Citește Descrierea Oficială

Bachelor de educație de asistență medicală

Ați terminat deja cursurile de formare în domeniul sănătății și asistenței medicale pentru copii, asistență medicală geriatrică sau moașă și ați dori să îi însoțiți pe ceilalți ca pe un profesor de specialitate pentru profesiile care alăptează și să vă calificați pentru un loc de muncă în îngrijire medicală? În programul de Bachelor Degree în Educație Nursing vă pregătim tocmai pentru acest lucru.
Se pune accentul pe întrebarea: Cum stim motivele lingvistice, culturale, intelectuale și eterogene ale cursanților pentru o profesie fizică, psihologică și socială pe termen lung? Printre alte lucruri, vă prezentăm metodele pedagogico-didactice pe care le puteți utiliza pentru a introduce ucenicii în învățarea proprie, cum să încorporați rezultatele învățării actuale în învățământul dvs. și cum funcționează transferul de la teorie la practică, ținând cont de provocările sociale.
În cursul dvs. de corespondență, dobândiți cunoștințe importante din domeniul științelor sociale, psihologiei, filozofiei și științelor sănătății, precum și în ceea ce privește condițiile cadru politic și juridic, precum și subiectul digitizării în asistență medicală.

Gradul acreditat

Toate programele actuale ale IUBH sunt acreditate de FIBAA (Fundația pentru Acreditarea Administrației Internaționale de Administrare a Afacerilor).
Acreditarea este pronunțată numai dacă un program de studii îndeplinește toate cerințele calitative în ceea ce privește conținutul și structura.
FIBAA este un fel de TÜV pentru învățământul universitar, care verifică calitatea programelor Bachelor și Master în numele Consiliului de Acreditare. Acreditarea este reînnoită la fiecare cinci (prima acreditare) sau șapte (re-acreditare) ani - o garanție pentru calitatea învățăturii noastre.
Pentru cursuri de calitate excepțională, FIBAA își acordă sigiliul premium. Cinci cursuri de la IUBH au primit deja acest sigiliu special. IUBH este astfel una dintre cele mai mari universități din Germania cu cinci sau mai multe sigilii premium.

Viitoarea carieră în educația medicală

Odată cu finalizarea programului nostru de educație medicală, puteți ocupa în primul rând o poziție de predare în asistență medicală și instituțiile de învățământ legate de sănătate. Posibilele priorități includ sănătatea și asistența medicală, sănătatea și îngrijirea copilului, îngrijirea persoanelor vârstnice și a asistenței materne / maternității.
În plus, sunteți, de asemenea, activitățile de predare (independentă) în domeniul educației și formării continue, atât pentru îngrijitorii profesioniști, cât și pentru rudele de îngrijire. Alte domenii de aplicare sunt ocupații cu activitate specializată, de exemplu în editură, cu societăți de asigurări de sănătate sau centre de consiliere. Dar puteți, de asemenea, să faceți o carieră ca specialist în gestiunea sau cercetarea proiectelor.

Curs Prezentare generală

În învățământul la distanță în învățământ, veți fi învățați în primul rând elementele de bază științifice ale educației adulților, didactica generală și asistența medicală și învățarea pe tot parcursul vieții. În plus, veți fi preocupați de analiza condițiilor cadru în domeniul predării și învățării, de diferitele contexte de asistență medicală și de viitoarele schimbări în asistența medicală în sine. În plus, vor fi luate în considerare și discutate aspecte juridice și etice, informații pertinente din domeniul psihologiei și managementului. De asemenea, veți obține cunoștințe importante privind diferitele setări de îngrijire în ambulatoriu și ambulatoriu pentru persoanele în vârstă și persoanele vârstnice sau spitale.
Programul nostru de licență are o structură modulară, adică studiați pe baza unor domenii care sunt împărțite în așa-numitele "module". În cadrul acestor module, există uneori un curs introductiv și un curs de specializare, care vă pregătesc sistematic pentru completarea acestui modul. În cadrul modulelor, veți primi credite pentru fiecare absolvire reușită (Sistemul european de transfer de credite) care vă documentează realizările. Aceste credite ECTS sunt comparabile pe plan internațional și, desigur, recunoscute.

specializări

În semestrul al șaselea, alegeți cele două specializări în valoare de 20 de ECTS. Pentru aceasta, alegeți o specializare specializată ("specializări obligatorii") în domeniul educației de îngrijire medicală și o specializare funcțională și industrială ("Wahlspezialisierung").
Unele specializări electorale exemplificative sunt:
  • Tehnologia în sănătate și e-sănătate
  • economie de sănătate
  • Generalități și diagnostice ale educației curative
  • Educație și promovare management și consultanță
  • Legea privind sănătatea și asistența socială

modele de studiu

Adaptați învățarea la distanță la viața voastră.

Aveți posibilitatea să completați diploma de licență în ambele variații full-time și două part-time. În ceea ce privește conținutul, aceste modele sunt identice, dar cu variantele cu jumătate de normă, timpul dvs. de învățare săptămânal este redus.

Studiul cu frecvență redusă este adecvat în special pentru cei care au deja un volum de muncă ridicat sau care doresc să își reducă costurile lunare.

full-time

durată

În studiile cu normă întreagă puteți alege numărul maxim de cursuri pe semestru. Dacă nu finalizați studiile în timpul stabilit, studiul este prelungit pentru încă 18 luni. În acest timp, puteți utiliza toate ofertele de învățământ la distanță, ca și înainte, gratuit. Dacă observați că aveți mai puțin timp decât vă așteptați, puteți trece la un model de timp diferit cu o perioadă de 3 luni până la sfârșitul lunii.

part time

durată

Studiile part-time vă reduc școlăriile lunare. În același timp, numărul de cursuri pe care le puteți alege pe semestru este, de asemenea, în scădere.

În cazul în care nu puteți finaliza diploma în timpul stabilit, studiile vor fi prelungite pentru încă 18 luni. În acest timp, puteți utiliza toate ofertele de învățământ la distanță, ca și înainte, gratuit. Dacă observați că aveți mai mult timp decât ați așteptat, puteți trece la un model de timp diferit cu o perioadă de 3 luni până la sfârșitul lunii.

Program predat în:
Germană

Vezi 2 mai multe cursuri de la IUBH Fernstudium »

Ultima actualizare May 14, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Iulie 15, 2019
Duration
36 - 72 luni
Part time
La zi
Price
312 EUR
în lună. Prețurile variază în funcție de modelul de timp.
După locații
După dată
Start Date
Iulie 15, 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 15, 2019