BSc (Hons) în Fizioterapie

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSc (Hons) în Fizioterapie

London South Bank University

Limbajul trupului

Fizioterapia este un domeniu profesional competitiv. Dar acest curs te-ar putea pune în frunte - dezvoltându-ți cunoștințele și abilitățile pentru a vă permite să deveniți un fizioterapeut reflexiv și inventiv într-un mediu de sănătate în mișcare rapidă. Acesta oferă o platformă excelentă pentru a vă progresa cariera, în conformitate cu viziunea societății Chartered Physiotherapy pentru profesie.

Există, de asemenea, opțiunea de a studia acest curs în ultimii 4 ani, ca masterat integrat.

În timpul cursului, veți întreprinde 30 de săptămâni de plasament clinic într-o serie de setări de sănătate, care vă oferă oportunități esențiale pentru a pune teoria în practică.


De ce Fizioterapie la LSBU?

 • Perspective excelente în carieră - suntem numărul 1 la Universitatea Modernă din Londra pentru perspectivele de carieră în profesiile din domeniul sănătății (Guardian League Table 2016).

 • Membrii noștri de excelență sunt experți în domeniile lor respective.

 • Acest curs este aprobat de Consiliul Profesional pentru Sănătate și Profesii (HCPC) și acreditat de Societatea Chartered Physiotherapy (CSP).

 • Oportunități incitante de experiență - colaborăm îndeaproape cu multe spitale de predare internaționale, trusturi comunitare și servicii din Londra, pe care le puteți câștiga experiență clinică.

 • Facilitățile noastre dedicate includ laboratoare de competențe clinice și medii virtuale de învățare restante în campus - precum și acces la facilitățile de sală de gimnastică din cadrul Academiei de Sport.


Acreditari

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Modulele de curs sunt evaluate folosind examenele scrise, proiectele, cursurile și examenele practice. Pe parcursul cursului, veți efectua 30 de săptămâni de plasament clinic într-o serie de setări de sănătate, oferindu-vă oportunități esențiale pentru a pune teoria în practică.

Anul 1

 • Concepte de practică interprofesională și de colaborare (20 de credite)
 • Anatomie funcțională și kinetologie (20 credite)
 • Structura și funcția omului (40 credite)
 • Abilități de bază în fizioterapie (20 credite)
 • Activitatea fizică și îmbunătățirea sănătății (20 credite)

Anul 2

 • Evaluarea dovezilor pentru practica informatică (20 credite)
 • Fizioterapia centrată pe pacient prin ciclul de viață (40 de credite)
 • Grijă integrată (20 credite)
 • Aplicarea clinică a fizioterapiei 1 (40 de credite)

Anul 3

 • Îmbunătățirea calității, managementul schimbării și leadership (20 credite)
 • Optimizarea rezultatelor clinice și terapeutice (20 credite)
 • Probleme contemporane în fizioterapie (20 credite)
 • Dezvoltarea practicii de fizioterapie (20 de credite)
 • Aplicarea clinică a fizioterapiei 2 (20 de credite)


Angajabilitate

Fiind un fizioterapeut, ați putea juca un rol important în a ajuta oamenii să-și îmbunătățească sănătatea, bunăstarea și calitatea vieții - folosind o gamă largă de abordări de tratament axate pe restabilirea mișcării și funcției, de multe ori după boală sau rănire. Fizioterapeuții lucrează adesea în cadrul unei echipe multidisciplinare și pot face acest lucru într-o varietate de medii clinice, cum ar fi clinici ambulatorii, spitale, în casa pacientului sau într-un cadru sportiv sau de performanță. Absolvenții acestui curs continuă să lucreze într-o varietate de setări NHS și private practice, inclusiv specialiști în îngrijirea accident vascular cerebral, servicii de gestionare a greutății, sportul de elită și setările de practică privată.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Facilităţi

Veți beneficia de o serie de facilități deosebite, oferind mediile perfecte pentru a vă exercita și dezvolta abilitățile. Unele dintre facilitățile pe care le veți avea acces includ:


Aptitudini clinice de competență

Avem o varietate de laboratoare de competențe care replică mediile de lucru din viața reală și oferă un cadru ideal pentru învățarea prin simulare folosind cele mai noi tehnologii. Facilitățile includ secții pentru adulți, suita de fizioterapie și laboratorul de competențe critice.


Centrul de performanță umană

Echipat cu tehnologie modernă, Human Performance Center permite cercetări de clasă de cuvinte în domeniile sportului, sănătății, activității fizice și științei exercițiilor.


Academia de Sport

Veți avea acces la o serie de facilități și echipamente din cadrul Academiei de Sport, incluzând o suită de fitness complet echipată cu tehnologia SMART Center, o zonă de formare funcțională, sală de jocuri libere și sală de sport.

Puteți explora mai departe aceste facilități, inclusiv vizionarea tururilor virtuale ale unora dintre zone, selectând legăturile de mai sus.


Predand si invatand

Acest curs are o abordare combinată a învățării. Oferă o gamă largă de formate de învățare și stiluri de predare - și permite o abordare individuală, oferindu-vă o anumită flexibilitate în stilul de învățare preferat.

Cursurile interactive vor introduce subiecte cheie. Sesiuni practice, predare de grupuri mici și demonstrații vor fi folosite pentru a facilita dezvoltarea abilităților.

O serie de alte abordări vor fi incluse în procesul de învățare al studenților, care pot include foi de lucru online, studii independente ghidate, învățare electronică, învățarea grupurilor de la egal la egal și discuții în grup.

Când vine vorba de evaluare, folosim o varietate de abordări pentru a promova abilități și abilități diferite, reflectând în același timp natura modulului de învățare. Principalul motiv pentru alegerea metodei de evaluare este de a ajuta studenții să dezvolte o gamă largă de cunoștințe și abilități profesionale. Tipurile de sarcini demonstrează progresul aptitudinilor și abilităților pe măsură ce progresează elevii pe parcurs. Evaluările tipice includ examinări scrise, sarcini scrise, prezentări verbale (studiu de caz), examinări practice și evaluări clinice.


Cerințe de intrare

 • Un nivel ABB, incluzând cel puțin 2 discipline științifice sau
 • Diploma Națională BTEC DDD în știință, sau
 • Accesul la diploma în științe universitare cu 30 de distincții și 15 merite sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 144 de puncte UCAS.
 • Solicitanții trebuie să dețină 5 GCSEs AC, inclusiv matematică, știință și engleză, sau echivalent (reformat GCSEs grad 4 sau mai sus).


Cerințe suplimentare

Următoarele cerințe suplimentare se aplică acestui curs:

 • Dovada angajamentului față de profesie.
 • Finalizarea a cel puțin o săptămână de experiență de lucru într-un cadru fizioterapie, de preferință, fie în NHS sau alte setări spital.
 • Transmiterea controalelor privind sănătatea la locul de muncă și serviciul de dezvăluire și închidere (DBS).
 • Abilitatea de a îndeplini cerințele de călătorie pentru a participa la destinații de plasare.
 • Elevilor din afara Regatului Unit li se va cere să ofere un cec de poliție din țara lor de origine.
 • Limba engleza: Persoanele care limba engleză nu este prima lor limbă trebuie să obțină un scor minim de 7,0 în general (inclusiv 7,0 în elementul scrise și un scor minim de 6,5 în vorbire, citire și ascultare) pentru scor internațional de testare în limba engleză (IELTS).

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 16500 £
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala