Filter
BSc
Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

2 Programe de BSc de Top în Emergency Medicine 2019

O Bachelor of Science este o piesa care un student poate alege pentru studiile lor universitare. De obicei, acest grad este pentru majors care sunt mai tehnice, cum ar fi informatica, biologie sau inginerie. Un program de licență, de obicei, are nevoie de patru ani pentru a finaliza, dar poate fi, de asemenea, completat în trei, atunci când face on-line.

Ce este un BSC în Paramedicii și EMS? Acest program de gradul pregătește studenții pentru ingrijirea pacientilor în situații de urgență, până când pacientul a ajuns la medic. Urgență furnizorii de asistență medicală de salvare de persoane din accidente auto folosind fălcile de viață și, de asemenea, mâner situații de dezastru. Studenții învață abilități necesare prin instruire clasă, precum și activitățile hands-on și de a lucra cu profesioniști cu experiență în domenii variate ale industriei de asistență medicală. Ei pot alege să se specializeze în domenii cum ar fi de siguranță la foc sau administrare a serviciilor de urgență.

Cu o diplomă de licență într-un domeniu hands-on, elevii pot, de obicei, lansa direct în forța de muncă. deținătorii de gradul va fi, în general, a crescut oportunități de angajare și de a câștiga mai mult decât cei fără grade. Ele sunt, de asemenea, bine echipate pentru a căuta un master în cazul în care doresc să urmeze poziții administrative superioare.

Costul de a obține o licență în Paramedicii și EMS variază în funcție de școală. cursuri online de obicei, costa mai putin de participarea la normă întreagă. Cu toate acestea, studenții pot găsi că poate fi necesar să fie luate în campus unele hands-on clase.

După absolvire, studenții se pot aștepta să găsească locuri de muncă într-un număr de setări de asistență medicală. de locuri de muncă tipice includ poziții ca EMTs, paramedicii si paramedicii de zbor, precum și administratori sau de supraveghere pentru serviciile de urgență. Studenții pot deveni, de asemenea, asistenți medici sau lucra ca personalul serviciilor de urgență pentru pompieri.

Există mai multe programe disponibile, care pot ajuta elevii să înceapă noi cariere în serviciile de urgență. Multe pot fi accesate on-line, astfel încât acestea se potrivesc în programul chiar cele mai aglomerate elevului. Pentru a începe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Results in Emergency Medicine

Akkon Hochschule der Humanwissenschaften

În 2009, Universitatea Acre a stabilit Servicii Curs Practicianul de urgență de urgență și are mulți absolvenți de succes formate. În prezent, luând loc la nivel mondial ... [+]

Managementul de studiu în securitate

Managementul securității: transport de urgență și de gestionare a dezastrelor

În 2009, Universitatea Acre a stabilit Servicii Curs Practicianul de urgență de urgență și are mulți absolvenți de succes formate. În prezent, luând loc la nivel mondial schimbări majore astfel. b. schimbările climatice și terorismul internațional. Acestea se referă nu numai la serviciile de urgență, dar și protecția civilă și securitatea generală. Având în vedere aceste schimbări, programul a fost dezvoltat în continuare, astfel încât el este acum pregătit pentru un rol de management în securitatea globală.

Anterior: Practicianul curs de urgenta ... [-]

Germania Berlin
October 2019
La zi
Part time
6 - 8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc Paramedic Science este prima diplomă de licență de învățământ de acest gen din Scoția. ... [+]

Paramedicul modern tratează și îi îngrijește pe oameni la nivel local sau la domiciliu, pentru a contribui la reducerea admiterilor spitale evitabile, precum și pentru situații de urgență. Pe parcursul acestui program provocator și interesant veți învăța alături de alți practicieni în domeniul sănătății care reflectă natura colaborativă a muncii într-un sistem modern de asistență medicală.

BSc Paramedic Science este prima diplomă de licență de învățământ de acest gen din Scoția. Starea noastră de laborator de simulare a artei, inclusiv manevine de înaltă fidelitate și tehnologie vă va oferi o experiență autentică de învățare oferită de lectori excelenți dintr-o varietate de medii clinice.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză