Bachelor of Arts Professionals Medical

Generalități

24 locații disponibile

Programul de descriere

Medizinalfachberufe

De învățare la distanță alt = „Medizinalfachberufe cu un Bachelor of Arts (BA) este conceput ca în serviciu în formarea celor care lucrează în domeniul sănătății, tratamentul și îngrijirea profesii. profesii de acces sunt autorizate pentru o perioadă de formare de trei ani pentru acest grad, ca de fizioterapie , terapie ocupațională, terapia vorbirii, geriatrie, sănătate -. și care alăptează , în plus față de o cunoaștere aprofundată teoretică și practică a diferitelor domenii de activitate ale profesioniștilor din domeniul sănătății oferă studiul în cinci semestre, cunoștințe aprofundate în științele sociale și economice.

Studii de licență alt = "Profesii medicale

Cursul de studiu interdisciplinar alt = "Profesionistii in domeniul medical ofera ca invatamant la distanta o calificare ideala ideala pentru toti cei care lucreaza in terapie si profesii care alapteaza, care doresc sa-si continue educatia in paralel cu o activitate profesionala, de exemplu, sa preia sarcinile de conducere sau sa isi indeplineasca eficienta practica terapeutica Pentru o mai bună reconciliere a studiilor și a muncii și pentru o mai mare independență a locației, elevii pot participa la cursurile de sâmbătă, fie într-unul din numeroasele centre de studiu germane ale Universității DIPLOMA, fie într-o variantă virtuală cu prelegeri online .

Elevii dobândesc cunoștințe medicale, psihologice, pedagogice, sociologice și economice, care se bazează pe calificarea profesională anterioară și o extind asupra unei considerații științifice. În învățământul la distanță alt = "Profesii medicale , elevii învață să prezinte, să prezinte și să prezinte teorii, principii și metode conceptuale privind sănătatea în contexte naționale și internaționale.

Punctele focale în învățământul la distanță alt = "Profesioniști în medicină (BA)

În programul de licență alt = "Profesiile medicale, puteți alege dintr-o gamă de obiective atractive, orientate spre carieră, pe care le vom prezenta pe scurt:

de management al sănătății

Accentul pe gestionarea sănătății se referă la domenii specifice de acțiune, care sunt relevante pentru înființarea și gestionarea unei societăți din sectorul medicamentelor. Pe baza proceselor specifice de gestionare și control a furnizorilor de servicii din sectorul sănătății, deciziile tipice de management corporativ și procesele de luare a deciziilor relevante pentru fundație sunt luate în considerare într-o manieră cuprinzătoare și integrativă. Studiul alt = "Profesiile medicale cu accent pe managementul sănătății le permit să dobândească în mod independent noi cunoștințe și abilități, să realizeze proiecte de cercetare și să își asume un nivel ridicat de responsabilitate într-o echipă.

educaţia pentru sănătate

Obiectivul principal al specializării Educația pentru sănătate este de a îndeplini cerințele unei activități didactice în educația studenților în fizioterapie, terapie ocupațională, logopedie sau asistență medicală. Scopul este de a realiza obiectivele de învățare date într-un mod profesionist și didactic și de a implementa procesele de predare-învățare sub forma unui design contemporan, centrat pe student într-o varietate metodică. Învățământul la distanță alt = "Profesiile medicale cu accent pe educația pentru sănătate aprofundează și lărgește cunoștințele pedagogice dobândite în contextul educației vocaționale prin lucrul sistematic prin diverse abordări și modele teoretice și luând în considerare evoluțiile recente.

reabilitare mână

Accentul pe reabilitarea mâinilor transmite cunoștințe extinse și cunoștințe interdisciplinare ale diagnosticului diferențial, interpretarea lor și tehnicile de tratament rezultate în reabilitarea mâinilor. Elevii dobândesc cunoștințe în documentația științifică, luând în considerare ICF și au o înțelegere critică a teoriilor și abordărilor metodologice. Cursurile acestei specializări în învățământul la distanță alt = "Profesiile medicale se desfășoară la institutul extern al DIPLOMA, academia de reabilitare a mâinilor din Bad Pyrmont Vizita rubricii" Terapistul de mână certificat al Afacerilor Externe "cu examenul final conduce la creditarea acestui modul electiv, este de asemenea inclus în documentele de diplomă ale programului de învățământ la distanță (certificat, supliment de diplomă, transcriere de înregistrări).

terapia de întreținere

Focus pe terapia de îngrijire în programul de licență alt = "Profesiile medicale permit studenților să exercite independent munca de vindecare care le-a fost acordată în domeniul asistenței medicale". Pe bază științifică și pe baza G-BA, sunt predate activitățile de vindecare legate de diagnostic și procedură, Calificările obținute.

îngrijire

În învățământul la distanță, studenții învață să lumineze problemele de îngrijire prin crearea de diagnostice de îngrijire medicală și de cercetare orientată și să facă o decizie solidă bazată pe dovezi în procesul de îngrijire medicală. De asemenea, dobândesc abilitatea de a educa nevoiași și rudele competente și Elevii înțeleg Scorul de măsurare a complexului de îngrijire medicală și îl pot aplica în situația de îngrijire individuală și îi pot ghida pe colegi, precum și modul în care intervențiile de îngrijire medicală pot fi obținute din diagnosticele de asistență medicală și care sunt diferitele instrumente care asigură calitatea îngrijirii.

Perspective de carieră după învățământul la distanță

Oportunitățile pieței forței de muncă pentru absolvenții programului de licență alt = "Profesiile medicale sunt foarte bune datorită populației și dezvoltării științifice în medicină, de exemplu.

  • Înregistrarea unor domenii problematice importante și realizarea primelor soluții elaborate sistematic ca bază pentru o activitate științifică bazată în mod empiric
  • Realizarea unei practici reflectate, în special în tratarea bolilor neurologice complexe, tulburări cronice sau cronice, precum și limitări multifactoriale justificate ale calității vieții oamenilor
  • Asumarea de sarcini responsabile în departamente (specializate), spitale, clinici, instituții de intervenție timpurie
  • Conținut-structurat, sarcini conceptuale pentru care o educație academică este necesară sau de ajutor, de exemplu. Ca reprezentant de calitate, în organizarea de formare internă sau pentru a dezvolta "noi" facilități și forme de ofertă
  • Bazele stabilirii și gestionării propriilor practici, ținând cont de schimbările și evoluțiile pieței
  • Orientare inițială pentru predarea și predarea ulterioară la școli profesionale pentru profesioniștii din domeniul sănătății Consolidarea cunoștințelor medico-terapeutice în reabilitarea mâinilor - în special pentru terapeuții ocupaționali și fizioterapeuți (de exemplu în practica privată)
  • Extinderea și extinderea serviciilor terapeutice, în special în domeniul promovării și prevenirii sănătății
  • Asistență pentru persoanele cu dizabilități, îngrijire pentru persoanele în vârstă și bolnavi psihic

Diploma de licență califică absolvenții pentru o diplomă de masterat ulterioară. DIPLOMA Universitatea de Științe Aplicate a introdus anul trecut un program de masterat consecutiv alt = "profesii medicale, care dă dreptul la o diplomă de doctorat." În plus, absolvenții de licență alt = "profesiile medicale pot lua masterat în administrarea afacerilor (MBA) Universitatea DIPLOMA.

perioada normală

Durata standard de studii pentru studiile rămase: 5 semestre

Volumul total de muncă *: 180 de puncte ECTS, dintre care credite prin formare profesională completă în profesiile de acces menționate anterior: 60 de credite ECTS.

* Volumul de muncă include timpul pentru pregătirea și urmărirea și participarea la sesiunile de cursuri (virtuale), precum și pentru auto-studiu și pregătirea examenelor. Se poate presupune că, în medie, un volum de muncă de 25-30 de ore pe credite ECTS poate fi utilizat pentru fiecare credit care trebuie achiziționat.

Curriculum-ul de învățământ la distanță prezintă o variantă de 5 semestre, care poate fi extinsă cu până la 4 semestre, în funcție de sarcina profesională - fără taxe de studii. Volumul de muncă săptămânal poate fi adaptat individual la condițiile profesionale și / sau familiale.

valoarea inițială

Semestru de iarnă (octombrie) și semestru de vară (aprilie).

acreditare

Acreditarea programului de diplomă de către agenția de acreditare AHPGS.

taxele de școlarizare

Învățare la distanță: 207,00 € / lună (total 6.875,00 € plus taxa de examinare unică de 665,00 €)

formularul de studiu

Învățarea la distanță cu sesiuni de clasă reale sau online: Învățarea la distanță are loc între auto-studiu cu programe de studiu și seminarii de sâmbătă (aproximativ 12-14 sâmbătă pe semestru) la unul dintre numeroasele noastre centre de studiu la nivel național sau online în "sala de conferințe virtuală" a campusului DIPLOMA Online .

cerinţe de admitere

Dovada pregătirii profesionale de trei ani în domeniul fizioterapiei, terapiei ocupaționale, terapiei logopedice, îngrijirii geriatrice sau asistenței medicale (sau alt = "profesii medicale cum ar fi sănătatea și îngrijirea copilului, îngrijirea maternității, serviciile medicale de urgență, asistența medical-tehnică MTA, dietetician sau altele la cerere)

precum și calificarea de primire generală a învățământului superior, Fachhochschulreife, a promovat examenul de masterat sau în conformitate cu reglementările privind intrarea profesioniștilor calificați în universitățile din țara Hessen (după examinarea individuală).

Pentru informații suplimentare privind calificările speciale, vă rugăm să contactați DIPLOMA Hochschule.

Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele menționate mai sus pot participa inițial la curs ca auditori oaspeți, în cazul în care autorizația de acces este într-o limită maximă. 2 semestre.

Pentru gradele străine, trebuie demonstrată echivalența pentru admitere.

declaraţii

Bachelor of Arts (BA)

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Citeste mai mult

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Citește mai puţin
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlin , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hanovra , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , Munchen , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Nürnberg , Wiesbaden , Wuppertal , Germania Online + 23 Mai mult Mai Puțin