Biomedicale mare inginerie

Generalități

Programul de descriere

Inginerie biomedicala (BME) este un domeniu revoluționar și plină de satisfacții: ingineri biomedicale sunt pe prim plan de descoperiri medicale care imbunatatesc calitatea vietii pentru milioane de oameni din intreaga lume. Unele dintre elementele de noutate care le-am creat includ organe artificiale, sisteme de imagistica medicala, chirurgie cu laser, analizoare de sânge, monitorizarea automată pacient, și dispozitive de reabilitare și proceduri. Zone speciale includ celule și țesuturi inginerie, biomecanică, BioInstrumentation, inginerie ortopedice, inginerie clinice, biomateriale, inginerie reabilitare, imagistica medicala, si sisteme fiziologie. Programul este centrat pe succesul elevilor și obiectivele noastre educaționale descrie ce absolvenții do majore după absolvire.

Bio Med

Inginerie biomedicala Fapte rapide

  • Studenti de la Universitatea de Vest din New England a produce proiecte de cercetare și proiectare premiate. Toate proiectele noastre de design Seniori în ultimii nouă ani au fost publicate și prezentate la conferinte regionale de natură tehnică sau naționale.
  • La nivel national, 20 la sută din absolvenții de inginerie biomedicala merge la scoala medicale. La Western New England University, cursuri pre-Med necesare potrivește direct în curriculum BME.
  • Treizeci și opt la sută din studenții care studiază inginerie biomedicala la Western New England University sunt femei.
  • Mulți dintre studenții noștri concura si sunt acordate stagii de vară de prestigiu din întreaga țară.

Flexibilitatea cadrul curriculum-ului

BME oferă o gamă largă de domenii de specializare, inclusiv piese in medicina si productie. Recunoscând acest lucru, oferim flexibilitate în curriculum-ul nostru, care vă permite să alegeți electives care vă interesează cel mai mult.

Un grad Ideal pre-medical

În cazul în care planurile de carieră includ scoala de medicina, inginerie biomedicala este maiorul pentru tine. Oferim excelente de pre-medical de consiliere și oportunități de a obține expunerea clinică la spitalele locale. Cursuri de premedical potrivește direct în curriculum BME.

Inginerii biomedicale au capacitatea unica de a servi ca o punte între inginerie și medicină. Avansarea rapidă a tehnologiei de înaltă în toate specialitatile medicale a crescut cererea pentru ingineri, care au o adâncime de cunoștințe atât în ​​inginerie și fiziologie. Inginerii biomedicale aduce contribuții semnificative la societate prin imbunatatirea asistentei medicale si imbunatatirea în cele din urmă a calității vieții pentru alții. Western University New England oferă studenților Inginerie biomedicala cu un background solid inginerie și o înțelegere în profunzime a fiziologiei umane, anatomie, biologie și necesare pentru a fi un inginer biomedicale de succes. Curriculum-ul este conceput pentru flexibilitate maximă, care să permită studenților să aleagă cursuri electivă, care sunt de cel mai mare interes. În anul junior și senior, elevii aleg patru "electives secvență," două electives tehnice, precum și o serie de cinci cursuri de educație generală care îndeplinesc cerința Universitatea pentru o perspectivă pe etică, istorie, estetică, de învățare liberal și profesional integrat, studii culturale, și a problemelor sociale și comportamentale. Studenții sunt expuse la sistemele fiziologice majore în timpul fiecare dintre ultimele patru semestre, prin lucrări de laborator, cursuri, iar prin Capstone Senior Project Design.

Oportunități de carieră

Programul Biomedical Engineering de la Western New England University este conceput pentru a pregăti studenții pentru ocuparea forței de muncă, fie imediat sau de admitere la absolvent sau scoala medicale. Cererea de ingineri biomedicale este în creștere ca mai multe și mai tehnologie este de a găsi drumul său în toate ramurile medicinei. Având în vedere că domeniul de inginerie biomedicala este atât de largă, mulți dintre absolvenții noștri aleg să se specializeze cunoștințele lor în absolvent sau școală profesională prin promovarea unui MS, PhD, sau gradul MD. Absolvenții noștri lucrează în aparatura medicală și industria de dispozitiv, companiile farmaceutice, companiile de biotehnologie, facilități de cercetare, și spitale.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students.

This Western New England University website conveys a rich and powerful portrait of a special institution that provides outstanding educational opportunities for all students. Citește mai puţin