Certificat în specialitate de codificare medicală

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

codoare medicale sunt membri vitale ale cluster-ului ocupațional Sanatate Information Management (EL). Specialist medical de codificare Programul de certificat oferă un studiu al aptitudinilor necesare pentru evaluarea documentației de asistență medicală și de a determina clasificarea corespunzătoare a codului de atribuire si a etapelor, în conformitate cu liniile directoare Clinica de codificare. Codurile sunt utilizate pentru statistici, cercetare, precum și rambursarea serviciilor prestate. Acest program include cursuri recomandate de Asociația Americană de Informare a Sanatatii Management (AHIMA). Curriculum-ul Programul conține un studiu de aplicații fundamentale EL, Anatomie și Fiziologie, Medical Terminologie, cursuri specifice cu privire la atribuirea Clasificarea Internațională a Bolilor (ICD-10-CM și ICD-10-PCS) coduri și coduri (CPT) Curent de procedură Terminologie , precum și o componentă a practicum clinice.

codoare medicale sunt angajate de către diferite organizații de asistență medicală, cum ar fi spitale, birouri medici, clinici, facilitati guvernamentale si companii de asigurare. coders medicale cu experiență pot lucra codoare contractuale independente.

Cursuri medicale de codificare sunt oferite într-o varietate de formate tradiționale și non-tradiționale, inclusiv on-line, hibrid, Fastrack (cursuri de 8 săptămâni) și opțiuni de seară. Cele mai multe cursuri tradiționale sunt oferite de luni până joi seara. Elevii pot contacta coordonatorul programului, Susan Whatley, prin telefon la 863.669.2897, sau prin e-mail la swhatley@polk.edu pentru informații suplimentare.

Lansarea programului

Studenților interesați de codificare Programul medical de specialitate trebuie să fie întâlni cu coordonatorul programului sau de a participa la un program de codificare Sesiune de informare medicală înainte de a începe programul. Acest pas este necesar, înainte de înscriere în El 1000C Aplicații fundamentale de sănătate de gestionare a informațiilor.

Elevii ar trebui să înceapă cursuri lor de a lua HSC 1531 Medical Terminologie și BSC 1084C Anatomia de bază și Fiziologie. Elevii ar trebui să rețineți că ambele aceste cursuri necesită plasament la nivel de colegiu sau satisfacerea cerințelor de educație de dezvoltare în citire și scriere înainte de înscriere. In plus, BSC 1084C necesită plasarea la sau peste MAT 0,028 Developmental Matematica II, sau satisfacerea cerințelor de educație de dezvoltare în matematică.

Cerințe suplimentare programului

Elevii trebuie să fie conștienți de faptul că ocuparea forței de muncă în domeniul asistenței medicale implică de obicei, screening-ul de fond național, precum și screening-ul de droguri de către instalația angajatoare.

Elevii care au istorii specifice, convingerea că s-ar putea să apară într-un screening de fond național ar trebui să fie pro-activ în obținerea unui control de fond înainte de înscrierea în program. Acest lucru ar trebui să fie discutate în continuare cu coordonatorul programului, la consultarea de pre-înscriere sau codificare medicală de specialitate Sesiune de informare.

În plus, facilitățile pe care elevii vizitează în timpul EL 2810L de codificare Application Practicum poate necesita oricare sau toate caracteristicile următoare:

  • Finalizarea unui examen fizic cuprinzător.
  • Finalizarea tuturor imunizări necesare.
  • Finalizarea unui screening-ul de droguri.
  • Finalizarea screening-ul de fond național.

istorii de condamnare specifice sau proiectii pozitive de droguri care au loc după un student începe programul se adresează în conformitate cu politica departament și poate include și concedierea din program.

Ultima actualizare Oct 2016

Despre facultate

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science d ... Citeste mai mult

Polk State College, established in 1964, is a multi-campus institution serving over 20,000 students with Bachelor of Applied Science, Bachelor of Science, Associate in Arts and Associate in Science degrees, as well as a wide range of certificate and workforce training options. The College also operates three charter high schools. Citește mai puţin
lakeland , Bartow , Lacul Galilor , Winter Haven + 3 Mai mult Mai Puțin