BSC în Nutritie Si Dietetica

University of Nicosia

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BSC în Nutritie Si Dietetica

University of Nicosia

 • Durata (ani): 4
 • Specializare: Nutriție și Dietetică (BSc, 4 ani).
 • Nivelul de calificare: 1 ?? ?????? (?????? - licență)
 • Limba de predare: limba greacă
 • Mod de studiu: Full Time si Part Time
 • ECTS minime Credite: 240

Profilul programului

Scopuri

Scopul programului poate fi rezumat astfel: să producă, prin cursuri bine concepute și adecvate, absolvenți instruiți și competenți adecvați care sunt echipați pentru lumea muncii în secolul XXI și care își pot aplica cunoștințele despre alimentație și nutriție / dietetică pentru beneficiul indivizilor și sănătatea publică în general în întreaga Cipru și / sau țara de practică aleasă de ei.

Programul are atât un universitar abilități (teoretice și practice), precum și o orientare către piață dietetic. Aceasta se concentrează pe studiul și analiza cele mai recente tendințe și evoluții în știința nutritie si dietetica.

Ca un student la Nutriție / programul nostru Dietetică va întreprinde trei destinații de plasare de observare. Acestea sunt toate în standardele promovate de CyRBFSTD și legea relativă (N31 / (i) 96 și codul de etică pentru practica profesională de Cipru și Asociația Dietetica Nutritie. Destinațiile de plasare de observare ar putea fi în nici un spital acuta sau clinica privata sau un cadru comunitar sau setările particulare sau facilități Foodservice.

În timpul o destinație de plasare de 4 săptămâni de la sfârșitul prima și anul 2, studentul va afla mai multe despre mediul de lucru cunoscut de un dietetician, modul în care lucrează și alte cadre medicale cu care lucrează. Veți începe să practicați unele dintre abilitățile necesare. Tu va întreprinde, de asemenea, două destinații de plasare de șase săptămâni în cursul anului 3 și 4, la sfârșitul căruia elevul va fi gestionarea lui / ei propria volumul de muncă de mici dimensiuni. Prima plasare va oferi șansa de a aplica cunoștințele teoretice dobândite prin studii. Cea de a doua Plasarea este conceput pentru a consolida cunoștințele, abilitățile și atitudinile, precum și pentru a le dezvolta în continuare cu mai multe cazuri complexe și situații. Destinațiile de plasare sunt complet integrate cu partea academică a programului, care să permită acumularea de experiență practică care îmbunătățește procesul de învățare. În timpul destinațiile de plasare, autoritățile de supraveghere instruit va ajuta pe elevi să se dezvolte și să învețe.

Instructorul nostru de formare profesională vă va ajuta să vă organizați alegerea de plasare și veți fi vizitat de personalul academic, de obicei de trei ori, în timpul plasării. Companiile și institutele care pot oferi destinații de plasare includ farmaceutica, industria alimentara, agentiile de sanatate.

Perspectivele de carieră

Un procent ridicat de nutriție / absolvenții noștri dietetice va continua să lucreze în zona, de exemplu, introducerea de cercetare de nutritie institute din întreaga lume.

Având în vedere creșterea interesului public în produsele alimentare și a sănătății, nutritionistii calificat în mod corespunzător / dieteticienilor sunt foarte căutate. Ele pot fi folosite de grupuri de consumatori, comercianți cu amănuntul de produse alimentare, guvern și industria alimentară și altele devin jurnaliști alimentare și de sănătate.

Absolvenții în Nutriție / Dietetică sunt eligibile pentru a aplica pentru Diploma de Studii Postuniversitare în Dietetică sau pentru MSc în Dietetică clinice. Dieteticienii lucra într-o varietate de locații și într-o gamă diversă de roluri. După absolvire, majoritatea dieteticienilor lucrează în practica privată sau în comunitate si ingrijire medicala primara. Mulți atunci du-te pe de a se specializa intr-o anumita zona, cum ar fi diabetul zaharat, obezitatea, suport nutritional sau de sanatate publica.

Cu toate acestea, există multe alte roluri interesante, inclusiv de management, cercetare și educație sau independent de lucru. Unii merg pe să urmeze studii suplimentare (de exemplu, programe de Master, doctorat). Absolvenții noștri pot lucra în promovarea sănătății. Există, de asemenea oportunități atractive din industria alimentară, cum ar fi de lucru pentru marile companii de produse alimentare și supermarketuri, în cercetare, precum și în educație și mass-media. Nutritie / Absolvenții noștri dietetice pot avea perspective atractive de carieră în industria alimentară, servicii de sănătate, cercetare, și în educație și mass-media.

Absolvenții noștri vor urma standardele legii Cipru de înregistrare a Nutritionistii (N31 / I (96), și poate fi eligibil pentru a aplica pentru înregistrare a Consiliului de înregistrare Cipru pentru alimentație Scientist, tehnologi si Nutritionistii (CyRBFSTD).

Accesul la studii ulterioare

Există o nevoie tot mai mare in Cipru pentru disciplina de nutritie si dietetica. Gradul Nutriție și dietetică oferă studenților, cu un curriculum bine întemeiată în științele de bază, cu aplicarea în practică a principiilor de stiinte medicale la știința de Nutritie. Programul este conceput pentru a satisface cerințele de aplicare a școlilor profesionale, cum ar fi tratamentul medical, dentar, fizică, și alte programe paramedicale. Această opțiune se pregătește, de asemenea, studenți pentru studii postuniversitare în Dietetică clinice.

Evaluare

Evaluarea cursului cuprinde, de obicei, un examen final complet și o evaluare continuă. Evaluarea continuă poate include, printre altele, termenii medii, proiectele și participarea în clasă.

Scrisorile de mai jos sunt calculate pe baza ponderii examenului final și a evaluării continue și a marcajelor numerice reale obținute în aceste două componente de evaluare. Pe baza clasei cursului se calculează media punctului semestrului elevului (GPA) și media punctuală cumulată (CPA).

Cerințe de absolvire

Studentul trebuie să completeze 240 de ECTS, precum și toate cerințele programului. Este necesar un minim de cumulată medie punct de grad (CPA) de 2,0. Astfel, deși un "D-" este o notă de trecere, în scopul de a realiza o CPA a 2.0 un conținut mediu de "C" este necesară.

Învățare Rezultate

Până la sfârșitul programului, absolvenții vor fi capabili să:

 1. Exprima o înțelegere mai amplă a compoziție alimentară
 2. Demonstrează înțelegere a modului în produsele alimentare comune sunt produse / fabricate
 3. Evalua critic siguranța alimentelor, atât pentru persoanele fizice cât și pentru populatii specifice
 4. Extrapola influența compoziției produselor alimentare asupra sănătății umane și a bunăstării
 5. Identificați rolul dietei in prevenirea bolilor și promovarea sănătății optime
 6. Evalua critic riscurile consuma un regim alimentar nepotrivit într-o gamă de populații de exemplu, femeile gravide, copii și limită de vârstă
 7. Demonstra abilitățile și cunoștințele pentru a lua în considerare în mod critic literatura de specialitate referitoare la domeniile de produse alimentare și nutriție
 8. Demonstrează o înțelegere a problemelor de politică în cauză cu nutriție în ceea ce privește sănătatea publică, precum și modul în care acestea pot fi influențate
 9. Evalua teoria și conceptele științifică și socială, în contextul produselor alimentare, cultura, dieta si nutritie
 10. Dezvolte abilitățile de analiză critică, IT, abilități de comunicare și prezentare, precum și o abordare de învățare pe tot parcursul vieții pentru dezvoltarea carierei în domeniul științelor nutriționale.

Rezultatele programului de învățare (după anul de studiu)

Anii 1 și 2

 1. Demonstrați o cunoaștere de bază a Anatomiei și Fiziologiei, Biologiei, Biochimiei și Chimiei
 2. Definiți rolul științei în siguranța și calitatea alimentelor
 3. Asociați importanța nutriției în prevenirea bolilor
 4. Identificați importanța nutriției în promovarea sănătății în diferite culturi și medii politice și economice
 5. Demonstrați o gamă de abilități transferabile
 6. Selectați metodele preferate de învățare
 7. Distingerea cerințelor privind practicile de lucru în laborator în laboratoare științifice
 8. Aplicați teoria la practică în timpul plasării observării

Anul 3

 1. Definiți importanța nutriției pe tot parcursul ciclului de viață
 2. Identificați căile biochimice și metabolice comune din organism
 3. Explicați hrana și nutriția în contextul mediilor culturale, sociale și economice
 4. Diferențiați compoziția chimică a grupurilor principale de produse alimentare
 5. Specificați potențialul pentru interacțiunile alimentare și medicamente și alergii alimentare
 6. Explicați semnificația politicilor nutriționale individuale și ale populației
 7. Participați și îndepliniți profesional poziția de observare

An 4

 1. Explicați complexitatea și preziceți rezultatele interacțiunilor componentelor alimentare
 2. Definirea cerințelor de asigurare a calității alimentelor și aplicarea principiilor HACCP în vederea asigurării siguranței și calității alimentelor
 3. Discutați despre importanța nutriției clinice și despre modul în care alimentația și nutriția sunt importante în prevenirea și controlul bolilor
 4. Identificați cerințele nutriționale și toxicitatea potențială a nutrienților
 5. Evaluați critic literatura referitoare la alimentație și nutriție
 6. Formați elaborarea de rapoarte și realizarea de proiecte de cercetare în domeniul alimentației și nutriției
 7. Demonstrați performanța profesională la plasarea observată

Burse - ajutor financiar

Universitatea oferă burse și ajutoare financiare studenților cu normă întreagă, sub formă de burse academice de merit, de asistență financiară, de burse sportive și de programe de studii de lucru în campus.

Această școală oferă programe în:
 • Greacă
University of Nicosia

Ultima actualizare November 23, 2017
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,540 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cipru - Nicosia, Nicosia
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 2018
Cipru - Nicosia, Nicosia
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school