BSc în Liban

Cea Mai Bună Licență în Științe în Liban 2019

Master

Programele de Licență în Științe sunt ideale pentru cei care doresc să își sporească experiența și cunoștințele într-un anumit domeniu. Absolvirea unui BSc îi poate ajuta pe studenți să își găsească locuri de muncă profesionale și pline de recompense.

Numit Liban, oficial Republica Libaneză. Se găsește în Marea Mediterană de Est. Mulți oameni din țară au acces la educație, care este, în principiu structurat în educația de bază, primar și secundar, precum și terțiară.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Științe în Sănătate în Liban 2019

Citește Mai Mult

BSC în nutritie si dietetica

American University Of Technology
Campus Cu normă întreagă October 2019 Liban Lebanon Online

Programul nostru de Nutriție și dietetică va oferi tot ce ai nevoie pentru a afla mai multe despre o alimentație sănătoasă și wellness. Vei descoperi ceea ce este o alimentație sănătoasă și nesănătoasă, ceea ce este de nutritie optima pentru persoanele practicarea sporturilor, oamenii care suferă de obezitate, oameni dureri de o boală congenitală, și multe altele. [+]

De ce studiu Nutriție și dietetică?

Pentru a avansa sănătatea umană prin educație și cercetare, prin reducerea decalajului dintre medicină și sănătate publică, și să producă absolvenți calificați capabili de a servi regiune în diverse domenii ale științei alimentelor, siguranța alimentară, nutriție și dietetică.

Ce elevii învață în program?

Nostru Program de nutriție și dietetică va oferi tot ce ai nevoie pentru a afla mai multe despre o alimentație sănătoasă și wellness. Vei descoperi ceea ce este o alimentație sănătoasă și nesănătoasă, ceea ce este de nutritie optima pentru persoanele practicarea sporturilor, oamenii care suferă de obezitate, oameni dureri de o boală congenitală, și multe altele.... [-]