Filter
BSc
Rusia

Cea Mai Bună Licență în Științe în Rusia 2019

Un program de Licență în Științe este adesea necesar pentru a avansa în anumite cariere. În funcție de cât timp își dedică studenții pentru educație, un BSc poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Științe în Sănătate în Rusia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Moscow Institute Of Physics And Technology - MIPT

Acest program de gradul combină elemente dintr-o varietate de discipline, inclusiv biologie, fizică, matematică, chimie, și inginerie. Elevii vor învăța cum să folosească ... [+]

Cele Mai Bune Programe de BSc în Rusia 2019. Prezentare generală

Acest program de gradul combină elemente dintr-o varietate de discipline, inclusiv biologie, fizică, matematică, chimie, și inginerie. Elevii vor învăța cum să folosească aceste cunoștințe pentru a crea aplicații medicale care ne îmbunătățesc calitatea vieții.

MIPT oferă un domeniu extrem de variat de studiu în acest program, astfel încât studenții să se specializeze în zona care îi adresează cel mai mult. Obiectivele pregătirii universitare pentru programul de inginerie biomedicală sunt dispozitive, sisteme, complexe și tehnologii medicale de bază, precum și metode de cercetare și prelucrare a informației în domeniul asistenței medicale practice și a diverselor domenii ale cercetării biomedicale.... [-]

Rusia Moscow
Contactează şcoala
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză