BSc (Hons) Sănătate și îngrijiri sociale cu anul fundației

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Cariera ta în grija noastră

Sănătatea și asistența socială se referă la servicii care sunt disponibile de la medicii de sănătate și asistenți sociali care oferă asistență medicală unei serii de persoane cu probleme cu care se confruntă persoane și grupuri vulnerabile, cum ar fi copiii, persoanele în vârstă, cei cu boli mentale și dizabilități.

De ce un grad de sănătate și asistență socială?

Livrat în parteneriat cu Universitatea din Bolton, BSc (Hons) în Sănătate și Asistență Socială este livrat în facilități de predare excelente care oferă un mediu de învățare stimulant, care va fi atât de atrăgător cât și de memorabil.

Acest curs vă oferă oportunitatea de a dezvolta valorile, exersarea abilităților și cunoștințelor necesare pentru o carieră de succes în mediul global de sănătate și îngrijire socială.

Echipa noastră extrem de experimentată și dedicată vă va conduce într-o explorare a principiilor de îngrijire, a valorilor profesionale, a atitudinilor și a comportamentului, practicarea etică a îngrijirii, promovarea sănătății fizice și mentale și a bunăstării emoționale și protejarea și promovarea diversității și incluziunii.

Accentul nostru este să vă ajutăm să deveniți un profesionist în cunoștințe, compătimitor și centrat pe persoană.

Faceți o diferență în viața de zi cu zi a persoanelor vulnerabile, studiind BSc (Hons) în Sănătate și Asistență Socială.

De ce Regent College London ?

  • Lectorii de înaltă cunoștință care oferă un grup și un suport unu la unu, asigurându-vă că puteți accesa ajutorul și sfaturile de care aveți nevoie pentru a avea succes atunci când aveți nevoie.
  • Vorbitori invitați din industrie și afaceri, permițându-vă să puneți întrebări, luați parte la dezbatere și beneficiați de cunoștințele, sfaturile și îndrumările lor.
  • Opțiuni flexibile de studiu, care includ orarul de zi, seara și weekend, permițându-vă să vă încadrați studiul în jurul angajamentelor personale și / sau profesionale.
  • Clasele mici care vă asigură faptul că puteți participa pe deplin și beneficiați de primirea atenției complete a echipei noastre profesionale excepționale.
  • O locație centrală care oferă biblioteci și facilități IT excelente, Wi-Fi și zone bine predate de predare, învățare și studiu în inima vibrantului vest-londonez al Londrei.

Oportunități de progres

Un grad în sănătate și îngrijire socială privește sănătatea în contextul său larg și investighează problemele de sănătate contemporane. Există o cerere din ce în ce mai mare de lucrători în domeniul sănătății și asistenței sociale, care nu sunt restricționate la granițe și pot lucra flexibil pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai complexe de sănătate și îngrijire socială a persoanelor, familiilor și comunităților.

Acest grad vă va permite, de asemenea, să dezvolți o serie de abilități cheie de angajare transferabile, inclusiv abilități de comunicare scrisă și verbală, abilități IT și capacitatea de a lucra independent și în echipă, abilități de cercetare și analiză a datelor, precum și capacitatea de a oferi sprijin și orientare.

Ce pot face cu această calificare?

Acest grad vă va oferi o bază bună, permițându-vă să lucrați într-o gamă largă de setări statutare, voluntare și independente, inclusiv echipe ale autorităților locale, proiecte de promovare a sănătății, spitale pentru servicii de refugiați și azil, cazare adăpostită, spitale și centre de zi și rezidențiale. unități de îngrijire.

În plus, absolvenții cu un cadru de sănătate și asistență socială sunt, de asemenea, într-o poziție bună pentru a fi luați în considerare pentru carierele în educația pentru sănătate și promovarea sănătății, bunăstare, cercetare în domeniul sănătății, sănătate mintală comunitară și servicii de administrare și gestionare a îngrijirii.

Absolvenții pot căuta roluri de manageri de servicii și coordonatori, în advocacy, educație și formare, sau ca tehnicieni și lucrători de sprijin care ajută copiii și familiile, persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități, consumatorii de droguri și alcool și persoane cu probleme de sănătate mintală.

Cerințe de intrare

  • Puncte UCAS: 48
  • Nivelul 3: Orice subiect este acceptabil
  • GCSE: cinci la gradul C sau peste / gradul 4 până la 9
  • IELTS: 5.0 cu cel puțin 4.5 în orice bandă (vorbitori nativ)

Dacă nu ați studiat GCSE / A-Levels și nu aveți calificări tradiționale de intrare sau experiență relevantă de muncă, vom fi bucuroși să luăm în considerare cererea dvs. Vi se va cere să participați la un interviu ca parte a procesului de admitere.

Cum va fi oferit cursul?

Regent College London își propune să ofere informații curente pentru prospectul nostru și site-ul nostru web în orice moment, cu toate acestea, poate fi uneori incapabil să ruleze un curs publicizat din motive de viabilitate operațională și experiență a studenților. În cazul în care un curs nu poate rula sau este disponibil doar într-un campus diferit, vă vom sfătui solicitanții și studenții înscriși cât mai curând posibil în scris. Candidaților și studenților li se va oferi, acolo unde este posibil, un curs alternativ sau un campus de studiu.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Citeste mai mult

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Citește mai puţin
Wembley , Londra , Londra , Grapă , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin