Citește Descrierea Oficială

Universitatea Manipal este una dintre cele mai mari universități private din țară, înscriindu-se peste 25.000 de studenți din diferite discipline. Universitatea oferă o varietate de discipline de urmat, de la studenți la programe postuniversitare în Inginerie & Tehnologia Informației, Management, Bio-Tehnologie, Design Interior & Arhitectură și Media & Comunicare pentru studenții săi.

BSc în Științe Medicale este un program extrem de interdisciplinar care vizează oferirea de oportunități excelente pentru studenți de a se angaja pe căi de carieră promițătoare. Acesta a fost introdus cu viziunea de a împuternici elevii cu cunoștințele și abilitățile de care vor trebui să fie în avangarda medicinei și cercetării științifice.

Programul este personalizat de experți pentru a se potrivi nevoilor actuale ale industriei și mediului academic. După finalizarea cu succes a programului, elevii vor:

  • Obțineți o expunere generală la diferite aspecte ale științelor sănătății și aplicațiilor sale
  • Înțelegerea potențialului științelor medicale prin aplicarea medicamentului
  • Dezvoltați diferite seturi de competențe necesare pentru a fi profesioniști în domeniul sănătății de succes în pregătirea pentru a-și atinge obiectivele de a deveni medici de succes

Elevii au posibilitatea de a urmări un doctor în medicină (MD) de la Universitatea Americană din Antigua, înscriindu-se în cadrul programului BSc în științele sănătății de la Universitatea Manipal.

Elevii care se înscriu pentru programul de doctorat în științele sănătății de la Universitatea Manipal se pot înscrie la programul Doctor de Medicină (MD) de la Universitatea Americană din Antigua (AUA), după ce au finalizat cu succes doi ani de la BSc în domeniul științelor în domeniul sănătății. Candidații vor merge la AUA pentru a finaliza doi ani de științe de bază; și apoi va face doi ani de formare clinică la locurile clinice aprobate din Statele Unite ale Americii. După finalizarea cu succes a tuturor cerințelor, studentul va obține un grad de masterat de la AUA.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la American University of Antigua »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019