Burlac Biomedicinei

University Sains Malaysia

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Burlac Biomedicinei

University Sains Malaysia

Programul Biomedicina este un program cu normă întreagă 4 ani sau 8 semestre. La sfârșitul programului, absolvenții primesc Bachelor of Science Sanatate (Biomedicina).

Programul este multidisciplinară în natură și permite studenților să exploreze cele mai recente informații și tehnologii în domeniul științelor biomedicale. Ea cuprinde toate aspectele legate de diagnostic de laborator, de prevenire a bolilor și de cercetare în domeniul științelor biomedicale. formare industrială, biomedicale Proiect de cercetare si Practicum sunt introduse în etapa finală a studiilor pentru a dota studenții cu cunoștințe și competențe în domeniul de laborator de diagnostic si clinice, de prevenire a bolilor și de cercetare.

Acest program este conceput cu atenție pentru a satisface cerințele de forță de muncă atât sectoarele privat și public al națiunii. Curriculum-ul să țină seama de necesitatea de a fi pro-activ în abordarea sa, prin care programele instituțiilor din SUA, Europa și Australia au fost folosite ca puncte de referință. Acest lucru este de a se asigura că curriculum-ul este de calitate și a unor standarde înalte, capabile să producă absolvenți care sunt competente și competitive la nivel global.

Studenții de la Programul Biomedicina sunt pentru a finaliza un total de 140 de unități de credit înainte de a putea absolvi.

istorie

Acest program a fost demarat în sesiunea academică 2000/2001 cu aportul inițial de 30 de elevi. Aportul a fost crescut într-o manieră treptată, în care numărul total de studenți depind de disponibilitatea instalațiilor de predare și de cercetare. Curriculum-ul să țină seama de necesitatea de a fi pro-activ în abordarea sa, prin care programele instituțiilor din SUA, Europa și Australia s-au folosit ca punct de referință. Acest lucru este de a se asigura că curriculum-ul este de calitate și a unor standarde înalte, capabile să producă absolvenți care sunt competente și sunt comparabile cu oricare din lume.

FILOSOFIE

La Scoala de stiinte medicale, ne angajăm în producerea unei forțe de muncă capabilă cu cunoștințe fundamentale puternice și abilități practice și de cercetare substanțiale și, de asemenea, receptiv la mediul lor, în special la nevoile școlare și înțelegerea problemelor și a serviciilor de sănătate.

Obiective

 • Pentru a produce absolvenți care sunt echipate cu o cunoaștere fundamentală puternică a științelor biomedicale, care oferă fundamentul pentru auto-îmbunătățire în viitor.
 • Pentru a produce absolvenți care sunt sensibile și responsabile față de societate, cultura și mediul înconjurător.
 • Pentru a produce absolvenți care au laborator excelente și abilități analitice pentru setările clinice, industriale și de cercetare.
 • Pentru a produce absolvenți cu abilități de cercetare adecvate, care le-ar permite să fie studenți competenți post-universitare sau oameni de știință.
 • Pentru a furniza absolvenți cu abilități soft corespunzătoare pentru a spori lor de comercializare și interdisciplinare capacitatea de rezolvare a problemelor.

Învățare Rezultate

La finalizarea programului, absolvenții vor fi capabili să:

 1. Aplica cunoștințele de bază în domeniul științelor biomedicale și a afișa abilități teoretice și practice în diagnostic și cercetare.
 2. Efectua teste de diagnostic de laborator bazate pe protocoale standard; gestiona laboratoarele de diagnostic și / sau de cercetare; realiza proiecte de cercetare sub supraveghere; și să utilizeze tehnologii de informare și comunicare up-to-data.
 3. Să demonstreze și să aplice abilitățile critice și creative de gândire în rezolvarea problemelor și de luare a deciziilor în laboratoarele de diagnosticare.
 4. Aplica abilitățile de comunicare la un mediu de lucru într-un laborator de diagnostic instituții, medicale și de cercetare.
 5. Lucrați în grupuri pentru a rezolva problemele legate de sănătate și de a participa ca jucător al echipei în domeniul asistenței medicale și a serviciilor comunitare.
 6. Să demonstreze etica și valorile profesionale în realizarea diagnosticului și rezolvarea problemelor în cadrul investigațiilor de laborator.
 7. Aplice abilitățile de educație și TIC pe tot parcursul vieții pentru a îmbunătăți serviciile de laborator și de cercetare în domeniul științelor biomedicale.
 8. Aplică abilități de management și antreprenoriat în fieldsn biomedicale și profesiile relevante.
 9. Să demonstreze și să aplice abilitățile de conducere prin implicarea activă în activități legate de predare, de serviciu și de cercetare în domeniul științelor biomedicale.

De absolvent Prospect

Perspectivele de carieră pentru programul Biomedicină includ:

 1. Ofițerii de știință sau de cercetare la centrele de cercetare, instituțiile de învățămînt superior, spitale si laboratoare de diagnostic.
 2. Producție și administrative ofițeri din industriile conexe, cum ar fi agenții de control al calității, personalul de vânzări și consilieri în industria farmaceutică, industria alimentară și a băuturilor; societățile de asigurare; furnizorii de produse medicale și instrumentație.
 3. Sau lectori la tutorilor instituții academice. Absolvenții pot înregistra, de asemenea ca studenții post-universitare sau se alăture sistemului de formare a personalului academic în instituțiile de învățămînt superior.
 4. asociații științifice sau comerciale în domeniile biotehnologiei.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Ian. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,167 USD
Locations
Malaysia - George Town, Penang
Data începerii : Ian. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Ian. 2019
Malaysia - George Town, Penang
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala