Bachelor of Science medical de laborator (bmlsc)

Generalități

12 locații disponibile

Programul de descriere

Bachelor of Medical Science Laboratory (BMLSC)

Locații:

  • Casuarina Campus

Acest grad profesional și orientată profesional va pregăti studenții pentru o carieră în calitate de oameni de stiinta medicale in domeniile de patologie de diagnostic, cercetare și laboratoare specializate. Oamenii de stiinta de laborator medicale sunt parte integrantă la diagnosticul și managementul bolii, prin efectuarea de cercetare in cauzele si cure de boli și îmbunătățirea teste pentru detectarea bolii.

Absolvenții sunt angajați în domenii cum ar fi patologia diagnostic, patologie medico-legale, și laboratoare de cercetare, precum și managementul sănătății, departamentele de sănătate publică, Serviciul de sange Crucea Roșie, instituțiile de învățământ și industria farmaceutică.

Acest curs are un puternic accent practic și-industrii bazate, și elevii pot avea posibilitatea de a studia și de a lucra în laboratoarele medicale din Teritoriul de Nord în timp ce întreprinderea de gradul.

Acest curs are o opțiune de accelerat 3.5 ani, care este mai scurtă decât de grade similare în același timp oferind 12 luni de plasare profesională. Acest lucru va permite absolvenților să intre în forța de muncă într-un moment când există concurență mai puțin pentru ocuparea forței de muncă.

Istoria Verificați penal: studenții trebuie să fi eliminate unui control al poliției înainte de a putea efectua orice destinații de plasare. Elevii a căror control efectuat de poliție nu sunt compensate de sectoarele de învățământ nu va fi în măsură să efectueze stagii și, prin urmare, nu va fi în măsură să completeze cerințele cursului.

Cerințele de admitere

South Australian Centrul Admitere terțiar (SATAC) primește și procesează cererile de admitere pentru Universitatea Charles Darwin de învățământ superior de studenți potențiali.

Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali

Contactati-ne pentru mai multe informații.

Cunoștințe asumat

Etapa 2 Chimie sau echivalent

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Citeste mai mult

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Citește mai puţin
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Mai mult Mai Puțin