Filter
BSc
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

2 Programe de BSc de Top în Neuroscience 2019

Prin obținerea unui Bachelor of Science, vă sunt introduse elementele de bază ale câmpului ales. După absolvire, studenții pot alege fie pentru a introduce cariera lor sau să urmărească un grad mai avansat, care va oferi un nivel mai ridicat de măiestrie.

Ce este un BSC în Neuroscience? Neuroscience este studiul sistemului nervos, ceea ce înseamnă cursuri de obicei trata direct cu creierul, măduva spinării și nervii. Ca un program de licență, cursuri de științe fundamentale, probabil vor fi, de asemenea, necesară, eventual în psihologie, biologie, chimie, sau alte științe de bază. Există mai multe modalități de cei care studiaza neuroștiințelor se pot concentra, și este posibil să se înceapă dvs. se concentreze cât mai devreme ca atunci cand castiga un grad de licență. Diferite domenii includ biotehnologie, medicina, si cognitiei.

Câștigul salarial o licență în Neuroscience începe călătoria lungă studenților spre o carieră în știință.Acesta poate fi, eventual, necesară pentru a câștiga grade de nivel superior, dar în acest moment, studenții beneficiază de posibilitatea de a explora diferite zone fără restricții.

De școlarizare și taxele asociate cu castiguri un grad de licență variază în funcție de mai mulți factori. Din acest motiv, este înțelept să facă cercetări ample înainte de înscrierea într-un program. Ar trebui să se uite în școală, țara de studiu, durata studiilor, precum și statutul de student.

Cariere in neurostiinta sunt abundente. Locuri de muncă sunt împărțite în primul rând, între practică și cercetare. locuri de muncă practice includ cele în medicină, cum ar fi medici, chirurgi, și tehnicieni. Dacă preferați să lucreze într-un laborator și de a face experimente teoretice în schimb, puteți face acest lucru prin urmărirea pe partea orientată spre cercetare of Neuroscience. Indiferent de decizia dvs., vi se va face o diferență, fie în viața de brevete sau in intelegerea noastra a sistemului nervos. În plus, există posibile cariere de neurologiei în educație.

Puteți începe să studiile în domeniul științei de azi. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Results in Neuroscience

Bay Path University

Deplasați-vă în lumea complexă a creierului și a sistemului nervos, unde descoperirile științifice continuă să fie făcute. Câștigați-vă BS în Neuroscience în timp ce se s ... [+]

Deplasați-vă în lumea complexă a creierului și a sistemului nervos, unde descoperirile științifice continuă să fie făcute. Câștigați-vă BS în Neuroscience în timp ce se specializează în Neurobiologie.

De ce neurobiologia de la Bay Path University ?

Neurobiologie majore este conceput pentru a introduce studenții la o serie de concepte în Neuroscience oferindu-le în același timp cu o fundație în matematică și știință, care le permite să înțeleagă mai bine funcționarea interioară a sistemului nervos. De secole, misterele creierului uman și ale sistemului nervos au provocat cercetători. În calitate de neurobiolog, vă aflați pe segmentul de vârf al acestei discipline care a înregistrat progrese semnificative pentru acest organ complex. În laborator, vă veți concentra pe o conexiune moleculară la sisteme care va duce la o mai bună înțelegere a bolilor, precum și a comportamentului uman. În acest majore, veți:... [-]

Statele Unite ale Americii Longmeadow
September 2019
La zi
4 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Western New England University

Neuroscience integrează psihologie, biologie, inginerie, și chimie. Oamenii de stiinta de la aceste diferite discipline toate de lucru pentru un scop comun: să înțeleagă ... [+]

Neuroscience integrează psihologie, biologie, inginerie, și chimie. Oamenii de stiinta de la aceste diferite discipline toate de lucru pentru un scop comun: să înțeleagă structura, dezvoltarea și funcționarea sistemului nervos. Neurologii folosesc o gamă tot mai mare de instrumente pentru a examina moleculare, structurale, fiziologice, cognitive, precum și aspectele comportamentale ale creierului si a sistemului nervos.

Prin cercetarea lor, Neurologii au posibilitatea de a descrie functia normala a creierului uman, care apoi le permite să înțeleagă și să găsească modalități de a preveni sau vindeca multe boli neurologice și psihiatrice devastatoare.

Această mare este găzduit într-un mediu de cercetare bogat care acceptă un curriculum adâncită în cercetările științifice, în cazul în care studenți și facultate pot lucra în calitate de parteneri în cercetare și educație.... [-]

Statele Unite ale Americii Springfield