Citește Descrierea Oficială

BSN în Nursing (Macedonia School of Nursing de la Universitatea de Stiinte Sanatate Antigua)

Programul de asistenta medicala Macedonia este un program de trei ani, ceea ce duce la Bachelor of Science in asistenta medicala (BSN). Programul BSN oglindește standardele curriculare ale școlilor de asistență medicală din SUA și urmează liniile directoare din Caraibe Nursing Board Regional. Studenții beneficiază de formare excelent de la asistență medicală foarte credentialed și alte facultăți. Absolvenții pot practica în SUA și Caraibe precum și alte părți ale lumii.

Întregul program este petrecut în campus în Antigua. Elevii să completeze rotații practice la Mount St John Medical Center si alte facilitati de ingrijire a sanatatii guvernamentale din Antigua. Absolvenții programului sunt eligibile pentru a lua examenul NCLEX și Comisia de examinare din Caraibe Regional pentru licensure ca un RN.

Cerințe de intrare Scoala de Nursing

Elevii din caraibe

Studenții din Caraibe sunt obligați să aibă cinci (5) Nivelul GCEO trece cu un grad minim de C, sau cinci (5) trece CXC general, cu un grad minim de III. Cursuri necesare pentru înscriere includ English Language, matematică, chimie, o știință suplimentare, cum ar fi subiect de Biologie, iar un subiect general, suplimentar.

Studenții internaționali din SUA și

SUA și studenții internaționali trebuie să fi obținut o diplomă de liceu cu transcrieri oficiale afișarea finalizarea cu succes a limbii engleze, matematică și chimie, cu un grad minim de C. Considerăm un GPA de cel puțin 2,0.

Cerințe de aplicare

  • Cererea completat on-line
  • Stenogramele oficiale (CXC, GCE, GED)
  • Copii ale certificatelor academice / Diplome
  • pașaport recent o fotografie de dimensiuni
  • Copie a certificatului de căsătorie, dacă este cazul
  • Primele patru pagini ale pașaportului valabil

deficienţe

Elevii lipsesc unul (1) din nucleul cursuri condiție prealabilă poate discuta problema cu decanul de Nursing.

Elevii de transfer

Persoanele interesate de transferul de la alte instituții vor urma aceeași procedură de admitere ca un student nou. În cazul în care solicitantul dorește să se transfere de la o altă școală de Nursing, descriere curs și o declarație de la Școala care indică statutul studentului la transferul de timp / va fi necesară retragerea. Sunt necesare cereri de admitere în Macedonia School of Nursing, precum și o transcriere oficială de la școală care alăptează anterior. Evaluarea cursurilor de asistență medicală pentru examinare de credit de transfer va fi stabilită de către Comitetul Academic al Școlii Macedonia de Nursing.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of Health Sciences Antigua »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019