Nu vi se cere să depuneți un rezultat al examenului TOEFL pentru a aplica și a fi admis în cadrul Universității.

Prezentare generală

Programul RN pentru programul BSN al CalSouthern este ideal pentru asistenții medicali înregistrați (RN) care au trecut examenul NCLEX și care încă nu au câștigat licența lor în asistență medicală. Acest lucru este deosebit de important în lumina Programului de recunoaștere a magnetului din industria medicală (MRP), care impune ca 80% dintre asistenții medicali din domeniul spitalelor din statutul Magnet să dețină un grad BSN sau mai mare până în anul 2020.

Acest RN la programul BSN dispune de un curriculum inovator, care va ascuți abilitățile asistenților și va îmbogăți practicile lor. Acesta combină cursuri care oferă teoria asistenței fundamentale cu alții subliniind cele mai recente abilități practice și cunoștințele necesare în practică. BSN integrează, de asemenea, cursuri de la Școli de Științe Comportamentale și Afaceri ale CalSouthern, permițând studenților să-și completeze curriculum-ul de bază cu electives în domeniul îngrijirii sănătății mintale, al managementului, al administrației medicale și al conducerii, printre alte domenii tematice relevante. Este o modalitate excelentă pentru asistente medicale de a dezvolta o expertiză foarte specializată și se pregătesc pentru avansarea în carieră într-un domeniu de interes.

Obiectivele programului

Să definească, să dezvolte și să înțeleagă rolul și profesionalismul asistentei medicale în practica medicală de bacalaureat, incluzând valori profesionale, conducere, management și dovezi bazate pe îngrijirea pacienților.

Demonstrarea abilității facultăților și cursanților de a aplica modele de practică teoretică și bazată pe dovezi, politica de sănătate, finanțe și cerințele mediului de reglementare în aplicații de cercetare și practică într-o varietate de instituții de asistență medicală.

Dezvoltați capacitatea de a integra tehnologia de gestionare a informațiilor și de îngrijire a pacienților în educație și îngrijire a pacienților.

Identificați și aplicați principiile de conducere, etică, îmbunătățire a calității și siguranța pacienților și promovarea sănătății din punct de vedere cultural în timpul situațiilor de îngrijire și gestionare a pacientului pe tot parcursul vieții și în comunitate.

Apreciați facultatea calificată și promovați excelența în predare folosind tehnologia actuală și strategiile inovatoare pentru a facilita învățarea centrată pe student

Descrieți și formulați o comunicare și o colaborare profesională îmbunătățită pentru îmbunătățirea rezultatelor sănătății pacientului.

Utilizați date și evaluări adecvate pentru a îmbunătăți rezultatele studenților, ale facultăților sau ale pacientului.

Rata de școlarizare adaptată specială acum disponibilă

Între 1 aprilie și 31 iulie 2019, CalSouthern oferă o rată de școlarizare redusă de 225 USD / credit pentru primele 200 de persoane înscrise în programul de îngrijire medicală. Începând cu 1 august, școlarizarea va crește până la 325 USD / credit. Acționați acum în timp ce această ofertă durează!

rezultate

Scoala CalSouthern de Nursing a proiectat Bachelor of Science in Nursing program pentru a produce urmatoarele rezultate:

Comunicare scrisă

Demonstrați abilitatea de a comunica în scris, rezultând înțelegerea și înțelegerea de către pacienți, familie și echipa de sănătate interdisciplinară.

Comunicarea orală

Demonstrați competența în utilizarea abilităților de comunicare orală adecvat ținând cont de scopul și contextul comunicării pentru o îngrijire centrată pe pacient.

Gândire critică

Aplicați abilități critice de gândire și raționament bazate pe principii teoretice pentru a discrimina între inferențele extrase din date date în luarea deciziilor clinice și evaluarea în timpul practicii de asistență medicală bazată pe dovezi.

Înțelegerea culturală și socială

Recunoaște importanța diversității sociale și culturale și dezvoltă o perspectivă bazată pe analiza diverșilor factori de mediu care influențează asistența medicală globală.

Educația informațională

Determinați natura și amploarea informațiilor necesare și demonstrați capacitatea de a localiza, evalua și utiliza informatica și alte resurse pentru a sprijini cercetarea, teoria și practicile de asistență medicală bazate pe dovezi atunci când gestionați îngrijirea în cadrul continuității asistenței medicale.

Dezvoltare personala

Integrați învățarea academică formală cu experiențe personale care promovează valorile altruismului, îngrijirii, demnității umane, integrității și justiției sociale în toate situațiile de practică medicală.

Rațiunea cantitativă

Demonstrați capacitatea de a utiliza abilități analitice pentru a înțelege și evalua sistemele de practică ca fundație pentru practica medicală teoretică și bazată pe dovezi.

Raționamentul științific

Demonstrează un sistem de cercetare care depinde de dovezile empirice pentru a evalua cercetarea calitativă și cantitativă ca fundație pentru practicile de asistență medicală teoretică și bazată pe dovezi.

Probleme etice, juridice și profesionale

Aplicați principiile etice și legale / răspunderea față de acțiunile care promovează advocacy, colaborare și leadership ca profesioniști din domeniul sănătății.

Cursuri

Cursuri de bază necesare
 • NUR 2300 Tranziție de asistență medicală profesionistă - 3 credite
 • NUR 2302 Fundamente teoretice și valori profesionale în asistență medicală - 3 credite
 • NUR 2304 Strategii de colaborare pentru asistență medicală - 3 credite
 • NUR 2306 Informatică pentru asistență medicală și asistență medicală - 3 credite
 • NUR 2308 Durata de viata de promovare a sanatatii in Nursing - 3 credite
 • NUR 2310 Pathopharmacology - 3 credite
 • NUR 2400 Introducere în Nursing Leadership and Management - 3 credite
 • NUR 2402 Politică, drept și etică în domeniul sănătății - 3 credite
 • Evaluarea fizică NUR 2404 - 3 credite
 • NUR 2406 Comunitatea și sănătatea populației Nursing (practicum) - 3 credite
 • NUR 2408 Cercetare de asistenta medicala si practici bazate pe dovezi - 3 credite
 • CAP 2402 Capstone Nursing - 3 credite

Cursurile de bază trebuie să fie luate în ordinea în care sunt enumerate.Cursuri elective pentru cursuri

Elevii trebuie să ia credite de 15 semestru de cursuri elective legate de asistență medicală sau domenii legate de competențele necesare de asistente medicale.

 • NUR 2312 Îngrijire culturală în practica medicală - 3 credite
 • NUR 2314 Predarea și învățarea în asistență medicală - 3 credite
 • NS 1106 Sănătate și nutriție - 3 credite
 • MATH 1305 Statistici pentru științele comportamentale - 3 credite
 • ENG 1406 Scriere profesionala si tehnica - 3 credite
 • LDR 2125 Leadership Communication - 3 credite
 • NUR 2410 Managementul Calității în Nursing și Sănătate - 3 Credite
 • NUR 2412 Nursing Gerontologie - 3 credite
 • NUR 2414 Terapii complementare și alternative în domeniul asistenței medicale - 3 credite
 • BUS 2415 Business Negotiation - 3 credite
 • LDR 2490 Comunicări nonverbale în leadership - 3 credite

Noțiuni de bază

Noțiuni de bază pe Bachelor of Science în Nursing este un proces rapid și simplu. Nu există examene de admitere și cursuri începe lunar pe tot parcursul anului; puteți începe programul dvs. de îndată ce programul dvs. permite. Doar completați acești patru pași:

 • Completați aplicația dvs. de înscriere
 • Trimiteți-vă transcrierile academice oficiale ale cursurilor de licență
 • Plătiți taxa pentru aplicația dvs. de 75 USD
 • La acceptare, semnați-vă contractul de înscriere

Odată ce ați primit contractul de înscriere semnat, veți fi contactat de către echipa dvs. de asistență academică, inclusiv consilierul dvs. academic și consilierul pentru succesul studenților. Acestea vor confirma data de începere a primului curs și vă vor purta printr-un proces de orientare rapidă, dar temeinică, care vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe. Și vor fi acolo pentru fiecare pas al drumului pentru a vă asigura că vă finalizați cu succes programul de gradul.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la California Southern University »

Ultima actualizare Mai 14, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
425 USD
Taxa de credit pe semestru. Între 1 aprilie și 31 iulie 2019, CalSouthern oferă o rată de școlarizare redusă de 225 USD / credit pentru primele 200 de persoane înscrise în programul de îngrijire medicală. Începând cu 1 august, școlarizarea va crește până
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă