Rezumatul programului

Carleton's Bachelor of Health Sciences (BHSc) este un program de mare amploare și orientat spre carieră, care vă va oferi abilitățile necesare pentru a reuși în lumile în rapidă schimbare de medicină, cercetare biomedicală și de cercetare în domeniul sănătății. Veți câștiga o bază solidă în cunoștințele și metodele științifice implicate în studiul sănătății umane, împreună cu capacitatea de a se angaja în abordări mai largi multidisciplinare, multisectoriale și multiculturale pentru a găsi soluții la unele dintre cele mai importante probleme de sănătate ale timp.

Avantajul Carleton

Programul BHSc reflectă punctele forte ale lui Carleton în domenii precum știința, studiile globale și internaționale, jurnalismul și practicile și politicile bazate pe dovezi, arhitectura și mediul construit. Acest accent pe interdisciplinaritate vă va oferi o gamă largă de cunoștințe și experiențe pe care școlile medicale și angajatorii le caută.

Avantajul de capital

Locația lui Carleton în capitalul națiunii a permis universității să creeze parteneriate în domeniul sănătății, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Există numeroase organizații, agenții, institute de cercetare și spitale din regiune care oferă împreună o bază de cunoștințe unică pentru Ottawa.

Programul

Programul BHSc oferă o fundație interdisciplinară în știința sănătății, care vă poate pregăti pentru studii postuniversitare în domeniul cercetării biomedicale și în domenii profesionale cum ar fi medicina, stomatologie sau medicina veterinară, precum și pentru cariere în domeniile legate de sănătate, cum ar fi sănătatea publică, și politica, precum și serviciile de sănătate și asistența medicală comunitară.

Programul BHSc oferă cinci concentrații, care pot fi combinate într-un mod unic și informativ:

  • Stiinte biomedicale
  • Global Health
  • Mediul și sănătatea
  • Sănătatea pe toată durata vieții
  • Dizabilitatea și boala cronică

Abordare pe mâini

Toate concentrațiile din programul BHSc oferă o abordare practică care include laboratoare, ateliere și seminarii, începând cu primul an. Elevii pot beneficia de programele oferite la Carleton, care includ stagii de cercetare de vară, programul de voluntariat co-curricular și oportunități internaționale de pauză alternativă. Al patrulea an al programului oferă o experiență capstone cu diverse opțiuni și experiențe practice de la care puteți alege (în așteptarea satisfacerii cerințelor academice), care vă pot avansa obiectivele personale și profesionale.

Opțiunea dublă de concentrare

Pentru cei care ar dori să se îmbină două domenii de studiu, este posibilă o concentrare dublă. De exemplu, științele biomedicale pot fi combinate cu Global Health, dacă doriți să abordați bolile noi și emergente. De asemenea, ați putea dori să combinați concentrațiile în sănătate pe întreaga durată a vieții și în cazurile de dizabilități și boli cronice pentru a vă concentra asupra problemelor legate de îmbătrânirea sănătoasă. Luând o dublă concentrare, puteți adăuga valoare pentru gradul dvs. pentru momentul în care intrați pe piața muncii sau când vă adresați unor programe profesionale sau postuniversitare.

Oportunități viitoare

Locul de munca

Există o mare cerere pentru lucrătorii cu înaltă calificare în sectorul sănătății din Canada. Concentrațiile din programul BHSc sunt concepute pentru a vă pregăti pentru o gamă variată de cariere în domeniul sănătății, dar și pentru pregătirea excelentă pentru școala medicală și alte formări profesionale.

Programe profesionale

Multe programe profesionale, cum ar fi predarea, medicina și jurnalismul, sunt interesate de atragerea de solicitanți bine rotunzi dintr-o varietate de medii. Bachelorul de Științe ale Sănătății oferă o bază solidă pentru astfel de programe.

Explorați științele medicale la Universitatea Carleton

Program predat în:
  • Engleză
Ultima actualizare Februarie 9, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Apr. 30, 2023
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Apr. 30, 2023