Bachelor of Nursing pre-înregistrare (bnur)

Generalități

12 locații disponibile

Programul de descriere

Bachelor of Nursing de pre-înregistrare (bnur)

Locații:

  • Alice Springs Campus
  • Batchelor
  • Casuarina Campus
  • Studii externe

Principiile care stau la baza de la cuprinzatoare de asistenta medicala primara, și anume: siguranță cultural în practică, în special pentru a răspunde nevoilor australieni indigene și multi-culturale; recunoscând valoarea folosind o abordare de sănătate a populației pentru prevenirea, depistarea precoce si de gestionare a bolilor cronice; furnizarea de servicii medicale bazate pe dovezi corespunzătoare; și capacitatea de a lucra în echipe multidisciplinare este încorporat în întreaga licență de program de asistenta medicala atât în ​​conținut și evaluare. Aceste principii, combinate cu studii în domeniul cunoștințelor de bază și a competențelor de ingrijire medicala tehnice de specialitate se asigura că absolvenții pot prelua și aplica cunoștințe și informații pentru a răspunde în mod corespunzător și etic nevoilor diverse populației și funcționează profesional ca un asistent social într-un context regional și global .

Unități în acest curs pot fi oferite fie în modul interne sau externe de studiu. Nu toate unitățile sunt oferite în ambele moduri. Toți elevii trebuie să participe și să treacă un saptamina predare Clinic pentru fiecare an de studiu cu normă întreagă la fie Casuarina sau Alice Springs campusuri ale universității.

Clinice Blocuri de predare poate avea loc interstatal din timp în timp, în funcție de efectivul de personal și disponibilitatea loc și studenți. Blocuri de predare clinice desfășurate Interstate sunt disponibile doar pentru studenții care locuiesc în acest stat sau teritoriu. Toate celelalte elevii sunt obligați să participe la blocuri de predare clinice la fiecare Casuarina sau Alice Springs campusuri ale universității. Elevii trebuie să completeze, de asemenea, unități de plasare clinice. Unități de plasament clinice depind de disponibilitatea de destinații de plasare cu furnizorii de servicii medicale aprobate. În timp ce Universitatea va depune eforturi pentru a plasa elevii în cadrul semestrului în care sunt înscriși și cât mai aproape de adresa semestru posibil, acest lucru nu poate fi garantată. Este o cerință a cursului care elevii participa numai destinații de plasare clinice, la momentul și locul aprobat de CDU. Imposibilitatea de a accepta o poziție aranjate va duce la progresia întârziată și finalizarea acestui curs.

Asistente înscriși cu un certificat de practică curentă va primi credit pentru unele unități.

Acest curs este de asemenea potrivit pentru spital instruit asistente medicale inregistrate cu un certificat de practică curentă și cei care dețin o diplomă de licență, dar care Nursing au lăsat interval de înregistrare de asistenta medicala si care nu au facut parte din forta de munca asistenta medicala in ultimii cinci ani. Solicitanții în oricare din aceste categorii vor primi, de asemenea, de credit pentru unele unități.

Cursul va avea o gamă de opțiuni flexibile de livrare modal multe, care va include ateliere de lucru, Learnline, livrare față-în-față și externe.

Istoria Verificați penal: elevii vor trebui să prezinte un raport anual național cazier judiciar Verificați înainte de începerea de plasare.

Studenții trebuie să facă dovada că au îndeplinit toate cerințele și / Universitatea de pre-clinice de stat teritoriu înainte de a putea efectua acele unități care includ destinații de plasare clinice. Aceste cerințe includ, dar nu sunt limitate la, cerințele de imunizare, Senior de prim-ajutor de calificare, verificări anuale antecedente penale și / sau care lucrează cu copiii autorizațiile și / sau aptitudinea de a practica cerințe.

Cerințele de admitere

South Australian Centrul Admitere terțiar (SATAC) primește și procesează cererile de admitere pentru Universitatea Charles Darwin de învățământ superior de studenți potențiali.

Asistente medicale inscrisi si-spital instruiti asistente medicale generale inregistrate trebuie să se asigure că răspundă corect la întrebarea referitoare la îngrijire medicală certificat de practică curentă, atunci când se aplică pe UniWeb SATAC lui. SATAC va încerca să confirme înregistrarea acestora în registrul on-line al Asistentilor Medicali relevante Consiliului, dar dacă SATAC este în măsură să facă acest lucru, solicitanții vor fi invitate să prezinte o copie certificată a certificatului lor.

Solicitanții care dețin o diplomă de licență Nursing, dar care au să interval de înregistrare de asistenta medicala si care nu au facut parte din forta de munca asistenta medicala in ultimii cinci ani se va cere să furnizeze dovezi scrise de înregistrare prealabilă din partea Asistentilor Medicali relevante Consiliului.

Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali

Contactati-ne pentru mai multe informații.

Recunoașterea profesională

Absolvenții din acest curs sunt eligibile pentru a aplica pentru înregistrarea cu Nursing si Urbanism Consiliul de Australia.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... Citeste mai mult

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Citește mai puţin
Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Darwin , Sydney , Melbourne + 11 Mai mult Mai Puțin