BSC în sănătate și asistență socială management (top-up)

Generalități

Programul de descriere

Descrierea cursului

Dezvoltarea abilitățile și cunoștințele de asistență socială dumneavoastră printr-un amestec de învățare și predare în clasă la locul de muncă, pe populara nostru BSC (Hons) în Sănătate și Management Social.

Acest curs va va oferi cu pana la zi aptitudini, cunoștințe și expertiză pentru a vă ajuta să aducă o reală valoare la locul de muncă. Studiu pe ele vă vor ajuta să dezvolte cele mai bune practici și să vă experiență de lucru într-o cultură inter-agenții.

Veți fi încurajați să reflecteze asupra muncii lor in ceea ce priveste propriile valori și cadru moral. Vei avea posibilitatea de a explora aspecte cheie din sectorul prin activități de lucru în echipă, studiu individual și destinații de plasare de muncă.

O BSC (Hons), în Sănătate și Asistență Socială de management Desigur mărește studiile întreprinse la nivel de masterat Foundation, și continuă pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră.

Modulele includ:

  • Dovada în practică - Practică critice - între agenții și de parteneriat de lucru - Metode de cercetare avansată - disertație, supervizat de un tutore.

Subiecte axate pe de elevi recente includ, servicii strategii psihologice, de management de cariera ta, comparativ (Europa) copil și asistență socială.

De predare și evaluare

Evaluarea se face prin cursuri, teste de cunoaștere și înțelegere și misiuni scris. Predarea și învățarea se face printr-un amestec de prelegeri, discuții supravegheat, lucru mic grup și prezentări.

Oportunități Progresia

La finalizarea tău BSC (Hons) ai putea trece la studii postuniversitare, cum ar fi un masterat în asistență socială și PGCE.

Avansare în carieră

Aceste cursuri deschide o varietate de căi de carieră în sectoarele sanatate si asistenta sociala, de exemplu, a înregistrat director în copii / setări adulti sau un lucrător sprijinul familiei. și vă va oferi posibilitatea de a o munca de zi într-o capacitate de conducere sau de supraveghere.

Cerințe de intrare

Pentru a prelua un loc pe gradul de BSc (Hons), trebuie să fi încheiat un FDA în Sănătate și Studii de Asistență Socială sau o disciplină legate, sau să dețină o HND relevant.

Studenții maturi care nu îndeplinesc aceste cerințe formale de intrare sunt bineveniți să se aplice, dacă pot evidenția interesul & experiența lor în domeniul de studiu.

Având în vedere natura acestor cursuri, vi se va cere să se supună unui Dezvaluirea și de restricționare verificare service (cunoscut anterior ca CRB) înainte de a începe orice lucrare de plasare.

Înregistrarea învățării anterioare

În cadrul unui sistem cunoscut sub numele de "recunoaștere a învățării anterioare" s-ar putea fi eligibil pentru a solicita credite pentru calificări relevante deja obținute. Vă rugăm să contactați de fotbal pentru a discuta despre criteriile de eligibilitate, procesul și documentația necesară pentru a susține orice cerere.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, ... Citeste mai mult

Located in Taunton the County Town of Somerset, in the heart of the South West, Somerset College offers an extensive range of Further and Higher Education courses as well as skills training in a warm, friendly and welcoming environment. Our success speaks for itself with fantastic achievements and great careers for our students. Citește mai puţin