BSc (Hons) în Nursing Ocupational Healthcare (Specialist Community Nursing Sănătate Publică)

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSc (Hons) în Nursing Ocupational Healthcare (Specialist Community Nursing Sănătate Publică)

London South Bank University

O imagine a sănătății

Acest program premiat este un program de CPD pentru asistente medicale înregistrate. Sanatate ocupationala (OH) asistenta medicala este o specialitate distinct in cadrul familiei de asistenta medicala de sanatate publica, si asistente medicale OH practica intr-o larga diversitate de setari atat in sectorul public si privat. Dacă vă întrebați dacă să luați diploma de licență (Hons) sau PgDip, aceasta va depinde de nivelul calificărilor existente. Dacă ați calificat ca o asistentă medicală cu diplomă de licență, ar trebui să luați acest curs, dar dacă v-ați calificat ca o asistentă medicală cu o diplomă de licență, ar trebui să luați programul PgDip Ocupational Health Nursing (Programul Comunității de Sănătate Publică Specializată). Conținutul cursurilor este același.


De ce Nursing la LSBU?

 • Acreditarea profesională: cursurile noastre sunt aprobate de Consiliul Nursing și Urbanism.

 • Satisfacția studenților: suntem cei care nu. 1 universitate modernă din Londra pentru satisfacția generală cu un curs în Profesiile din domeniul sănătății (Guardian League Table 2018).

 • Oportunități de carieră: veți obține experiență practică în conducerea trusturilor NHS din Londra, iar 97% dintre studenți sunt angajați la 6 luni de la absolvire (UNISTATS 2017).

 • Cele trei laboratoare de terapie ocupationala, dotate cu spatii de locuit simulate si instrumente de interventie artistice.


Ar trebui să iau diploma BSc (Hons) sau PgDip?

În funcție de nivelul calificărilor existente, fie veți urma cursul BSc (Hons), fie calificarea PgDip. Dacă ați calificat ca o asistentă medicală cu diplomă de licență, ar trebui să luați acest curs - BSc (Hons). Dacă ați calificat ca o asistentă medicală cu diplomă de licență, ar trebui să luați programul PgDip Ocupational Health Nursing (Specialist Community Health Care Nursing). Conținutul cursurilor este același.


Acreditari


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Acest curs cuprinde șase module - fiecare are o valoare de 20 de puncte de credit. Dintre aceste module, unul este un modul de cercetare care este predat într-o serie de programe de îngrijire primară. Restul de cinci sunt specificate pentru Pathway . Unele module sunt disponibile în mod autonom. Acest lucru este condiționat de disponibilitate: acordăm prioritate locurilor din aceste unități celor care se înscriu pe întreg cursul.

Cu normă întreagă

Cursul cu normă întreagă va fi finalizat în termen de un an de studiu.

Semestrul 1

 • Probleme contemporane în practica de sănătate ocupațională
 • Riscul și sănătatea 1
 • Riscuri și sănătate 2

Semestrul 2

 • Mediul de sănătate publică
 • Managementul cazurilor
 • Evaluarea dovezilor bazate pe practici


Cu jumătate de normă

Cursul part-time va fi finalizat în doi ani de studiu.

Anul 1

 • Probleme contemporane în practica de sănătate ocupațională
 • Riscul și sănătatea 1
 • Evaluarea dovezilor bazate pe practici

Anul 2

 • Riscuri și sănătate 2
 • Mediul de sănătate publică
 • Managementul cazurilor


Angajabilitate

Acest tip de asistență medicală este o specialitate distinctă în cadrul familiei de asistenți medicali din domeniul sănătății publice, iar asistenții medicali OH practică într-o gamă largă de situații atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat. Din această cauză, opțiunile dvs. vor fi de asemenea largi. De fapt, pe lângă obținerea unui loc de muncă în cadrul NHS, absolvenții noștri au găsit locuri de muncă cu companiile aeriene internaționale, sectorul serviciilor financiare, practicile juridice și industria prelucrătoare. Alții și-au înființat propriile consultanțe de succes.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Predand si invatand

În cadrul cursului, fiecare modul echivalează cu 200 de ore de eforturi studențești, dintre care 36 de ore au loc în sala de clasă. Acest lucru este completat cu inițiative de învățare mixtă care includ activități de învățare electronică și vizite la locul de muncă.

Predarea este formată din prelegeri formale, seminarii, activități de grup și activități de teren, inclusiv o activitate de evaluare a riscurilor la Palm House of Kew Gardens.

Pe lângă aceasta, folosim o varietate de strategii de evaluare care sunt utilizate în eseuri, studii de caz, rapoarte, un portofoliu de practici profesionale și un examen.


Cerințe de intrare

 • Înregistrarea la Consiliul Nursing și Urbanism (NMC), în mod normal cu doi ani de experiență după înregistrare și 60 de credite la nivelul 5 (anterior nivelul 2)
 • Solicitanții trebuie să aibă acces la o zonă de practică în domeniul sănătății ocupaționale pentru a îndeplini cerințele practice ale cursului

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
1 - 2 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Anul 1 Taxă UE / UE pe întreaga durată: 9250 £; Taxă internațională: 13125 GBP. Anul 1 Taxă parțială în Regatul Unit / UE: 4625 £; Taxă internațională: 6562,5 GBP
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala