Licențiat în știință în administrarea serviciilor de sănătate

Generalități

Programul de descriere

Licențiat în știință în administrarea serviciilor de sănătate

O diplomă de licență de patru ani

Gradul HSA conține mai multe elective și frecvent studenții obțin o concentrare sau minor în zonele conexe. Studenții HSA au urmat cursuri suplimentare în psihologie, drept, biologie, afaceri, filozofie și gerontologie.

Curriculum

Sisteme de asistență medicală HSA – 405: probleme și tendințe (3 credite)
Prezentare generală a sistemului de sănătate. Revizuiește istoricul și starea actuală a diferitelor segmente de asistență medicală. Include o analiză a impactului problemelor și tendințelor socio-economice, politice și curente de îngrijire a sănătății.

HSA – 406 Jurisprudență și etică în asistența medicală (3 credite)
Subliniază procesele etice și legale și aplicarea acestora în cadrul organizației de asistență medicală, administrator, personal, angajați și pacienți. Include dimensiuni etice ale procesului de luare a deciziilor și aspecte etice actuale în asistența medicală.

HSA – 414 Teoria managementului îngrijirii sănătății și resurse umane (3 credite)
Teoria și practica managementului, aplicate de managerii serviciilor de sănătate. Accentuează analiza rolurilor managerului, a interacțiunilor cu oamenii, organizația și mediul. Accent deosebit pe probleme de resurse umane.

HSA – 420 Planificarea și comercializarea îngrijirii sănătății (3 credite)
Integrează planificarea obiectivelor de lungă durată cu dimensiunile de marketing pentru servicii de îngrijire a sănătății. Conceptele, tehnicile și teoriile utilizate în planificarea și gestionarea marketingului în industria asistenței medicale.

Evaluare / evaluare statistică HSA – 467 (3 credite)
Se concentrează pe analiza datelor comune îngrijirii de sănătate. Include descrierea datelor, elemente de probabilitate, distribuția variabilelor aleatorii, intervale de estimare și încredere, distribuții binomiale și normale, testarea ipotezelor, tabele de contingență, analiza de regresie și ANOVA.

HSA – 490 Luarea deciziilor în asistența medicală (3 credite)
Examinează luarea deciziilor în administrarea serviciilor de sănătate prin utilizarea pe scară largă a studiilor de caz. Integrează materiale din alte cursuri HSA în studiul deciziilor cu care se confruntă toate tipurile de organizații de îngrijire a sănătății.

Studiu independent HSA – 495 (1-3 credite)
Cercetări independente în managementul asistenței medicale efectuate sub supravegherea facultăților. Premisă: Permisul instructorului.

HSA – 498 Stagiu în administrarea serviciilor de sănătate (1-6 credite)
O sarcină structurată care permite studentului să câștige experiență practică într-o poziție de management de îngrijire a sănătății referitoare la o zonă de interes de carieră. Studentul este condus de directorul de stagiu și supravegheat de un membru al organizației care a cooperat. Premisă: Permisul directorului programului de administrare a serviciilor de sănătate.

HSA – 499 Subiecte speciale în administrarea serviciilor de sănătate (1-3 credite)
Prelegeri și discuții despre subiecte care nu sunt abordate în cadrul ofertelor de curs obișnuite. Oferă mai mare profunzime subiectelor de interes special sau explorează rapid schimbarea zonelor din administrarea serviciilor de sănătate.

Ultima actualizare Aug 2019

Despre facultate

Since its inception, the University has enjoyed a strong relationship with the United Methodist Church, sharing with it a commitment to inclusiveness. Students savor a sense of belonging on campus and ... Citeste mai mult

Since its inception, the University has enjoyed a strong relationship with the United Methodist Church, sharing with it a commitment to inclusiveness. Students savor a sense of belonging on campus and appreciate the significance of their personal and professional behavior. Citește mai puţin