BSc (Hons) în Domeniul Vizitelor La Sănătate (asistenți Medicali Comunitari De Specialitate)

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSc (Hons) în Domeniul Vizitelor La Sănătate (asistenți Medicali Comunitari De Specialitate)

London South Bank University

Acesta este un program de CPD pentru asistentele medicale înregistrate.


Vizitarea în domeniul sănătății constă în dezvoltarea, conducerea și gestionarea activităților care vizează promovarea sănătății și bunăstării sociale, prevenirea defecțiunilor la sănătate și ameliorarea stării de sănătate prin lucrul cu persoane, familii, grupuri și comunități. Prin colaborarea în parteneriat, vizitatorii în domeniul sănătății caută să permită clienților să își asume controlul vieții, protejând în același timp membrii vulnerabili ai societății. Lucrarea de sănătate publică care promovează incluziunea socială și reduce inegalitățile în domeniul sănătății este esențială pentru practicile de vizitare a sănătății.

Cursul se concentrează pe promovarea sănătății copiilor, a familiilor și a grupurilor într-un cadru comunitar. Ea ia în considerare problemele legate de protejarea sănătății copiilor, familiilor și populațiilor vulnerabile. Scopul general este de a dezvolta un practician eficient care să poată identifica nevoile actuale și potențiale de sănătate, să stimuleze conștientizarea nevoilor de sănătate, să faciliteze activitățile de îmbunătățire a sănătății bazate pe dovezi și să influențeze politica la toate nivelurile.


Ar trebui să iau diploma BSc (Hons) sau PgDip?

În funcție de nivelul calificărilor existente, fie veți urma cursul BSc (Hons), fie calificarea PgDip. Dacă ați calificat ca o asistentă medicală cu diplomă de licență, ar trebui să luați acest curs - BSc (Hons). Dacă te-ai calificat ca o asistentă medicală cu diplomă de licență, ar trebui să iei programul PgDip Health Visiting (Specialist Community Community Health Nursing). Conținutul cursurilor este același.


Notă importantă pentru solicitanți

Locurile de pe curs sunt în prezent finanțate prin aranjamente de sponsorizare cu NHS Trusts Community / NHS Organizations.

Posturile sunt de obicei publicate prin intermediul posturilor NHS. Organizația NHS începe, de obicei, să facă publicitate între februarie și aprilie în fiecare an, în funcție de disponibilitatea și de confirmarea finanțării.

Dacă doriți să discutați despre programul de vizitare a sănătății la LSBU, vă rugăm să contactați directorul cursului, Rita Newland: newlandr@lsbu.ac.uk


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

BSc (unități de bază)

  • Dezvoltarea practicii profesionale pentru vizitarea sănătății
  • Evaluarea cercetării în domeniul asistenței medicale
  • O abordare a sănătății publice pentru promovarea sănătății și bunăstării
  • Sănătatea mintală și bunăstarea copiilor și familiilor
  • Protejarea copiilor vulnerabili
  • Dezvoltarea abilităților de leadership și management pentru SCPHN


Componenta opțională

  • Asistenta medicala comunitara care prescrie (V100)


Cerințe de intrare

Înregistrarea la Consiliul Nursing și Urbanism (NMC) și 120 de credite la Nivelul 5. Cererile sunt acceptate de asistenții nou calificați sau de cei care trebuie să se califice. Solicitanții trebuie să aibă sponsorizări de la o organizație angajatoare care oferă o practică de plasare și un profesor de practică pentru a îndeplini standardele NMC.


Taxe și finanțare

Acest curs este sponsorizat de guvern și, ca urmare a angajamentului guvernului de a crește numărul vizitatorilor de sănătate, există multe alte sponsorizări disponibile.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
1 - 4 anii
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala