Certificat în transcriere medicale

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Transcriptionist medical este un membru cheie al echipei de îngrijire medicală și joacă un rol esențial în pregătirea informațiilor descriptive a pacientului dosarul medical. Acest record poate include istoricul medical, examenul fizic, studii de diagnosticare, tratamente si medicamente.

Programul de transcriere medicală pregătește studenții pentru a fi angajați ca transcripționari medicali și specialiști de limbă medicală pentru instituțiile medicale, inclusiv spitale, cabinete medicale și clinici; companii de transcriere medicale; sau pentru angajarea în calitate de contractanți independenți.

transcriptionists medicali cu experiență pot obține poziții în calitate de specialiști de asigurare a calității / editori, recrutorii, formatori, supervizori de transcriere, si manageri de transcriere.

Pozițiile pot fi pe site-ul sau de la domiciliu, în funcție de preferințele angajatorului.

Anumite cursuri în acest program necesită plasament la nivel de colegiu sau satisfacerea cerințelor de educație de dezvoltare în citire, scriere și matematică.

Acest program necesită abilități keyboarding puternice, înțelegere peste medie de gramatica limbii engleze, și utilizarea de punctuație, precum și capacitatea excelentă de ortografie. Este necesar un minim de 45 wpm. Studenții care sunt slabe în acest domeniu ar trebui să ia, fie OST 1100C cu tastatura, sau OST 1142C microcomputer I cu tastatura, înainte de începerea programului. Studenții care sunt slabi în ortografie și / sau gramatica limbii engleze și folosirea semnelor de punctuație ar trebui să vorbească cu coordonatorul programului, înainte de alegerea programului.

Program Ore

Cursurile sunt oferite într-un format non-tradiționale; studenții pot contacta coordonatorul programului, Susan Whatley, prin telefon la 863.297.1010, ext 4058; sau prin e-mail la swhatley@polk.edu pentru informații suplimentare.

Ultima actualizare Nov 2017

Despre facultate

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science d ... Citeste mai mult

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science degrees, as well as a wide range of certificate and workforce training options. The College also operates three charter high schools. Citește mai puţin
lakeland , Bartow , Lacul Galilor , Winter Haven + 3 Mai mult Mai Puțin