BSc (Hons) în Radioterapia Terapeutică

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSc (Hons) în Radioterapia Terapeutică

London South Bank University

Tratamentul complet

Radiografii terapeutici joacă un rol vital în tratarea pacienților care suferă de afecțiuni maligne sau non-maligne și sunt implicați în fiecare etapă de tratament. În radiografia terapeutică, veți descoperi fundamentele științei radiațiilor, apoi veți continua să învățați planificarea și livrarea unei radioterapii exacte folosind o gamă largă de echipamente tehnice.


De ce radioterapia terapeutică la LSBU?

 • Capacitatea de angajare - conform tabelului Guardian League 2016, suntem numărul 1 la Universitatea modernă din Londra pentru perspectivele de carieră în profesiile din domeniul sănătății.

 • Suntem No.1 Londra moderna din Marea Britanie pentru Satisfăcuți în ansamblu cu un curs în Profesiile de Sănătate (Guardian League Table 2018) - ceea ce înseamnă studenți fericiți.

 • O acreditare profesională - aprobată de profesiile de sănătate și îngrijire și acreditată de Societate și Colegiul Radiografilor.

 • Oportunități excelente de experiență profesională - cu șansa de a câștiga experiență clinică în multe dintre spitalele de predare de renume internațional din Londra.

 • Veți avea acces la facilitățile noastre de ultima generație - inclusiv VERT (Instruire pentru Radioterapia Mediului Virtual), un mediu virtual de învățare care simulează o cameră de tratare a radioterapiei.


AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

În timpul cursului, veți învăța știința biologică, fundamentele științei radiațiilor și vom începe practica radioterapiei. Veți studia, de asemenea, concepte de practică interprofesională și de colaborare.

În anul 2, veți continua practica radioterapiei, combinând aceasta cu științele radiațiilor aplicate, imagistica radioterapică și dozimetria, precum și evaluarea dovezilor pentru practica informată în domeniul cercetării.

Anul 3 se concentrează pe dezbaterile contemporane în radioterapie și oncologie, Îmbunătățirea calității, managementul schimbării și conducerea și a treia etapă a practicării radioterapiei.

Anul 1

 • Bazele științei radiațiilor
 • Stiinta biologica
 • Practica radioterapiei 1
 • Concepte de practică interprofesională și de colaborare

Anul 2

 • Științe radiologice aplicate
 • Imagistica radioterapică și dozimetrie
 • Practica radioterapiei 2
 • Evaluarea dovezilor pentru practica informată în domeniul cercetării

Anul 3

 • Dezbateri contemporane în radioterapie și oncologie
 • Practica radioterapiei 3
 • Îmbunătățirea calității, managementul schimbării și conducerea


Angajabilitate

Cu o diplomă în radioterapia terapeutică, veți fi eligibil să vă înregistrați la Consiliul Profesional pentru Sănătate și Profesii (HCPC) ca radiograf terapeutic. Radiografii terapeutici lucrează într-o echipă multidisciplinară în Radiation Oncology - și joacă un rol vital în gestionarea și tratamentul pacienților cu cancer și tumori. Acestea sunt responsabile în principal de localizarea precisă, planificarea și livrarea radiațiilor ionizante.

Ați fi implicat în fiecare etapă a procesului de tratament: ajutați la planificarea și administrarea tratamentului, explicându-l pacienților și evaluând răspunsurile acestora. De aceea, radiografii terapeutici au nevoie de excelente abilități interpersonale și de rezistență emoțională - se ocupă de pacienți și de familiile lor în momente foarte dificile și emoționale. A face pacienții să se simtă confortabil și a le îndruma prin proces poate fi la fel de important ca și abilitățile tehnice necesare pentru acest rol.

Progresul în cariera ta depinde de cursuri aprobate și de a acumula experiență. Acest lucru poate duce la responsabilități suplimentare într-o anumită zonă, cum ar fi planificarea tratamentului sau predarea; de lucru ca un consultant practicant este o cale comună de carieră. Odată ce ați calificat, ca un radiograf terapeutic cu experiență clinică, ați putea obține competențe și expertize suplimentare prin intermediul cadrelor postuniversitare, post-înregistrare și de dezvoltare profesională continuă.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Facilităţi

Radiografie terapeutică Laboratorul VERT

VERT; Mediul virtual de radioterapie, este un mediu virtual de învățare care simulează o cameră de tratament pentru radioterapie. Prin captivarea vizualizărilor 3D și a vizualizărilor de mărime de viață, VERT este o platformă excelentă pentru furnizarea de cursuri radiologice terapeutice studenților.

Veți avea ocazia să interacționați cu o varietate de acceleratori liniari virtuali (mașini de tratare) pentru a configura și a trata un pacient virtual. Acceleratorul liniar virtual este controlat de pandantive de control manual și poate fi mișcat și orientat în același mod ca și cu mașina de tratare.

Alte facilități folosite pe curs includ o suită de planificare a radioterapiei XiO. XiO este o platformă globală de planificare a tratamentului 3D care suportă o gamă largă de modalități de tratament, inclusiv planificarea radioterapiei 2D, 3D și a intensității radioterapiei modulate (IMRT). Antrenamentul incepe cu o acoperire cuprinzatoare a importului si conturului pacientului in intretinerea dosarului pacientului si planificarea pacientului in terapie. Veți întreprinde exerciții practice care sunt prezentate într-o ordine logică, fiecare exercițiu practic bazându-se pe exercițiile anterioare finalizate. Suita VERT are capacitatea de a încărca orice plan de tratare a radioterapiei creat de stagiari, astfel încât aceștia să-și poată revedea planurile pentru un pacient virtual și să obțină o experiență suplimentară, care altfel este disponibilă numai în setările clinice.


Predand si invatand

În timpul cursului, veți fi evaluați prin examene scrise și orale, cursuri și prezentări de seminar. Practica clinică este evaluată în permanență și sunteți susținut de un educator la fața locului.


Cerințe de intrare

 • Un nivel BBB sau
 • Diplomă națională BTEC D D D * sau
 • Acces la Diploma în Știință, Știință în Sănătate sau similar cu 15 Distincții și 30 de merite sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 112 puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică, engleză și două științe la gradul B sau echivalent (reformat GCSEs grad 4 sau mai sus).


Evaluări și interviuri

Solicitanții acestui curs trebuie, de asemenea, să îndeplinească următoarele cerințe de intrare:

 • Finalizarea cu succes a testului de numerotare și de alfabetizare.
 • Vizită clinică satisfăcătoare.
 • Rezultat satisfăcător la interviu.
 • Îndepărtarea sănătății profesionale.
 • Rezultatul satisfăcător al verificării Serviciului de restricționare a dezvăluirii (DBS).
 • Calități personale și valori în conformitate cu cele așteptate de constituția NHS.


limba engleza

Cei cărora engleza nu este prima lor limbă trebuie să atingă un scor minim de 7,0 în general sau echivalent, cu nu mai puțin de 7,0 în secțiunile de ascultare și lectură și nu mai puțin de 7,0 în secțiunile de scriere și vorbire pentru IELTS, la momentul depunerii cererii.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 16500 £.
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala