Filter
BSc
Emiratele Arabe Unite Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Cea Mai Bună Licență în Științe în Emiratele Arabe Unite 2019

Un program de Licență în Științe este adesea necesar pentru a avansa în anumite cariere. În funcție de cât timp își dedică studenții pentru educație, un BSc poate fi terminat în trei până la patru ani de studiu.

Emiratele Arabe Unite, uneori, pur și simplu numit Unite sau Emiratele Arabe Unite, este o țară arabă în sud-est de Peninsula Arabă în Golful Persic, riverane Oman la est și Arabia Saudită la sud, precum și schimbul de frontierele maritime cu Qatar și Iran.

Contactează Direct Școlile pentru Programe de Licență în Științe în Sănătate în Emiratele Arabe Unite 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

International Study Experts

Programul Sanatate Information Management va expune pe elevi potențiali la principiile și metodologiile de stiinte medicale, informatică de sănătate, sistemele de înregis ... [+]

Programul Sanatate Information Management va expune pe elevi potențiali la principiile și metodologiile de stiinte medicale, informatică de sănătate, sistemele de înregistrare de sănătate, sistemelor de clasificare medicală și de codificare, precum și colectarea de date, analize statistice și prezentarea. Acest program este prescris la un minim de 20 de studenți.

Cu evoluțiile actuale ale tehnologiei informației în sectorul sănătății, managerii de sănătate trebuie să fie în măsură să răspundă și a face față provocărilor cu care se confruntă în funcționarea de zi cu zi a instituțiilor de asistență medicală; luând în considerare acest lucru, pacientii sunt acum în controlul deplin al informațiilor lor de sănătate.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză