Bach St George. de Medicina si Bach. de chirurgie (MBBS) studii

Generalități

Programul de descriere

Introducere în Program

St George are o bine-meritata reputatie ca o alegere populara si competitiv pentru studenții care aplică pentru medicina. Programul de intrare absolvent a fost creat în 2000 pentru a atrage candidați maturi care au deja un grad și care au experimentat viața în lumea exterioară educație. Cursul atras un interes larg răspândită și a devenit recunoscut rapid in Marea Britanie ca fiind de pionierat, inovatoare și de ultimă oră.

Acum, cursul a fost modificat și îmbunătățit - rezultatul feedback-ului din partea studenților și a personalului-a lungul anilor. Filozofia din spatele cursului este construit în jurul unei abordări centrată pe student față de învățare în combinație cu învățare prin experiență. Este centrat pe bază de probleme și pacient, chiar de la începutul cursului. Abilitati clinice si de comunicare sunt având în vedere importanța pe care o merita, simularea fiind un ajutor cheie de predare - daca pacientii, manechine, sau simulări pe calculator complexe de stat-of-the-art simulate. E-learning este un alt instrument de învățare importantă, elevii care au acces la resursele St George site-ului intranet și bibliotecă. Baza științifică a medicinei este puternic accentuat de-a lungul cursului, dar mai ales în primii doi ani. Școala din Cipru este echipat cu o cameră de disecție de brand nou pentru a afla anatomie folosind specimene prosected, imagistica, modele anatomice și învățarea asistată de calculator.

Primii doi ani de curs au loc în Cipru, în ultimii doi ani, în state-of-the-art spitale, cum ar fi Spitalul Covenant suedez în Chicago și Centrul Medical Sheba din Tel Aviv. Elevii vor absolvi cu o diplomă de la Hospital Medical School St George, un colegiu constitutiv de la Universitatea din Londra. Aceasta este o oportunitate interesanta pentru adevărat studenții internaționali să realizeze un program identic, stai aceleași evaluările, și pentru a obține același grad, dar învață în diferite, și foarte respectat medii clinice. Legăturile dintre Universitatea din Nicosia și St George sunt puternice și rodnică. Profesorii și personalul St George face vizite regulate la Nicosia pentru a observa de predare, participă la evaluările, să ia parte la reuniuni de planificare și asigurarea calității furnizării curs. Acesta este un proiect interesant pentru cele două universități și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm pe cursul.

Peter McCrorie Dean pentru Educatie Medicala

Structura anului universitar

Curriculum-ul este predat în cadrul unei structuri tradiționale an universitar, începând din luna septembrie. Anii 2 și 3 sunt organizate în jurul a 6 săptămâni blocuri care alcătuiesc acei ani. Anul 4, din motive în cauză, cu lungimea totală necesară a cursului și a naturii sale ca fiind o perioadă de experiență clinică intensivă, este o perioadă continuă de 45 de săptămâni.

Structura cursului

Patru teme principale stau la baza cursului și funcția de-a lungul celor patru ani:

Stiintelor fundamentale si clinice

Această temă vă oferă cunoștințe fundamentale de structura, funcția și dezvoltarea corpului uman normal ca va sta la baza practicii medicale. Examinarea va fi acordată toate nivelurile de organizare din moleculare si celulare, pentru sisteme de organe și tot individului. Incluse în această temă sunt anatomie, biochimie, patologie, farmacologie si fiziologie, precum și aspectele științifice ale tuturor disciplinelor clinice, cum ar fi cardiologie, ginecologie si obstetrica, neurologie, urologie, ortopedie si reumatologie, etc.

Pacient si medicul

Prin această temă, elevii sunt echipate cu competențele utilizate de către un medic în timpul contact direct pacientului. Învățare va dezvolta clinic, abilități de comunicare și interpersonale necesare pentru practica medicală.

Comunitate și de sanatate a populatiei

Insights de la disciplinele biologice, sociale și psihologice vor fi utilizate în această temă pentru a dezvolta un mod de a gândi și de lucru care consideră factorii sociali care stau la baza diferitelor probleme de sanatate. Sanatate Publica Medicina, General Practice si Epidemiologie, de asemenea, proeminent în această temă.

Dezvoltare personală și profesională

Contextul practicii are un impact asupra un medic individuale și asupra profesiei în ansamblu. În scopul de a funcționa eficient în cadrul comunității medicale, este esențial să se refere la lumea largă, să recunoască forțele pentru schimbare și pentru a fi în măsură să înțeleagă punctele de vedere externe ale profesiei. Această temă se referă la etica medicală și legea cu privire la medicina, gândirea critică și evaluarea critică, educație interprofesional, și comportament profesional.

Stiintelor fundamentale si clinice este cea mai mare în ceea ce privește tema conținutul său, deoarece include cea mai mare parte a cunoștințelor de fapt studenții necesită să se califice și să înregistreze cu organismele de reglementare din țara dumneavoastră. Cu toate acestea, toate cele patru teme sunt de o importanță egală în echiparea student pentru o viață profesională ca medic.

Cerințele de admitere

Cerințe de intrare

 • Un grad Bachelors cu onoruri clasa cel putin 2 sau echivalent (3.0 GPA în SUA, de 2,7 in Canada) sau un grad mai mare (de exemplu, programe de Master, MPhil sau doctorat) în orice disciplină.
 • Tu ar trebui să fi lucrat sau au avut o experiență de voluntariat într-un domeniu medical sau de sănătate și să fie în măsură să demonstreze o conștientizare largă a domeniului de aplicare a medicinei.
 • Tu trebuie să fi atins un scor satisfăcător în Graduate australian Medical School Admission Test (GAMSAT) sau testul de admitere la Colegiul Medical (MCAT). Vă rugăm să consultați site-urile GAMSAT sau MCAT pentru mai multe detalii (www.gamsatuk.org sau www.aamc.org/students/applying/mcat/).
 • Dacă engleza nu era limba primară în gradul dumneavoastră, trebuie să luați, de asemenea, IELTS (International English Language sistem de testare) sau echivalent (de exemplu, TOEFL). Un scor IELTS de 7.0 global (cu un scor de 7.0 în elementul scris și nu mai puțin de 6,5 în orice alt element) sau echivalent este necesară.

Interviu

Daca sinteti invitat la un interviu pentru programul medical St George din Nicosia, va fi într-o formă de un Multi Mini Interviu (MMI) și vor fi efectuate prin intermediul unei conferințe video. Scopul MMI este de a afla dacă există mai mult de la tine notele. Vrem să se stabilească dacă aveți abilitățile necesare și atributele pentru a finaliza cursul cu succes și de a practica medicina profesional Interviul va consta din opt întrebări, fiecare cu o durată de cinci minute (40 de minute în total). O persoană (intervievatorul) va efectua apelul Skype cu tine, citind fiecare întrebare și înregistrarea răspunsurile dumneavoastră. După interviul este de peste, unul dintre răspunsurile fiecare înregistrate vor fi trimise la opt evaluatori diferite, care le va evalua. Scorul total va fi calculat și transmis Comitetului de Admitere de decizie.

De ce MMIs

Abordarea MMI este o metodă eficientă de evaluare robust și care este mai puțin subiectivă decât un interviu panou, asigurând candidații sunt tratați în mod echitabil. În plus, MMIs ne permit să contacteze interviurile mai eficient prin evaluarea mai mulți candidați într-o perioadă mai scurtă de timp, ceea ce înseamnă că va afla rezultatul interviului devreme. Scopul nostru este să vă trimitem o decizie în termen de două săptămâni oferta de interviu.

Proiecții

Tu trebuie să se supună de sănătate satisfăcătoare și de screening de poliție, inclusiv un ecran pentru și împotriva hepatitei B. imunizare

Oportunități de carieră

Facultatea Pozitii

Universitatea din Nicosia Medical School oferă următoarele programe de studiu:

 • Sf George, Universitatea din Londra Bachelor de Medicina si Bachelor de Chirurgie (MBBS)
 • Doctor în medicină (MD) 6 ani de studii de licență de intrare eliberată de Universitatea din Nicosia Medical School
 • Un Master in Medicina de Familie de studii pentru medicii acordate de Universitatea din Nicosia Medical School.

Datorită expansiunii continue a Medical School, suntem în căutarea de membri ai facultatilor foarte motivați, cu calificări, cercetare și predare experiență relevantă academice în disciplinele de mai jos:

 • Anatomie
 • Histologie
 • Fiziologie
 • biochimie

Candidații selectați vor sprijini în mod activ programele actuale, precum și de nevoile de expansiune ale Medical School și vor fi încurajate să continue propriile programe de cercetare independente.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international ... Citeste mai mult

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international philosophy. Citește mai puţin