BSc (Hons) în Asistența Medicală De Sănătate Mintală

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSc (Hons) în Asistența Medicală De Sănătate Mintală

London South Bank University

Deschide-ti mintea

Îngrijirea persoanelor cu diferite stări de sănătate mintală este o slujbă plină de satisfacții. În calitate de asistentă medicală de sănătate mintală, îi puteți ajuta pe cei care trăiesc cu condiții de sănătate mintală și joacă un rol vital în sprijinirea acestora, precum și a familiilor și îngrijitorilor acestora.


De ce asistenta medicala sanatoasa la LSBU?

 • Acreditarea profesională - cursul este aprobat de Consiliul Nursing și Urbanism.

 • Suntem No.1 universitate modernă din Londra în Marea Britanie pentru Satisfăcuți în ansamblu cu un curs în Profesiile din domeniul sănătății (Guardian League Table 2018) - ceea ce înseamnă studenți fericiți.

 • Legături profesionale mari - absolvenții acestui curs sunt eligibili să se înregistreze ca asistentă medicală de sănătate mintală la Consiliul pentru Nursing și Urbanism.

 • Suntem afiliați la spitale și Trusturi de renume mondial din Londra și din sud-est, deci suntem relevanți din punct de vedere industrial.

 • Suntem pe locul 2 la Universitatea Modernă din Londra pentru oportunități de învățare, asistență academică, voce studențească și satisfacție generală în asistență medicală (Studiul Național al Studenților 2017).

 • Oportunități fantastice de experiență de lucru - veți lucra într-o varietate de setări clinice, cum ar fi Trusturile NHS, plasamentele în comunitate, sectorul independent și organizațiile sectorului de voluntariat.

 • Avem o suită de consiliere și comunicare ca parte a facilităților noastre pentru scenariile realiste bazate pe muncă.

Puteți alege să studiați asistența medicală de sănătate mintală la campusul nostru Southwark, chiar în inima Londrei sau în campusul nostru Havering din Harold Wood, Essex.


Acreditari


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

În timpul cursului, veți obține experiență practică într-o gamă largă de situații în ambulatoriu și comunitate, reflectând diversitatea specialităților de sănătate mintală. Acestea pot include subiecte precum psihiatria acută, sănătatea mintală a copiilor și a adolescenților, psihiatria medico-legală, tulburările de alimentație, dependențele și reabilitarea.

Anul 1

 • Concepte de practică interprofesională și de colaborare
 • Introducerea practicii bazate pe dovezi în asistența medicală de sănătate mintală
 • Bioscience esențiale pentru sănătate
 • Înțelegerea contextului furnizării de servicii de sănătate mintală
 • Abilități de practică pentru asistența medicală de sănătate mintală

Anul 2

 • Învățarea inter-profesională în practică
 • Evaluarea practicii bazate pe dovezi în domeniul asistenței medicale de sănătate mintală
 • Probleme contemporane în asistența medicală de sănătate mintală
 • Servicii de îngrijire holistică în situații acute și de criză: fiziologia aplicată
 • Intervenții specializate în asistența medicală de sănătate mintală

Anul 3

 • Îmbunătățirea calității, managementul schimbării și conducerea
 • Punerea în aplicare a practicii bazate pe dovezi pentru asistența medicală de sănătate mintală
 • Lucrul cu cazuri complexe în sănătatea mintală
 • Relațiile umane și mediul de practică clinică
 • Dovezi bazate pe tratament cu intensitate scăzută pentru probleme comune de sănătate mintală


Angajabilitate

Dacă doriți să alegeți asistență medicală de sănătate mintală ca o carieră, acest curs vă va dota cu abilitățile de a lucra cu o gamă variată de roluri de asistență medicală de sănătate mintală, într-o serie de setări. Aceasta include NHS și sectorul privat de asistență medicală. Dacă ați finalizat cu succes cursul, veți putea să vă înregistrați la Nursing and Mooning Council (NMC) ca o asistență medicală înregistrată - Sănătate mintală. Absolvenții recenți din acest curs au trecut pe o serie de roluri de asistenți medicali în cadrul asistenței medicale de sănătate mintală.

De zi cu zi, munca implică, în general, lucrul în comunitate și în spitale, preluând o varietate de sarcini - de la acordarea de medicamente pacienților, la evaluarea și susținerea nevoilor lor. Cu experiență, există o mulțime de oportunități de specializare pe măsură ce progresează cariera ta. Puteți alege să vă specializați în folosirea abuzivă de alcool sau substanțe, psihologia medico-legale, intervențiile psihoterapeutice sau colaborarea cu infractorii.

De asemenea, veți putea să aplicați pentru studii postuniversitare. Odată ce ați dobândit un nivel semnificativ de experiență practică profesională, veți fi în măsură să ia în considerare nostru part-time MSc Cognitive Behavior Therapy și MSC Mental Health Practice (Persoane în vârstă). Puteți afla mai multe despre aceste cursuri prin prospectul nostru online CPPD.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Facilităţi

Suită de consiliere și comunicare

Suita noastră de consiliere și comunicare este locul ideal pentru studenții din domeniul sănătății mintale și a persoanelor cu dizabilități de învățare pentru a juca scenarii realiste bazate pe muncă. Conține două camere învecinate, cu o fereastră și o legătură audio, care permite studenților să practice situații individuale cu "clienți", în timp ce aceștia sunt monitorizați de cadrele didactice din camera adiacentă.


Asistență medicală laboratoare

Secțiunile noastre realiste și manechinele de viață permit studenților, trusturilor NHS și afacerilor să practice abilitățile într-un mediu sigur susținut de experți.


SimMan

Școala de Sănătate și Asistență Socială utilizează o varietate de manechine pentru a ajuta elevii să învețe abilitățile clinice într-un mediu simulat de îngrijire în laboratoare.


Cerințe de intrare

 • Un nivel BBC și 5 GCSEs A * -C inclusiv matematică și limba engleză sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus); sau
 • BTEC Diploma Națională DMM și GCSEs Matematică și limba engleză A * C (reformate GCSEs clasa 4 sau mai sus) sau echivalent; sau
 • Acces la diploma de medicină în asistență medicală sau similar cu 15 distincții și 30 merite și GCSEs matematică și engleză A * C (GCSE reformate de gradul 4 sau mai sus) sau echivalent; sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 112 puncte UCAS; și GCSEs matematică și engleză A * C (reformate GCSEs clasa 4 sau mai sus) sau echivalent.


Atribute și valori

Nursing este o carieră foarte competitivă și este important să faceți o aplicație de înaltă calitate pentru noi. Iată câteva sfaturi despre atributele, abilitățile și valorile pe care le căutăm în mod ideal într-un student LSBU care alăptează:

 • Faceți cunoștință cu cerințele de intrare necesare pentru cursurile de asistență medicală LSBU
 • Are o bună înțelegere a abilităților matematice de bază și de alfabetizare
 • Impecabilă comunicare, îngrijire și abilități de ajutor
 • Abilitatea de a lucra ca parte a unei echipe, precum și independent
 • Fiabil, răbdător și înțelegător
 • motivat
 • Dedicat unei cariere în asistență medicală și înțelege pe deplin responsabilitățile rolului
 • Calități personale și valori în conformitate cu cele așteptate de constituția NHS.


Interviuri și evaluări

Ca parte a procesului de selecție, veți fi așteptat să efectuați o evaluare pe computer în campus, care vă identifică atributele pentru asistență medicală și vă oferă o indicație a diferitelor scenarii cu care vă puteți confrunta. Vi se va cere, de asemenea, să completați un test de interviu și de numerar și de alfabetizare. Abilitățile de matematică puternică și de alfabetizare sunt esențiale pentru studenții care alăptează.

Descărcați și exersați testele noastre de probă:

Dacă vă oferim un loc, trebuie să completați cu succes atât Serviciul de restricționare a dezvăluirii (DBS), cât și verificarea stării de sănătate la locul de muncă și să furnizați dovezi privind cerințele de rezidență obișnuită și referințele satisfăcătoare. Un pașaport valabil este necesar pentru scopurile înscrierii.


limba engleza

Cei cărora engleza nu este prima lor limbă trebuie să atingă un scor minim de 7,0 în general sau echivalent, cu nu mai puțin de 7,0 în secțiunile de ascultare și lectură și nu mai puțin de 7,0 în secțiunile de scriere și vorbire pentru Scorul internațional de test pentru limba engleză (IELTS ) în momentul aplicării.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £.
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala