Licențiat în Biomedicină

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Vă interesează funcțiile corpului uman și doriți să contribuiți la reducerea bolilor și a suferinței? Ți-ar plăcea să găsești un remediu împotriva bolilor precum cancerul și diabetul? Ți-ar plăcea să ai o educație care combină medicina și știința cu abilitățile și aplicațiile practice?

Apoi, biomedicina este ceva pentru tine . Veți fi îndrumat de oameni de știință activi de cercetare, unii dintre ei fiind lider mondial în domeniile lor. Vei face parte dintr-un mediu de cercetare de la bun început și vei lua parte la cele mai noi tehnici și rezultate ale cercetării.

Probleme actuale pentru oamenii de știință biomedicale:

  • Cum pot fi utilizate nanoparticulele în medicamentele pentru cancer?
  • Rezistența la antibiotice, ce ar trebui să facem atunci când medicamentele noastre nu mai funcționează?
  • Ne putem crea propriile organe de rezervă folosind tehnologia celulelor stem?
  • Cum afectează genetica, mediul, alimentele și stilul de viață asupra sănătății noastre și a copiilor noștri?

După antrenament

Programul de biomedicină vă oferă posibilitatea de a merge mai departe în multe domenii după licență. Veți deveni un expert în rezolvarea problemelor biomedicale și veți acționa ca o legătură importantă între noile cunoștințe biologice și utilizarea practică medicală .

Marea majoritate a studenților absolvenți aleg să continue studiile pentru un master. După un master, oamenii de știință biomedicale pot lucra de exemplu:

  • Cercetări în mediul academic sau industria științelor vieții
  • Sprijin expert pentru autorități și companii
  • Dezvoltarea medicamentelor și studiile clinice
  • Bioentreprenoriat și analiză de piață
  • Scriere medicală și jurnalism științific

Mai multe informații pot fi găsite la https://moodle.med.lu.se/course/index.php?categoryid=254

De ce Lund University ?

Lund University fost fondată în 1666 și este una dintre cele mai vechi, extinse și mai fine universități din nordul Europei. Universitatea se află printre primele 100 de universități din lume în QS World University Rankings 2020 și este alegerea # 1 pentru studenții internaționali care vin în Suedia - una dintre cele mai inovatoare, durabile și democratice țări din lume.

Dacă doriți să începeți să vă construiți o rețea internațională într-un cadru de clasă la nivel mondial, Lund University este o opțiune minunată. Experiența unui mod diferit de învățare într-o țară clasată ca fiind una dintre cele mai bune din lume în furnizarea de educație superioară. Munca în grup și relațiile informale dintre profesor și student facilitează învățarea în profunzime.

Universitatea este situată în Lund, un oraș fermecător și compact din sudul Suediei, la numai 35 de minute de Aeroportul Copenhaga din Danemarca. Orașul este renumit pentru viața studenților vibranți și găzduiește, de asemenea, numeroase facilități de cercetare din lume și companii internaționale.

Aflați mai multe despre Lund University la www.lunduniversity.lu.se

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Citeste mai mult

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Citește mai puţin
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Mai mult Mai Puțin
Vizitează site-ul școlii