoficiale sau faxuri nu vor fi acceptate ca documente oficiale. Procesul de solicitare a transcrierilor de la universități poate dura mai multe săptămâni, deci vă rugăm să planificați în consecință.
  • Interpretări internaționale: Solicitanții internaționali trebuie să furnizeze câte o transcriere oficială în limba engleză și una (1) transcriere oficială a limbii materne sau foaie de marcă de la fiecare colegiu sau universitate la care au participat.
 • Curriculum Vitae sau Reluare - Trimiteți împreună cu aplicația online.
 • Declarația privind obiectivele academice și interesele profesionale - Trimiteți împreună cu aplicația online o declarație cu scop academic (300-500 de cuvinte) adresată: a) scopului dvs. în realizarea acestui grad de certificat și b) modul în care programul de diplomă se încadrează în obiectivele dvs. profesionale generale.
 • Pentru rezidenții din Maryland: Completați aplicația Residency pe site-ul nostru.
 • Pentru candidații internaționali: Rapoartele oficiale TOEFL sau IELTS: Solicitanții internaționali trebuie să demonstreze că limba engleză trebuie să fie trimisă direct de la agențiile TOEFL (Testul limbii engleze ca limbă străină) sau IELTS (International Language Testing System). Scorurile minim necesare sunt de 80 pe TOEFL bazate pe Internet, iar 7.0 pe IELTS.
 • Toate scorurile oficiale trebuie trimise direct de la TOEFL (vă rugăm să folosiți codul instituției # 5848) sau IELTS la Școala Universitară.
 • Taxă de recuperare nerambursabilă 75 USD (SUA): plătiți online sau trimiteți direct la Școala Universitară.

Notă: nu sunt necesare scoruri GRE pentru admiterea în acest program de certificate. Poate fi solicitat un interviu de admitere (prin telefon sau prin Skype).

Instantaneu de program

 • 12 Creditele necesare pentru completarea certificatului
 • Costul pe oră de credit: 635,50 $ (în stat), 861,50 $ (în afara statului)
 • 12: Numărul mediu de luni necesar pentru finalizarea certificatului (poate dura până la 3 ani).

Termenele de admitere

Acum acceptând cererile pentru primăvara anului 2019. Cererile se datorează datei de 15 decembrie.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

U.M.B. is Maryland's only public health, law, and human services university. Six professional schools and a Graduate School confer the majority of health care, human services, and law professional deg ... Citeste mai mult

U.M.B. is Maryland's only public health, law, and human services university. Six professional schools and a Graduate School confer the majority of health care, human services, and law professional degrees in Maryland each year. Citește mai puţin