Biomedicina

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

De-a lungul cursului

Formarea academică a profesională absolvent în Biomedicină de la Universitatea din Franca, este ghidat în profilul educației generale și umaniste, pentru a lucra în activități de prevenire și promovarea sănătății în cele mai înalte standarde de calitate și principii etice. Noua diplomă de licență superior pedagogic în proiectul Biomedicină contribuie la îmbunătățirea abilităților și competențelor profesionale în perspectiva pieței muncii.

piața forței de muncă

Biomedicale este persoana care desfășoară activități legate de analiza clinică, analize toxicologice, banca de sange, biologie moleculara, citologie, analiza de imagine, analiza de mediu, știința alimentară, producția și analiza bio-based, perfuzie extracorporală, cercetare științifică, expertiză, acupunctura , biomedicina estetică, de predare, coordonarea pozițiilor, audit și sanitarista.Com evoluțiile tehnologice, biomedicale, terenul de joc sa extins in principal in oncologie moleculara, biotehnologie, privind reproducerea umană asistată și bioinginerie.

diferențială

Cursul biomedicinei are facultate de înaltă calificare, format din profesori și medici; Acesta dispune de infrastructură cu laboratoare didactice moderne, bine echipate, permițându-vă să efectuați activități practice esențiale pe baza cunoștințelor teoretice. Cursul oferă oportunitatea de a dezvolta proiecte științifice, stagii supravegheate în diferite domenii, activități extrașcolare prin cursuri de extensie și vizite tehnice. Alte diferential accident vascular cerebral: al treilea an consecutiv, a jucat în evaluarea Ghidului Student (GE) / 2014 Editora Abril; clasificarea de la Universitatea din Sao Paulo în 2014 Clasament Sheet (RUF), se numără printre primele zece cursuri din țară; Acesta este cel de-al doilea cele mai bune instituții private și primul în statul São Paulo.

informaţii suplimentare

Internship Supervizate necesar să fie efectuate în afara orelor de școală obișnuite.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Desde a sua fundação até hoje, a UNIFRAN caracteriza-se por ser uma instituição de ensino superior voltada para o futuro, sempre em busca da modernização da infraestrutura, acervo bibliográfico e das ... Citeste mai mult

Desde a sua fundação até hoje, a UNIFRAN caracteriza-se por ser uma instituição de ensino superior voltada para o futuro, sempre em busca da modernização da infraestrutura, acervo bibliográfico e das metodologias educacionais. Possui hoje mais de 16 mil alunos distribuídos entre os cursos de graduação, tecnológicos, à distância, especializações, mestrado e doutorado, que abrangem todas as áreas do conhecimento humano. Em seus mais de 40 anos de história, já formou mais de 43 mil profissionais. Abriga mais de 500 docentes, cuja titulação ultrapassa 60% de mestres e doutores. Citește mai puţin
Sao Paulo , Rio de Janeiro + 1 Mai mult Mai Puțin