BSC (Hons) în Urbanism (3 Ani)

London South Bank University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC (Hons) în Urbanism (3 Ani)

London South Bank University

Potrivit pentru practică

Scopul acestui curs este de a produce practicieni care sunt apți pentru practică, potriviți scopului și potriviți pentru premiu. Acest curs este conceput pentru cei care doresc să aducă o contribuție atât la agendele publice, cât și la cele de sănătate ale femeilor.

Suntem aprobați de Consiliul Nursing și Urbanism (NMC) și sunt afiliați la spitale și trusturi de renume mondial.


De ce moașa la LSBU?

 • Acreditat de Consiliul Nursing și Urbanism.

 • Avem legături profesionale cu spitale de predare și Trusturi de renume mondial din Londra și din sud-est.

 • Ranked No. 2 Universitatea Modernă din Londra pentru oportunități de învățare, sprijin academic, voce studențească și satisfacție generală în asistență medicală (Studiul național al studenților 2017).

 • No.1 Universitatea modernă din Londra în Marea Britanie pentru Satisfăcuți în ansamblu cu un curs în Profesiile de Sănătate (Guardian League Table 2018).

 • 95% dintre studenți sunt angajați sau studiază după șase luni de la absolvire, UNISTATS 2017.

 • În faza finală a cursului, vi se oferă posibilitatea de a efectua un serviciu redactat de o săptămână pentru a vă dezvolta abilitățile practice, fiind un profesionist principal în îngrijirea femeilor cu risc scăzut.

 • Avem o sală de muncă în timp real, care este creată pentru a simula gama de medii de livrare disponibile pentru femeile care muncesc.


Acreditari


Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod


module

Principalul obiectiv al cursului este promovarea normalității, adică încadrarea nașterii ca proces fiziologic normal pe care majoritatea femeilor îl vor suporta în timpul vieții. Cursul recunoaște, de asemenea, că o serie de femei au nevoi mai complexe în cazul în care va fi nevoie de ajutor tehnologic.

Sunteți de așteptat să atingeți standardele teoretice și practice stabilite de Consiliul Nursing și Urbanism (NMC) pentru a vă permite să efectuați "Activitățile unei moașe" (NMC 2004) în contextul promovării normalității, prin utilizarea măsurilor preventive, detectarea complicațiilor, accesând asistența corespunzătoare și efectuând măsuri de urgență în absența ajutorului medical.

Metode de evaluare pentru cursul general: 62% cursuri.

Anul 1

 • Introducere în științele vieții
 • Fundația de bază în moașă
 • Introducere în perspectivele psiho-sociale ale nașterii și nașterii
 • Înțelegerea artei și științei moașei
 • Examinarea bazată pe practici 1
 • Protejarea, promovarea și susținerea alăptării

Anul 2

 • Asistența pentru moașă a nou-născutului compromis
 • Asistență farmacologie și medicină
 • Examinarea bazată pe practici 2
 • Rolul sănătății publice al moașei
 • Metode de cercetare și utilizarea dovezilor
 • Un cadru care să sprijine transparența în practică

Anul 3

 • Conducerea, gestionarea și împuternicirea în moașă
 • Managementul clinic al situațiilor de urgență în îngrijirea maternității
 • Studiu independent
 • Examinarea bazată pe practici 3
 • Nevoi complexe la naștere
 • Practica obișnuită de moașă


Angajabilitate

Mulți absolvenți își iau primele posturi ca practicieni calificați în trusturile și spitalele NHS, unde au câștigat experiență în timpul formării profesionale. Gradul îmbunătățește capacitatea de inserție profesională prin accentul pus pe o abordare vocațională a predării, conducând la obținerea unei calificări profesionale și înregistrarea la Consiliul Nursing și Urbanism (NMC).

Majoritatea rolurilor sunt în NHS, deși există oportunități în spitale private, în clinici și în străinătate. Zilnic, munca poate fi variată, deoarece moașele au o serie de responsabilități. Furnizarea de consultanță femeilor și familiilor acestora; diagnosticarea, monitorizarea și examinarea femeilor în timpul sarcinii și coordonarea cu alți profesioniști și agenții sunt toate activități tipice. Există, de asemenea, oportunități de a intra în educație, cum ar fi; practica de dezvoltare a moaselor, lector de obstetrica sau lector-practician, cercetare si management.

Absolvenții recenți au devenit moașele specializate în timpul sarcinii adolescente, HIV și consilierea privind renunțarea la fumat, în timp ce altele au continuat să lucreze în centrele pentru copii sau să devină moașe consultante.


Abilități și salarizare interpersonale

Capacitatea de a păstra un cap calm sub presiune este esențială, la fel ca și aptitudinile excelente ale oamenilor și buna stăpânire fizică și mentală. Datorită naturii muncii, multe moașe fac schimb de lucru non-stop, inclusiv sfârșitul săptămânii și sărbătorile bancare. Salariile din NHS încep în jurul valorii de 21.000 de lire sterline - cu moașe experimentate câștigând până la 34.500 lire sterline și consultanții de obstetrici câștigând până la £ 67.000 (National Careers Service).


Dezvoltare profesională

Ca absolvent al acestui curs, veți putea aplica pentru studii suplimentare la nivel postuniversitar. LSBU are o diplomă de masterat de Urbanism și Excelență în practică, care este potrivită pentru absolvenții cu o experiență profesională de cel puțin un an. Aflați mai multe despre acest curs prin prospectul nostru online CPPD.


Serviciul de angajare

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Facilităţi

Secția de muncă în timp real

Studenții noștri de moașă au o secție de muncă în timp real, care este creată pentru a simula gama de medii de livrare disponibile pentru femeile care muncesc. Elevii pot repeta abordarea situațiilor de urgență într-un cadru simulat.


SimMan, SimBaby și SimMom

Secțiile de îngrijire și moașă au manechine simulatoare: SimMan, SimBaby și SimMom. Aceste manechine de dimensiuni de viață sunt controlate de calculator și pot fi programate cu diferite condiții clinice. Acestea sunt operate de un calculator în timp real și astfel răspund la acțiunile unui student. De asemenea, ele permit elevilor să vadă rezultatul intervențiilor specifice în anumite scenarii, ceea ce ar putea face pacientul mai bine sau se va deteriora destul de repede.

Manechinele sunt folosite pentru a învăța pe elevi cum să recunoască semnele clinice și să asocieze, de asemenea, aceste semne clinice cu acțiunile pe care le iau pentru a îngriji pacientul. SimMan poate fi de sex masculin sau poate fi transformat într-o femeie cu o anatomie perfectă și poate respira, clipi, transpira, vorbi și gemește în durere și are un puls. Citiți mai multe despre SimMan.


Cerințe de intrare

 • Un nivel BBB și 5 GCSEs A * -C inclusiv matematică, engleză și știință sau echivalent (reformat GCSEs clasa 4 sau mai sus); sau
 • BTEC Diploma Națională DDM și GCSEs matematică, engleză și științifică A * C (reformate GCSEs clasa 4 sau mai sus) sau echivalent; sau
 • Accesul la calificările HE cu 24 de distincții și 21 de merite și GCSEs matematică, engleză și știință A * C (GCSE reformate de gradul 4 sau mai sus) sau echivalent; sau
 • NVQ Nivelul 3 în îngrijire cu cel puțin un an de experiență de lucru relevantă și GCSEs Matematică, Engleză și Știință A * C (GCSE reformate de gradul 4 sau mai sus) sau echivalent; sau
 • Calificări de nivel 3 echivalente în valoare de 122 de puncte UCAS și GCSEs matematică, engleză și științifică A * C (reformate GCSEs de gradul 4 sau mai sus) sau echivalente.

Salutăm calificările din întreaga lume.


Atribute și valori

Moștenirea este o carieră foarte competitivă și este important să faceți o aplicație de înaltă calitate pentru noi. Iată câteva sfaturi despre ce atribute, aptitudini și valori căutăm în mod ideal într-un student de moașă LSBU:

 • Faceți cunoștință cu cerințele de intrare necesare pentru cursul de obstetrică LSBU
 • Are o bună înțelegere a abilităților matematice de bază și de alfabetizare
 • Impecabilă comunicare, îngrijire și abilități de ajutor
 • Abilitatea de a lucra ca parte a unei echipe, precum și independent
 • Fiabil, răbdător și înțelegător
 • motivat
 • Dedicată unei cariere în moașă și înțelege pe deplin responsabilitățile rolului


Interviuri și evaluări

Ca parte a procesului de selecție, veți fi așteptat să efectuați o evaluare pe computer în campus, care vă identifică atributele pentru asistență medicală și vă oferă o indicație a diferitelor scenarii cu care vă puteți confrunta. Vi se va cere, de asemenea, să completați un test de interviu și de numerar și de alfabetizare. Abilitățile de matematică puternică și de alfabetizare sunt esențiale pentru studenții care alăptează.

Descărcați și exersați testele noastre de probă:

Dacă vă oferim un loc, trebuie să completați cu succes atât Serviciul de restricționare a dezvăluirii (DBS), cât și verificarea stării de sănătate la locul de muncă și să furnizați dovezi privind cerințele de rezidență obișnuită și referințele satisfăcătoare. Un pașaport valabil este necesar pentru scopurile înscrierii.


limba engleza

Cei cărora engleza nu este prima lor limbă trebuie să atingă un scor minim de 7,0 în general sau echivalent, cu nu mai puțin de 7,0 în secțiunile de ascultare și lectură și nu mai puțin de 7,0 în secțiunile de scriere și vorbire pentru Scorul internațional de test pentru limba engleză (IELTS ) în momentul aplicării.

Toate modulele pot fi modificate de către universitate și pot fi diferite de modulele care vă sunt oferite în timpul studiilor.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare June 10, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala