Read the Official Description

Salvează vieți. Începeți EMS Cariera la NFCC.

Emergency Medical Services ofera ingrijire pentru persoanele care au nevoie de un tratament de salvare a vietii imediate. profesioniști EMS folosesc abilitățile lor pentru a ajuta la stabilizarea pacienților și să le transporte pentru îngrijiri medicale suplimentare.

North Florida Programul Community College EMS oferă claselor și de formare trebuie să înceapă o carieră plină de realizări în domeniul EMS. Noi folosim stat-of-the-art tehnologie de simulare si in-the-domeniul de oportunități de formare.

Acum clasele de formare

ems1Asociat în Science - Emergency Medical Services

Asociat în Science în Emergency Medical Services ofera EMT si paramedicul de formare în timp ce pregătirea absolvenților pentru posturi de supraveghere și administrative în domeniul EMS. Absolvenții programului Paramedic NFCC poate articula în programul AS de ieri.EMT

Emergency Medical Tehnician (EMT-Basic)

Programul Emergency Medical Tehnician / EMT-Basic a fost dezvoltat pentru a oferi formare de primă fază în structura carierei tehnician medical de urgență. Pentru a fi angajat cu un serviciu de ambulanță în statul Florida, un student trebuie să fie formați și certificați prin secțiunea EMS a Departamentului de Sanatate si Servicii de reabilitare. Parcurgerea cu succes a acestui curs va permite studentului să aplice pentru a lua examenul Registrul de Stat pentru EMT.

Paramed

Paramedic

Programul Paramedic la NFCC a fost dezvoltat pentru a îndeplini cerințele pentru a practica, sub directia medicala, arta si stiinta de medicina out-of-spital. Scopul programului este de a oferi absolvent cu cunoștințele, aptitudinile și atributele profesionale asociate cu o poziție de paramedic entry-level. Absolvenții sunt instruiți pentru a preveni și de a reduce mortalitatea și morbiditatea din cauza unei boli sau a prejudiciului. Parcurgerea cu succes a acestui curs va permite studentului să aplice pentru a lua examenul Registrul de Stat pentru Paramedicii.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
- Florida rezident: $ 3.084 / Non-Florida rezident: $ 12018 (pe an)
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019