Fizioterapeuții sunt profesioniști cu înaltă responsabilitate și cunoștințe în domeniul sănătății. Ele ajută persoanele în orice etapă a vieții lor să dezvolte, să mențină și să-și recâștige mobilitatea și abilitățile funcționale în caz de leziuni, boli, dizabilități și îmbătrânire și, astfel, să le ajute să-și optimizeze calitatea vieții. De asemenea, lucrează în domeniul sănătății publice și al prevenirii.

Bazându-se pe cunoștințele lor extinse despre anatomie, fiziologie, mișcarea umană, inclusiv. biomecanica, patologia și o gamă largă de tehnici de evaluare și abordări de tratament, diagnosticarea problemelor de sănătate, colaborarea cu pacienții lor pentru a identifica obiectivele, monitorizarea progresului pacienților și sprijinirea pacienților în atingerea acestor obiective.

© LUNEX / Sergio Dias


Detalii

 • Durata: 3 ani (cu normă întreagă)
 • Gradul: Bachelor of Science (B.Sc.)
 • Credite: 180 ECTS
 • Taxă de școlarizare: 750 € pe lună
 • Taxă de înregistrare: 550 €, taxă unică
 • Limba: engleză
 • Programul începe: aprilie și octombrie

De ce studiază fizioterapia la LUNEX?

Școala noastră B.Sc. Programul de fizioterapie este în concordanță cu Procesul Bologna al învățământului superior și, prin urmare, este recunoscut în întreaga Europă. Echipa de predare în domeniul fizioterapiei LUNEX este formată dintr-un grup cu adevărat internațional de specialiști din domeniile lor, care vă vor ajuta să învățați și să le înțelegeți.

La Universitatea LUNEX, limba de predare este engleza. Acest lucru permite elevilor să se angajeze eficient cu baza de cercetare internațională a profesiei și le oferă ocazia de a lucra oriunde în lume. Ne pregătim pe studenții noștri să îndeplinească cele mai înalte standarde de practică în fizioterapie și să fie capabili să concureze și să se dezvolte pe piața muncii la nivel internațional.

Universitatea LUNEX oferă de asemenea studenților săi posibilitatea de a studia fizioterapia în inima Europei într-o țară extrem de deschisă oamenilor din întreaga lume și de a câștiga experiențe din sistemele de sănătate ale diferitelor țări datorită partenerilor noștri internaționali de plasament clinic.

Programul de studiu pentru fizioterapie

Bachelor în Fizioterapie (B.Sc.) începe cu o săptămână de introducere la studiu. Studenții sunt apoi ghidați treptat prin bazele profesiei în module specifice subiectului și dobândesc cunoștințe aprofundate privind anatomia, fiziologia și patologia sistemelor neurologice, musculo-scheletice și cardio-respiratorii înainte de a învăța aptitudinile de evaluare, tratament și raționament clinic.

Pe parcursul studiilor, elevii învață să studieze și să lucreze independent și științific și să dobândească munca în echipă, inclusiv. competențe interdisciplinare, care vor fi esențiale pentru cariera lor viitoare. Acest lucru se întâmplă atât în ​​timpul modulelor învățate, cât și între modulele de predare, pentru a le îmbunătăți și aprofunda învățarea.Elevii câștigă, de asemenea, experiențe practice prin diferite sesiuni practice de predare la Universitatea, precum și lucrul cu pacienți reali în timpul a trei plasări clinice. Contactul cu persoanele reale cu probleme de sănătate este adesea catalizatorul pentru alegerea de către studenți a temei pentru teza de licență la sfârșitul ciclului lor de studii B.Sc. Studii.

© LUNEX / Sergio Dias

Cursuri de curs de fizioterapie:

ANUL 1

- Introducere în studiul fizioterapiei

- Psihologie și comunicare

- Anatomie

- Fundațiile științifice

- Biomecanica

- Plasament clinic I

- Bazele facilitării și evaluării mișcării

- Fiziologie

ANUL 2

- Învățarea cu motor

- Mișcarea și ergonomia

- Patologie

- Metode de cercetare

- Fundamentele fizioterapiei cardio-respiratorii

- Fundamentele neurofizioterapiei

- Fundamentele fizioterapiei musculo-scheletice

- Competențe de bază în evaluarea, raționamentul și planificarea tratamentului

- Exercițiul de prescripție bazat pe dovezi

- Măsurarea rezultatelor bazate pe dovezi

ANUL 3

- Fundații Fizioterapie pe toată durata vârstei

- Plasamente clinice II-IV

- raționamentul clinic în cardio-respiratorii și neurofizioterapie

- Teza de licență

Accesul la studii ulterioare după gradul nostru de 3 ani

Pentru a deveni eligibil pentru înregistrarea profesională ca fizioterapeut în întreaga Europă și în întreaga lume, recomandăm insistent absolvenților noștri să urmeze studiile postuniversitare cu un masterat. Acest lucru vă permite să vă consolidați cunoștințele teoretice și abilitățile practice în fizioterapie și să completați orele de practică clinică suficiente pentru a îndeplini cerințele de licențiere profesionale din diferite țări.

Semestrul de fond: un semestru opțional de pregătire înainte de a începe Fizioterapia B.Sc.

Înainte de a începe licența în fizioterapie, fiecare elev are posibilitatea de a-și îmbunătăți nivelul de limba engleză și / sau de a-și consolida cunoștințele în științe (inclusiv chimie, fizică și biologie) datorită "Semestrului de Fundație". Este un semestru pregătitor pe care l-am conceput cu scopul de a ajuta studenții să-și îmbunătățească cunoștințele cheie pentru ca aceștia să se poată implica eficient și cu succes în programele noastre de licență.

Ce oferim la LUNEX?

 • Fiind predate de experți de clasă mondială
 • Cursuri de limba engleză 100%
 • O diplomă personală și sprijin individual
 • Un sistem de tutorial personal
 • Echipamente de ultima generatie
 • Mediul internațional
 • Învățământul superior, în conformitate cu Procesul de la Bologna
 • Obținerea competențelor teoretice și practice în conformitate cu cele mai înalte standarde educaționale europene
 • Achiziția de formare în metodele științifice, practica bazată pe dovezi și metodele de asigurare a calității
 • Experiență practică substanțială datorită transferului constant al teoriei la practica aplicată
© LUNEX / Sergio Dias

Posibilități de angajare pentru fizioterapeuți

Datorită studiilor academice și practicilor de practică clinică prezentate mai sus, absolvenții vor putea să îndeplinească standarde înalte, să utilizeze metode bazate pe dovezi adaptate și să conducă practici în următoarele sectoare:

 • Practici private (în calitate de salariat sau lucrător care desfășoară o activitate independentă)
 • Centre de prevenire și reabilitare
 • Clinici și spitale
 • Întreprinderile din sectorul privat
 • Cluburi sportive și confederații
 • Știință și cercetare
 • Universități de predare și cercetare

Procesul de aplicare

Pe langa faptul ca este pasionat de imbunatatirea circulatiei indivizilor si a calitatii vietii, sa se aplice pentru examenul nostru B.Sc. Programul de fizioterapie trebuie să aibă cel puțin 12 ani de educație școlară sau o educație echivalentă prealabilă. Apoi, trebuie să completați formularul nostru online de solicitare și să participați la una dintre zilele noastre de înscriere, care sunt compuse din teste de admitere în limba engleză și științe.

Nu există un termen limită de aplicare, este posibil să se aplice pe tot parcursul anului.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la LUNEX International University of Health, Exercise and Sports »

Ultima actualizare June 9, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
6 semestre
La zi
Price
750 EUR
Taxă de școlarizare: 750 € pe lună
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Termen limită de aplicare

LUNEX University - Be part of it.